Lina

Afropowerdance

Publicerad 2008-01-31 22:19:25 i I huvudet på Lina,

Har fått lite (2) kommentarer kring afron, och för er som inte vet vad det innebär (tja, dom enda som läser min blogg som vet vad det innebär är ju saya(aka sandra, eller tvärt om :P) och My ) Men för er andra alltså kan jag meddela att det är väldigt mycket som man ser på tv, stora afrikanska kvinnor som skumpar på rumporna och är väldigt "extatiska" när de dansar. Ritualdanser för regn osv, inga jobbiga hopp eller krypa på golvet, utan mer shaka fläsket och böja dig framåt och bakåt.
Det är alltså alla möjliga filurer på det passet (eller ja, kvinnor... männen törs tydligen inte, eller så känner dom inte för att dallra på fläsket som vi kvinnor tycker är så kul.. hm..) jaja.. kvinnor, men det var långa och korta, tjocka och smala, gamla och unga.. det passar alla för man anpassar rörelserna efter en själv :)
Kul var det iallafall, på sitt sätt... och jag fick träningsverk = bra betyg

TALTALTAL, har verkligen inte tränat ikväll.. he.. he... he... huff.. Men det kommer gå bra (intalar jag mig själv) Ska gå igenom det en gång innan jag lägger mig, sen blir det Harry Potter och dödsrelikerna!
Har snart läst ut boken... det är verkligen intressant att en HP bok på 783 sidor kan man läsa hur mycket som helst ur och man kommer ihåg det mesta, Man blir till och med lite ledsen när man märker att man snart läst ut den... medan en kurslitteratur på 300 sidor tar sjukt lång tid att ens läsa den första sidan och redan efter 5 min är man less på den..

Tänk om kurslitteraturen var mer som Harry Potter! Jag förstår Hermione till 100% Om nån kom till mig när jag var 11 och sa att jag skulle få gå en trollkarlsskola, så skulle jag också sluka allt som har med trollkarlsvärlden att göra! Böcker böcker! trollkarlshistoria och trollformler! en TROLLSTAV! :D Åh, tänk att gå och handla alla ingredienser till en avancerad maträtt, svänga med en pinne och *pO0f* tadaa! Middag!!

middag.. idag åt jag couscous och nån bönröra som jag gjorde typ i förrgår.. hej verklighet och hej äta samma mat i 5 dagar för att det är ekonomiskt... hej Oh du Ljuva studentLiv! *mutterbutter*

Hej tal och sen hej HARRY POTTER! min flykt från bönverkligheten <3

Kommentarer & tankar

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela