Lina

Dagen D gånger 2

Publicerad 2010-10-23 18:06:47 i I huvudet på Lina,

Idag har jag gjort högskoleprovet. Senaste (och första) gången var 2007-03-31, vilket ju var ett tag sedan. Den här gången hade jag siktet inställt på typ 1.8 istället för  1.4 som jag fick förra gången. Jag gillar att sikta högt! Nu dröjer det ju ett tag innan normeringen är klaar så man får se vad resultatet blev. Jag hade hur som helst (preliminärt) tre poäng fler än förra gången, så jag får väl vara nöjd. Jag skrev provet för att jag ville och inte för att jag måste. :)
Det verkliga skälet till dagen D är att det just idag råkar vara exakt tre år sedan jag och PP slöt vårt förbund med orden "om någon frågar så kan vi ju säga att vi är tillsammans" oh how romantic ;)


Kvällen innebär hemlagad LASAGNE, KAFFEDRINK och KLADDKAKADELUXE, samt massa pussar kramar och KÄRLEK förståss!


Dags att ploppa ur lasagnen ur ugnen! Ha en go lördag!

Kommentarer & tankar

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela