Lina

Twilight confession

Publicerad 2011-08-10 17:30:22 i I huvudet på Lina,

NU...


... Har det hänt!





Yep, lyssnar på twilight på jobbet! Det är en av de härligaste aspekterna av mitt jobb, jag får lyssna på musik/ljudböcker ganska mycket eftersom arbetet kräver hörselkåpor. Det är riktigt härligt att plugga in en mysig ljudbok, (eller okej, jag lyssnar oftast på deckare) täcka över öronen med hörselkåporna, starta maskinen och höra det dova mullrandet långt i bakgrunden samtidigt som en behaglig röst försiktigt sveper med mig in i fantasins värld. Lägg till att detta oftast sker på nattpassen. MYS! Inte ett bekymmer i världen. 

Nåväl, efter att ha avslutat Hypnotisören av Lars Kepler (Rekommenderas) så kom jag att tänka på att jag varken sett eller läst twilight förut. Känner oftast ett starkt avståndstagande till saker som blir för "hajpade" och blir (liksom min mor) lite -anti- mot det fenomenet. Nu har min nyfikenhet dock tagit överhanden, men för att inte behöva känna mig som en som fallit till föga så lyssnar jag på twilight på engelska! Då känner jag mig lite mera vuxen och inte så fjortisfjantig. 

Första boken lyssnade jag klart på igår och jäklar vilken kliffhanger!! Så inatt blir det New Moon som spelas i lurarna.

Ha en bra natt allesammans!



Ps. Kom på nu att det blev lite konstigt att mitt första blogginlägg på några veckor handlar om twilight när min fantastiskt fina familj var här och hälsade på förra veckan!!
Men det är en annan historia, min fina fina fina familj! <3

Kommentarer & tankar

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela