Lina

Bloooood!

Publicerad 2010-10-20 08:55:45 i I huvudet på Lina,

Blod blod! Eller egentligen plasma!


Ska strax bege mig iväg till USÖ för att bidra med lite av mig själv till allmän nytta (eller till någon otäck forskning, vem vet EGENTLIGEN vad de gör med ens plasma!?) hur som helst ska jag snart bli "tappad" :)


Vad innebär det att lämna plasma? Läs här


Sugen på att själv lämna blod eller plasma, tryck på den söta bloddroppen!
Är lite nervös inför högskoleprovet på lördag! Det var ju ett tag sedan sist. Kommer jag hålla måttet och framför allt, kommer jag kunna behålla "ledningen" mot min kära systeryster som verkar knappa in på mig?! (det är prestige som står på spel här, som alltid när det gäller syskon, haha) Jag känner mig i underläge vad gäller matten framför allt! Har man en syrra som är inne på den naturvetenskapliga linjens tredje år och man själv är en fd estetare som visserligen läst matte C  men som ALDRIG skulle klara av att räkna ut derivatan utan lite stöd idag, så känns det.. sådär. :P Nåväl, jag har ju 4 extra år av ordkunskapsinlärning, samt att jag ju läser på univ, vilket torde göra mig rätt bra på att läsa och förstå texter snabbt som ögat!


Att högskoleprovet är just på lördag var ju förövrigt en liten miss. För på lördag den 23 oktober firar jag och PP vår kärlek som fyller tre år gammal! Efter provet blir det således hem för att fira och mysa! <3

Kommentarer & tankar

Postat av: Malin Nordh

Publicerad 2010-12-13 21:04:18

jag vill också lämna blod men får inte :/ "kom tillbaks om 5 år" sa de.

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela