Lina

blackout

Publicerad 2008-08-29 16:27:49 i I huvudet på Lina,

Wonderful dag idag med mig själv på stan. Ingen av mina väninnor kunde hänga med mig eftersom alla är faddrar = nollelekar idag på stan.

Hur som haver blev det klippning, toning(hemma med PP som hjälp) nya smycken och nya leggings (att ha till nya klänningen) ! (+ en runda på systemet)

Ikväll är det premiär på kåren och det kommer vara fullt ös medvetslös för alla nollor och faddrar och övriga studerande.... men inte för mig! Här har ni en som börjar kl 9.15 på lördagsmorgonen när alla andra ligger hemma och sover av sig ruset... 

I alla fall blir det utgång och lite vin för mig + hur mycket vatten som helst för att undvika ev uttorkning! Känner inte för att jobba bakis! :S huuuga...

Ha en bra kväll alla så ses vi på KÅREN!

Jag är fri!

Publicerad 2008-08-28 11:04:00 i I huvudet på Lina,

Detoxen är oficiellt över och jag firade med att kliva upp tidigt (07.50) och dra till coop och inhandla nygräddade ostfrallor, ägg och juice!

Hoppade sedan in i duschen för en välbehövlig avskrubbning och ansning. Fräsh som en nyponros väckte jag min älskade sambo och tillsammans festade vi på bröd med kokt ägg och kaviar! MUMS!

Förresten så hade jag glömt hur härlig tidiga mornar är! :D Superhärligt väder, friska vindar, solen som glimtar fram och en slags ro i luften och hos de människor man möter  :)

Som svar på Ajlas fråga om hur jag känner mig efter detoxen så måste jag säga att rent kroppsligt känner jag ingen skillnad direkt (har inte vägt mig under perioden så jag vet inte hur det är på den fronten, men det var ju inte mitt syfte heller) Däremot känner och har jag känt en slags lättnad i psyket :P Alltså, jag har haft mina fasta mat-rutiner, jag har vetat att jag käkat bra och så vidare. Det har varit mer av en mental resa, och det känns toppen!   Jag vill absolut fortsätta planera mina måltider mer i förväg och gärna låta dom ta lite längre tid, det är härligt när måltiden får ta tid :)


Kl 12 ska jag bege mig till blodcentralen och lämna plasma igen :) sedan är det jobb till kl 20.

Ha en bra dag!

Detox dag 10 & What a lovely day!

Publicerad 2008-08-27 16:11:29 i I huvudet på Lina,

Ingen PP än men mycket my :D

Yes yes, My är tillbaka i örebro och idag har jag inte bara bjudit på detoxmat, utan även frälst henne in i singstar-världen!!

Från att ha varit "Njae, singstar... jag vet inte... " blev hon "En låt till!... (vi sjunger en låt) bara en låt till... (vi sjunger igen) en låt till snälla! (och vi sjunger ytterligare en låt)" Hehe, men jag klagar inte :D jag tycker om att sjunga jag med! Så det blev massa singstar och lite crash team racing, och hon var inte så pjåkig på nått av dom :D KUL!

Så fick hon sin födelsedagspresent som jag är väldigt sen med (hon fyllde 9 juni) :P

Dessutom är det min SISTA DETOX-DAG!

För er som undrar (Ajla) Så har jag bestämt mig för att avslöja min källa ;) Har hämtat min detox-meny härifrån!
Mycket lycka till er som bestämmer sig för att genomföra det :)

Dagens sanning

Publicerad 2008-08-26 22:36:47 i I huvudet på Lina,

När man är själv har man mycket mer tid över till att blogga...

Har nyss suttit och spelat crash team racing! Ni vet den gamla klassikern till Ps1 Höhö


Det är riktigt kul! Men roligare om man är två :)

Nu är det nog dags att hoppa isäng och ta i tu med den SISTA DETOXDAGEN! Fy fan vad jag är bra! :D hihi

Nåväl,

Blev föresten uppringd i fickan av min käre pojkvän och fick tjuvlyssna på vad dom höll på med :P hörde bla att PP snart har slut på snus... hehe.. så det kan gå..

men men.. var var jag... jo.. sova.. :)

Dagens miss samt hiss! allt i ett

Publicerad 2008-08-26 20:54:46 i I huvudet på Lina,

Haha, fick min AVI idag att jag kunde hämta ut mina grejjer jag beställt från ellos på ica. Efter en regning tur fram och tillbaka till stan så slutade det regna. Bestämde mig då för att cykla till ica och hämta ut paketet...

det visade sig vara bautastort och ligga i en kartong! :
O (inte i en påse som det annars gör)

Haha, dessutom höll det på att öppna sig så grejjerna nästan rasade ut. Jag och hon på ica fick brottas med det och föröka försegla bättre...

Hon: Har du bil?
Jag: Haha, eh nää.. jag har cykel...
varpå det ser ut som att hon tänker "stackars flicka..."

Hur som helst fick vi ordning på det och jag baxar ut jättepaketet till cykeln, har redan insett att jag måste lägga det på pakethållaren och styra cykeln så jag har koll på kollit (;))

Efter att nästan tippat cykeln ett par gånger kom jag och paketet hem relativt välbehållna.

Nu är jag...:
ett par skor (grå stövelaktiga höstskor med en rosett på)
en höstkappa (olivgrön i ull, fin fin)
en klänning (persiko-lila ballongklänning med rosett på framsidan)
tre par trosor (tråkigt, bara för att jag måste ha-köp)
ett överkast
(mitt och PPs till sängen, nu kan vi ha besökare som inte känner att de är i sovrummet)
och fyra svarta fyrkantiga glastallrikar med fyra tillhörande små vita mönstrade glasassietter...
...rikare

...och X antal svenska kronor fattigare...

Detox dag 9 och "gräsänka"

Publicerad 2008-08-26 18:28:34 i I huvudet på Lina,

Livet rullar på som det ska (det går bra nu) eller hur det nu var :)


PP är i linköping och jag kommer för första gången spendera natten själv i lägenheten :) dock så kommer han hem imorgon, så vi är inte borta från varandra allt för länge.

Har hängt med jessica idag. Bjöd henne på lite av min detoxmat till lunch (hon gillade det, men vad skulle hon annars säga :P) haha. Sen drog vi på stan och jag har lämnat in min gamla mobil på en "kolla vad det är för fel och eventuellt laga den"-undersökning, så jag håller tummarna.

Sen blev det fika. För mig: JasmineTe och en apelsin För Jessica: Ett godare Te och en jättekaka (som såg mumsfilibaba ut)

Jessica (till mannen på fiket): Vad är det för kaka?
Han: Det är en cookie
Jessica: eh?, okej, men är det nötter i den?
Han (tveksamt): Jaaa...
Jessica: Vad är det för nötter i den?
Han: ... vanliga nötter...
Jessica: eh, jaha, okej, jag tar en sån...

HAHA, så jessica köpte en cookie med vanliga nötter i! Det var ett riktigt kul samtal :P

Nä, nu ska jag antingen göra middag... hm, eller spela lite crash team racing! Någon som vill komma och möta mig? :P

Detox dag 7 och hej på er alla :)

Publicerad 2008-08-24 14:21:17 i I huvudet på Lina,

Hej hå

Detoxen rullar fortfarande på fint.. har haft några extrama abstinensperioder när jag suttit i kassan och sett kundernas choklad, chips och vita bröd mm rulla förbi! Har dock klarat mig från att inhandla och inmundiga dylika saker. poäng till mig!

Idag åt jag en supergod avocado- och bönsallad! MUMS säger jag bara! Superenkel och supergod!

annars jobbade jag från 6 till 13 och är lagomt trött.

förresten... vad ska man svara när än kund surt säger "Du, era sharonfrukter... är det ett skämt eller... dom är jättehårda" Ehh.. "haha, ja det ÄR ett skämt!! dom är gjorda i gips! Kul va!??! Hihi!" well well...

Nu ska jag och pp strax dra till hans päron och softa lite. (fika, fast jag får inte :( ) sen blir det nog ikea imorgon. :)


Ha en bra dag allihopa!

Detox dag 3

Publicerad 2008-08-20 20:22:00 i I huvudet på Lina,

Jovars, oförändrad :) Mår bra, äter god mat och är tillfreds med livet.

Var på hälsokostbutiker idag och försökte få tag på alger och tamarisoya, och lyckades :) Dessutom har jag inhandlat nya pocket, mer om det sen.

Är inte så bloggmotiverad nu. Ska väl vara social med PP och johan nu tror jag :)

hadet

Detox dag 2 samt os-bekymmer

Publicerad 2008-08-19 14:23:11 i I huvudet på Lina,

Med detoxen rullar det på, jag mår superbra (eller ja, som vanligt måste jag påstå) men jag mår inte dåligt, är inte sur, har inte ont i huvudet osv, som annars kan vara vanliga biverkningar. Jag är inte heller sötsugen (än) vilket är toppen!

Dock så är jag ensam hemma igen en stund och vet inte vad jag ska hitta på, OM vi hade haft en tvbox så hade jag kunnat se på vår tv och alltså kunnat se på OS. Det är sommarOS vart 4e år och jag har inte sett nåt!!! (förutom ca 15 min simning då jag låg på blodcentralen men det räknas knappt) suck. tänk om jag bara kunnat slänga mig i sängen och slötitta på nån kul osgren.. men men, har varit på promenad med vovven och ska väl sno ihop lunch nu.

Är egentligen ledig idag, men ska jobba 17-20 för sandra som ringde och var jätteförkyld

Tack för era komentarer!:)

och jag saknar dig också moster! <3

Detox dag 1

Publicerad 2008-08-18 16:51:52 i I huvudet på Lina,

eller ja.. början av dag 1.

idag har det inhandlats råvaror så hela kylen är full! Jag har köpt massa grejjer jag aldrig någonsin köpt tidigare! Hur låter det här: ekologisk blomkål (obs, ej fryst) kålrot, palsternacka, färsk ingefära, ekologisk aubergine, getost (:O) osv :P haha. det ska bli riktigt spännande att tillaga dessa råkostvaror! Än så länge har jag käkat frukost och lunch, och klarat mig från småäta... just nu känner jag mig stabil i alla fall :)

PP är på skolan nu! första skoldagen för honom... äntligen :P Han har tjatat om att han vill börja för att han har tråkigt , jag menar.. hur ofta händer det :) Men nu är han alltså igång! och jag är ledig tre dagar framöver och kan ta itu med mitt detoxande.. och justdet! Maten jag inhandlade idag.. mat till 10 dagar alltså... 875 spänn!! :O och då köpte jag inte ens allt ekologiskt fast man helst ska det för att få i sig så lite gifter som möjligt... tänk om jag köpt ekologiskt 100% woosh.. då hade det garanterat blivit mer än 1000 kr! Så nu när jag lagt ner så mycket pengar på den här processen så måste jag banne mig klara det också! annars så.. ja jag vet inte.. det finns inget annars, jag måste klara att hålla mig från alla frestelser!

OMG + detoxicationerande (ehm)

Publicerad 2008-08-17 18:34:28 i I huvudet på Lina,

Vänta nu.. var inte min mobil död?

Startade upp den och vips... så verkar den funka! Skumt! Men jag ska inte ropa hej än, rätt var det är så dör den för mig igen :(  Men jag är glad nu i alla fall! Har inte lyckats hitta en annan mobil som lever upp till min gamla, min lilla älskling <3

Imorgon ska jag börja med en detox! :O Spännande, blir helt perfekt.. detox i 10 dagar med långa promenader som enda träning och sedan ett par dagar efter avslutad detox så börjar höstens träning igen! känner mig pepp!! :D

Har dock hört att en detox är krävande.. så det ska bli riktigt spännande.. om jag är sur och grinig de närmsta 3-4 dagarna så beror det på det :P höhö

WOW!

Publicerad 2008-08-15 21:20:58 i I huvudet på Lina,

Just i detta nu är jag ensam hemma igen, för typ 2a gången :) eller ensam och ensam.. jag har ju Kasper här.

Ringde PP efter jobbet (kl 20) Han var hos simon = jag middag själv. Okej, tänkte jag, Middag ensam på löningsdagen ;) Det kan bara betyda en sak!... Jag äter precis det jag vill och känner för! :D

Efter lite vandrande på coop bestämde jag mig för rostbiff, lyx-potatissallad, en liten baguett med räksallad, körsbärstomater, lite sallad och att dricka, cider! MUMS!


Smuttar  just nu på en cider, och om PP och gänget drar till stan senare så möter jag upp dom. Just nu hänger dom på andra sidan stan och jag har ingen lust att dra dit. Kan inte festa för jag ska jobba imorgon. Men umgås kan man ju alltid :)

Btw är det sthlm med jobbet den 2 sept, har hört ryktas om massa festande? :P haha, vi får se ;)



När jag diskade bort efter middagen så slog det mig hur otroligt skönt det är att ha ett eget kök! Hur skönt det är att ha en egen lägenhet! och hur skönt det är att ha den bästa människan att bo med! <3 Per-Philip min sötnöt!

Plasmagivare!

Publicerad 2008-08-14 15:32:33 i I huvudet på Lina,

Här har ni en helt äkta plasmagivare!

Det gick superbra! Helt smärtfritt, trevligt bemötande, uppassning som hette duga och jag gick därifrån med 100 spänn, en ny t-shirt och när jag lämnat 5 gånger till får jag en biocheck! :D

oh la la

Det kan jag verkligen göra om!

Trevlig igårkväll :)

Publicerad 2008-08-13 14:25:48 i I huvudet på Lina,

Fick gäster som sagt, Gick en prommis med Jessica efter att ha visat vår fina lägenhet samt fått inflyttningspresent i form av saft och brownies :D MUMS!

Sedan dök Johan upp med öl och jessica och Elias hängde på till oss och satt och snackade ett bra tag. :) Trevligt värre med prat om allt mellan dialekter, förhållanden och ålder. Runt tolvsnåret drog PP och Johan ut på krogen, de fick skjuts av snälla elias som inte kunde ta sig en öl pga senare framförande av fordon. Jessica och elias drog hem till sig och efter att ha gått en minipromenad med kasper så däckade jag och han isäng snabbt som ögat. Han var jätteduktig inatt och sov i sin balja hela natten :) Jag var lite orolig att han skulle hoppa upp i sängen men det gjorde han som sagt inte .:)

strax efter 2 rullade PP in och då kunde jag slappna av igen :) <3

Allt som allt en bra tisdagkväll alltså.

Imorse däremot vaknade jag av ett okänt nummer som ringde typ kl 7

RING...
Jag(sömndrucken):Lina
Man med skånsk dialekt: Eh, är inte det här Anders Karlsson?
Jag: Nej, det är det inte
Man med skånsk dialekt: Oj, förlåt då har jag ringt fel.
Jag: ingen fara, hejdå
Man med skånsk dialekt: hejdå

30 sek senare: RING

Jag klickar av telefonen.

30 sek senare: RING

Jag: Lina
Man med skånsk dialekt: Oj, men är inte det här 070-mitt mobilnummer-?
Jag: Jo, men du har ett gammalt nummer, det här är mitt nu...
Man med skånsk dialekt: Jaha, ojdå, eh, hejdå.
Jag: Hejdå

Till saken hör att när jag gick högstadiet ringde det under en period skånska män helatiden och alla sökte Anders Karlsson. Jag blev skitless på det :P Antar att han hade numret förut och har det på visitkort, alternativt att han skriver som en kratta så att sista siffran (9) egentligen är en 4 men att han skriver fult typ :P Jag vet inte... det ända jag vet är att det händer ungefär en gång per år att det ringer en skånsk man och söker Anders Karlsson.

Jag lyckades somna om sen i allafall.. i nästan en timme...

RING

Jag: Lina
Kvinna: Hej, jag heter --- och ringer från blodcentralen.
Jag: Hej!
Kvinna: Ja, jag ser ju här att du jobbar som butiksbiträde, så jag tänkte att jag ringer nu.. du kanske jobbar idag och så..
Jag: Inga problem...

summa sumarum har jag väntat länge på att dom ska ringa, var rädd att dom slarvat bort mina prover :O Men bra att dom inte gjort det, så nu ska jag dit imorgon och lämna plasma :) Spännande! :D


Lång promenad runt oset med PP och vovven gjorde gott... nu ska vi slappa.. :) Jobbar 16.30 idag

Hundägare

Publicerad 2008-08-12 15:23:39 i I huvudet på Lina,

Eller typ.. jag och PP har kasper (PPs familjs hund) till låns en vecka av två anledningar

1. För att vi ska se om vi passar som hundägare

2. För att PPs föräldrar tycker det är asskönt att slippa hunden ett tag :P

Så är det alltså. :) Vi har haft honom i några minuter och än så länge har det gått bra. :P


Ikväll kommer Jessica förbi och kikar på lägenheten, och sen ikväll kommer nog Johan och hälsar på (och har öl med sig) haha.

Hej världen!

Publicerad 2008-08-11 21:09:58 i I huvudet på Lina,

Idag har jag och PP inhandlat en TV!

Hörde ni! EN TV!

Sweet. Nu har vi jag fixat (PP kämpade i 30 minuter.. jag klev in, tog en titt på problemet och löste det, om PP frågar löste han det, alternativt så löste vi det tillsammans ;) ) inkopplingen av HDMI-kabeln mellan Ps3 och TV så det ska bli bättre kvalla på bilden. Hör hur PP spelar i bakgrunden och utropar "Jäklar vad mycket bättre det är!" osv. och det är ju alltid kul att ha en nöjd pojkvän :)

Hade ett bra samtal med mor idag också, saknar henne och familjen så otroligt mycket ibland. Det är verkligen tråkigt att det inte finns möjligheter för unga människor i min hemkommun, då är det nästan så att jag hade stannat. Nu är dock verkligheten som den är och jag befinner mig just nu i örebro som nybliven sambo och i väntan på jobb. Hej, jag heter Lina, är 20 år gammal, sambo, bor 100 mil från min familj, arbetslös och i desperat behov av träning!

Welcome to my life

Nu sa PP lugnt från TV:n "Vad glad jag är" Det är alltid kul att höra :) Vi har ett lugnt förhållande just nu, känns skönt. Låt det vara så! .. eller... massa passion på en weekend nånstans vore inte helt fel ;)

Ensam hemma

Publicerad 2008-08-10 15:33:32 i I huvudet på Lina,

PP är hemma hos sina föräldrar som är tillbaka. Han kände att han var tvungen att träffa hunden deras :)

Hans föräldrar var här också, Kristina hade inte sett lägenheten alls och Per hade ju bara sett hur den såg ut utan alla grejer på plats. Dom var imopnerade i alla fall, kul att Kristina också gillade den:)

Och förresten.. ni vet vad det betyder att dom var hit! VI HAR FÅTT ETT KÖKSBORD NU! ÄNTLIGEN!

Imorrn ska vi till marieberg och inhandla en platt-TV, schpännande!

Nu ska jag sortera lite recept tror jag. inte lika spännande.

Lånetelefon

Publicerad 2008-08-09 18:31:52 i I huvudet på Lina,

TACK MAX!

Fick låna en av laxens avlagda telefoner!

Så nu är det bara att ringa :) (Speciellt från jobbet och säga att jag får jobba heeela hösten!)

Nu ska jag och PP på 25årskalas! :) fräänt, massa människor jag inte känner :P

hoho

R.I.P nr2

Publicerad 2008-08-09 12:06:23 i I huvudet på Lina,

Jaha.. inte nog med att min mobil är död...igårkväll välte hallspegeln och gick i tusen bitar :( Undrar vem av mig och PP som får 7 års olycka... vi kanske får sju olyckliga år tillsammans :O

Nä, det blir nog bra.. men jag känner mig rätt deppig nu, måste lägga mina pengar på en ny mobil OCH en ny hallspegel... SUCK


PP tycker att jag varit rätt negativ senaste tiden, det är inget jag har tänkt på men jag antar att han har rätt. Jag funderar över vad det beror på och jag tror att det är min oro över jobb i höst som spökar. Det gör mig lättretlig och jobbig. Hoppas det löser sig snart, för hela mobil och spegelgrejen har inte gjort saken bättre..


För att gå vidare till lite mer positiva saker så hade vi en trevlig kväll igår hos Simon (en kompis till PP) hans rumskompis Nandor och deras katt :D Jag, PP pch Karl drog dit och sedan slöt simons tjej (Lina) och hennes kompis (Lantis/Karin) upp efter att ha varit på Lars Winnerbäck konsert.  :)
Jeezez,  där fick jag höra att det existerar Engla-skämt :O  jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta men en i gänget hade en försmak för morbida skämt.. tydligen ska det finnas en hemsida med sådana skratta-eller-gråta-skämt ang. Engla också. huuu...


Nämen,  väd hände här? jag skulle väl prata om lite mer positiva saker!? Suck.. måste samla mig idag och hitta min glada anda igen.. det blir nog bättre när jag fått ett köksbord och en mobiltelefon.. Vad materialistisk jag är! Jag borde ut och springa eller nåt, men har så ont i kroppen efter mitt träningspass igår...



Allt har en naturlig förklaring: Mens

Nytränad!

Publicerad 2008-08-08 14:37:11 i I huvudet på Lina,

Nu får det vara nog! tänkte jag och drog fram yogamattan och körde ett träningspass hemma i vardagsrummet! Skönt! nu är jag klar och redo för 4 timmars jobb utan rast.

Ikväll blir det någon form av utgång då jag är ledig hela helgen ;)


förresten så fick jag en förfrågning på receptet av kära my och därför kommer det här:

3 dl vetemjöl (jag använde vetemjöl special)
2 dl socker
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
50g smält smör
2 dl vatten

* smält smöret och tillsätt sedan vattnet
* blanda de torra ingredienserna och tillsätt sedan vätskan
* häll ner i smord och bröad form
* grädda i 175 grader i ca 40 minuter

* vänta

* ät!

goeste tigerkakun nansin

Publicerad 2008-08-07 22:40:50 i I huvudet på Lina,

mmmmmm!

Hittade ett recept på internet på en superenkel sockerkaka som jag och PP svängde ihop på två sekunder. Vi modifierade den på en halv sekund till tigerkaka, så på 2,5 sekunder + 40 minuter (ugn) så var den klar!

Oh Lord have mercy! MUMS säger jag bara!

Så fick vi inviga bakformen, bakbunkarna (rosa!) och bakning i nya lägenheten! Den gillade det, och det gjorde vi också. Så räkna med att det kommer bli mer bak framöver :)


Någon som vill ha receptet? ;)

jättesuck!

Publicerad 2008-08-07 12:13:44 i I huvudet på Lina,

Vet ni vad jag tänkte göra nu!?

Jo, jag letade fram kabeln till kameran, kopplade in den i datorn och tryckte igång den... men gissa vad som händer.. INGENTING! Jag tänkte inte på att man måste ha batterier i kameran för att kunna föra över bilderna till datorn.. SUCK...

Så, ni får gott vänta ett tag till... Nu måste jag banne mig beställa rätt batterier från internet... Ska göra det nu!

another day

Publicerad 2008-08-05 18:51:50 i I huvudet på Lina,

mhm

sitter ensam i lägenheten för första gången nu sen vi flyttade in.. eller vänta... nu klev PP in :P haha
Tänkte i alla fall skriva att det kändes bra att bara få vara själv ett tag, men det kommer det bli rätt mycket av sen när pp pluggar.

Har jobbat 4 timmar och 15 minuter idag utan rast.. suck.. ibland jobbar man ju en timme och sen rast. Men men. det har varit jättemycket folk och för lite kassörsbiträden(?) (vill inte säga kassörska då vi är både män och kvinnor som sitter i kassan) anyho... Det gick bra trots att jag kände mig halvt borta i nöten.. dessutom ska jag mest troligt jobba dubbla pass  imorgon.. 8-15 + 17-20 yeehaw.

Nä, nu ska jag fortsätta rensa ur mitt hemarkiv och förhoppningsvis ta en kvällspromenad om det slutar regna!

och JA jag ska leta fram kamerakabeln och visa bilder på lägenheten :)

Ledig dag!

Publicerad 2008-08-04 11:21:13 i I huvudet på Lina,

Idag hade jag och PP planerat att åka in till marieberg och köpa ny tv + lämna tillbaka en hylla på IKEA som vi ska byta till en mindra storlek. Men så åkte vår skjuts till Kolmården. Det var inte 100% bestämt att vi skulle få skjuts av honom, så det blev ju som det blev :P Vi får ta det en annan dag istället.

På agendan idag står en fet promenad till stan och lite ärenden för att sedan tillbaka i lägenheten dammsuga och sätta upp hallspegeln som för närvarande ligger lutad mot hallväggen... lite ostadigt...


See you later aligator

Mycket att göra! + pinsam svengelska

Publicerad 2008-08-03 22:06:39 i I huvudet på Lina,

och jag är lessen, inga bilder än :( måste fixa det i veckan! så hang in there..

haha, på tal om engelska så skulle jag säga till ett par engelsktalande att chokladen låg mittemot kassorna, "It's opposite of the... eh... kasses?.. " men jag sa det sista väldigt tyst och pekade mest.. så jag hoppas dom inte hörde min konstiga svengelska. :S "hej, jag heter Lina och har MVG i engelska C" SKÄMS på mig!

Imorgon LEDIG, och då blir det ut och jaga TV... jag vill hitta på nåt nu! : D


Ny lägenhet!

Publicerad 2008-08-02 09:30:46 i I huvudet på Lina,

Härligt härligt!!

Är nu uppe efter andra natten i lägenheten, allt funkar jättebra!

Har svettats i två dagar nu med att få allt i ordning, och inte nog med att det är svettigt bara som det är att flytta... det har ju varit 150 grader varmt ute!! men det vet ni ju, det har ju varit hetta i princip hela sverige dom här dagarna.

Dessutom kan jag berätta att lägenheten blir supervarm och vi sover med helöppet fönster på nätterna (tur att vi bor på andra våningen ;) ) Vi funderar starkt på att köpa en fläkt att ha på natten :P

Igår när jag jobbade fixade PP, hans pappa och lillebror hit PPs bokhylla och en mindre byrå vi har som hallmöbel (perfekt att ha vantar och sånt i! ) Skönt att det var på plats när jag kom hem, slapp jag kånka på det, höhö. Det blev jättebra i alla fall!

Tyvärr har jag inte lokaliserat kabeln till kameran, så jag kan inte lägga in bilder än, men jag lovar att den kommer fram inom en snar framtid. DÅ mina vänner, ska ni få skåda skönheten! ;)


Haha, förresten, det här med att flytta... vad mycket saker man bara förutsätter att man har :P Tex var vi på IKEA i samband med sänginköpet, då passade vi på att köpa massa köksgrejjer, typ vispar, saxar och grytunderlägg. Så igår var PP och handlade mat när jag jobbade. Nån timme efter att han gått hem får jag ett sms: har vi en osthyvel? ÅÅh, tänkte jag! det är klart att vi inte har, fast vi har en ost!! SUCK :P Ska köpa en idag på coop :)

Dessutom funkar internet exemplariskt som ni ser! ;)


Nu ligger herren och sover och jag funderar på om jag ska ta och göra lite frukost.. ev väntar jag ut honom (lägger mig och gosar tills han vaknar, hehe) och äter med honom sen :)


OBS! Som jag sa, bilder på lägenheten kommer! HÅLL UT! :D

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela