Lina

Attackerad

Publicerad 2013-09-24 19:38:55 i I huvudet på Lina, Resan mot polishögskolan,

Vilken dag!
Hade svårt att sova pga min förkylning, nästäppa och snor om vartannat. Stackars mina roomies som fått lyssna till snörvel hela natten.
Idag var det tre av fyra moment som klarades av; databaserat anlagstest (IQ-test), psykologsamtal och polisintervju. Jäklar vad utblåst i skallen jag blev (och alla andra också mer eller mindre). Efter sista momentet blev jag fullständigt knockad av förkylningen. Fick ont i huvudet och började frysa rejält. Fick krypa ner i sängen och vila både kropp och själ. Mina runskompisar stack ut för ett par timmar sedan för att jaga käk. Själv avböjde jag pga bristande ork. Har tuggat riskakor och banan i stillhet ensam på rummet. Härligt faktiskt! 
I morgon är det dock dags för momentet jag gruvar mest för; medicin. Är sjukt nervös över att inte klara synkraven!!!! Dessutom är jag rädd att förkylningen satt sig i öronen, tänk om jag bommar hörselprovet!! 
Voj voj voj
Nä, ska försöka att inte grunna mer i detta... På det där iq-testet... Inte för att skryta, men där fick jag högsta betyg. ;) Jag försöker att tänka på det istället. :) 

Har precis tagit en dusch nu och krupit i sängs igen. Ska fortsätta chilla och försöka bli frisk samt få bättre syn till imorgon.

Fortsätt, snälla, att hålla tummarna, ert stöd är viktigt för mig! 😘

Kommentarer & tankar

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela