Lina

Höstträning

Publicerad 2013-10-06 14:32:23 i I huvudet på Lina, Lina målar,

I lördags hade jag och Jessica en höst-tränings-dejt. Vi tog oss till utegymmet som är beläget precis mitt emellan våra bostäder, perfekt!
Jag har kollat in det förut men för Jessica var det första gången. 
Vi hade skitkul! 
Först gick vi igenom alla redskap. Det är i princip bara stora stockar som anordnats i ställningar för att man ska kunna göra allt från axelpress till marklyft med två olika motstånd. Enkelt, naturligt och roligt. Mitt i allt började det att regna men det förhöjde bara den härliga känslan att vara en del av naturen :)

När vi gått igenom övningarna ville Jessica öva på sin marklyftsteknik. Sagt och gjort, så då fick jag agera PT och hjälpa henne mot en fin teknik! 


På måndag ska vi åka och simma om allt går som planerat! KUL!!

Kommentarer & tankar

Postat av: Mamma

Publicerad 2013-10-07 18:44:55

Heja på!!!
Mera bilder av dig! Love it!!

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-10-08 12:24:32

Vilken underbar teckning!! Du har ju talang inom det oxå!

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela