Lina

Afropowerdance

Publicerad 2008-01-31 22:19:25 i I huvudet på Lina,

Har fått lite (2) kommentarer kring afron, och för er som inte vet vad det innebär (tja, dom enda som läser min blogg som vet vad det innebär är ju saya(aka sandra, eller tvärt om :P) och My ) Men för er andra alltså kan jag meddela att det är väldigt mycket som man ser på tv, stora afrikanska kvinnor som skumpar på rumporna och är väldigt "extatiska" när de dansar. Ritualdanser för regn osv, inga jobbiga hopp eller krypa på golvet, utan mer shaka fläsket och böja dig framåt och bakåt.
Det är alltså alla möjliga filurer på det passet (eller ja, kvinnor... männen törs tydligen inte, eller så känner dom inte för att dallra på fläsket som vi kvinnor tycker är så kul.. hm..) jaja.. kvinnor, men det var långa och korta, tjocka och smala, gamla och unga.. det passar alla för man anpassar rörelserna efter en själv :)
Kul var det iallafall, på sitt sätt... och jag fick träningsverk = bra betyg

TALTALTAL, har verkligen inte tränat ikväll.. he.. he... he... huff.. Men det kommer gå bra (intalar jag mig själv) Ska gå igenom det en gång innan jag lägger mig, sen blir det Harry Potter och dödsrelikerna!
Har snart läst ut boken... det är verkligen intressant att en HP bok på 783 sidor kan man läsa hur mycket som helst ur och man kommer ihåg det mesta, Man blir till och med lite ledsen när man märker att man snart läst ut den... medan en kurslitteratur på 300 sidor tar sjukt lång tid att ens läsa den första sidan och redan efter 5 min är man less på den..

Tänk om kurslitteraturen var mer som Harry Potter! Jag förstår Hermione till 100% Om nån kom till mig när jag var 11 och sa att jag skulle få gå en trollkarlsskola, så skulle jag också sluka allt som har med trollkarlsvärlden att göra! Böcker böcker! trollkarlshistoria och trollformler! en TROLLSTAV! :D Åh, tänk att gå och handla alla ingredienser till en avancerad maträtt, svänga med en pinne och *pO0f* tadaa! Middag!!

middag.. idag åt jag couscous och nån bönröra som jag gjorde typ i förrgår.. hej verklighet och hej äta samma mat i 5 dagar för att det är ekonomiskt... hej Oh du Ljuva studentLiv! *mutterbutter*

Hej tal och sen hej HARRY POTTER! min flykt från bönverkligheten <3

TAL!

Publicerad 2008-01-31 08:57:37 i I huvudet på Lina,

Idag blir det jobba på tal för hela slanten! image22
Ska inte hålla det idag utan imorgon, så lika bra att börja nu. Blev väldigt förvånad imorse när jag höll på att klä på mig och funderade på talet, och kom ihåg ca 80% av det utan att titta i papprerna :O Hur kunde det hända? Känns super iaf.

Hade ont i nacken när jag vaknade och tänkte först att jag sovit dåligt, sen kom jag på att jag var på afropowerdance igår... hur är din nacke Saya? :P

Har inte min lektion förrens kl 13, så det vette tusan vad jag gör uppe nu, men solen är framme :D
Jag gillar att kliva upp när det är sol! (nej, inte när solen vait uppe 5 timmar redan) Morgonsol image9

x-ray

Publicerad 2008-01-30 17:34:41 i I huvudet på Lina,

Varför döper man en energidryck till x-ray? förslag.. någon?
Ska strax skutta iväg mot pressbyrån och möta upp sandra, sedan ska vi glatt studsa vidare till GIH-huset och shaka till afro-powerdance! Blir spännande!

Resten av kvällen blir inte lika spännande då jag ämnar ägna min tid åt pluggeliplugg. Retorik Hej, Retorik hå.

Lärarvänner

Publicerad 2008-01-29 19:16:50 i I huvudet på Lina,

Det känns mycket bra att ha så många lärarstuderande vänner :D Undrar jag något så är det alltid någon av dom som kan svara! (som alla mina grammatikproblem tex, tack anna! haha)

SOCKER!

Morgonträning

Publicerad 2008-01-29 11:03:30 i I huvudet på Lina,

Masade mig upp kl 7.40 slängde i mig ett hårdbröd och drack en energidryck. My mötte upp mig kl 8 och så vandrade vi till gymmet (tack sandra för grammatiklektionen ;)  ehm.. heter det gramatik eller grammatik? HAHA; vad kass jag är! hjälp mig sandra! )
Iallafall, 3x5 min rodd och 15 min eliptical (typ orbitreck) följt av en grymt härlig stretch! Inte mycket folk på gymmet heller :)

Det har nog snart sjunkit in att jag tagit mig vidare till pliktverket, Lisa hade också kommit vidare :D Men tyvärr har vi inte samma dagar, så det blir ingen följeslagning denna gången. Det hade nog ändå varit förmycket att begära :P

Nu ska jag skriva klart alla versioner av min berättelse för retoriken!

HA EN BRA DAG!

PLIKTVERKET

Publicerad 2008-01-28 11:49:42 i I huvudet på Lina,

HJÄLP!

JAG HAR TAGIT MIG VIDARE TILL PLIKTVERKET!!!

VARFÖR JAG? VAD ÄR DET SOM ÄR SÅ SPECIELLT MED MIG? :O

JAG KAN INTE FATTA DET!?!?!?!?

ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT GLAD, OCH SAMTIDIGT....

DET ÄR VÄRLDENS CHANS, OCH JAG KOMMER TA DEN!

6, 7 mars, göteborg

Snart måndag igen!

Publicerad 2008-01-27 22:58:23 i I huvudet på Lina,

Egentligen skulle jag kunna plugga lite ikväll, men då kommer jag bara bli hungrig!

Varför spelas det så lite tryckare på nattklubbar? Det borde vara som på mellanstadiediskona att man blandar, ca 20% tryckare 80% parteejj. Mer mys på krogen!

Hurtigadagen igen!

Publicerad 2008-01-27 11:02:48 i I huvudet på Lina,

Nyss frukost, sen prom med anna, sen GYMMET! :D och sedan förhoppningsvis mer promenader eller nåt.

Drömde att jag var på gymmet inatt, förmodligen för att jag planerade det igår redan. Det var jag och massa gymnasieelever på studieresa?? och alla var fulla! haha, ja, utom jag då som tränade så svetten sprutade.

När jag vaknade var jag också helt övertygad om att det var måndag! vilket iofs hade varit OK eftersom jag är ledig på måndag, men ändå.. Haha, och det roligaste är hur jag kom på att det inte kunde stämma... Igår tog jag nämligen sista pillret på min p-pillerkarta, och första pillret på nästa är alltid på en söndag. alltså, var det söndag igår så borde jag ha käkat första pillret på den nya kartan, men det visste jag ju att jag inte gjort. då började jag bli orolig att jag GLÖMT ta det pillret igår! Så jag famlade smabbt upp mobilen där jag låg i sängen och kollade kalendern; SÖNDAG *Puh*

le tireed

Publicerad 2008-01-26 22:35:27 i I huvudet på Lina,

Men ska läsa lite mer retorik, det är spännande :D mycket latinska termer jag måste lära mig!

ars bene dicendi


Här kommer en bild, info går att läsa här under.

image21

Namn: ANNA Enocsson
Ålder: 20+ (21 alltså, inte 29)
Intressen: flum, kröka, samtal om bostadsräntor och TE
Humor: HAHA! JAA humor har hon så det räcker och blir över, jag brukar få lite av hennes humoröverskott ibland.
Ser på: På spåret, bingolotto och antikrundan... ibland känner hon att det trots allt blir lite pensionärsvarning på det, så då klämmer hon in ett avsnitt av bobster så är hon lugn sen.
Pluggar: Lärare in progress, LÅGSTADIElärare om vi ska vara exakta här ;)
Tips: Ge henne inte nötter.
Aktuellt: Flyttar till en lägenhet på sörbyängen strax, studievägen eller nåt sånt.. hm.. fråga mig om ni väldigt gärna vill ha hennes adress!
Det bästa med ANNA: Hon är singel just nu! Bara att läga in en stöt! För att vinna stilpoäng bör du ha stuprörsbyxor och vita hängslen. Kom igen nu killar! Lämna än kommentar om du vill boka in en date! ;)

ny insikt

Publicerad 2008-01-26 15:36:15 i I huvudet på Lina,

Laleh är underskattad

http://youtube.com/watch?v=gH-nywfotBc

Lyssna på rösten! Kärlek! Får rysningar i kroppen ju mer jag hör den! (Tack anna för att du skickade den) Jag behövde inte ens lyssna på hela låten innan jag blev kär i den!

Argumentatio

Publicerad 2008-01-25 12:48:13 i I huvudet på Lina,

Idag höll vi (oförberedda) "tal", eller argumentatio, för halvklass. På en skala från 1-5 låg min nervöshet nog på en 3a, har varit mer nervös, men kom på mig själv med att säga "eeh, ööh" och så blandade jag ihop orden, så det kändes som att jag snurrade bort mina åhörare. Tror dock inte det var så farligt. Jag antar att när man märker att man gör fel, så har man kommit hallvägs och kanske kan förutse det nästa gång innan man gör det och helt enkelt hålla in det där "öööh":et :)

Jag och Sandra fick helt okej kritik för vårat argumentatio, så vi kände oss nöjda. Tror vi är ett bra team image5
Det känns som att hela gruppen i halvklass är ett bra team! :) Stöttande och kommer med konstruktiv kritik!

Ikväll är det Henrik Dorsin! Det ska bli så kul! både att se föreställningen och att få se den med min PP <3 image20
Så ikväll innan föreställningen ska vi göra en god middag och mysa! (firade ju tre månader för ett par dagar sen) Så när han är färdig med vad det nu än är han håller på med, så ska vi dra på coop och köpa ingredienser.

städning och lyx

Publicerad 2008-01-24 22:40:38 i I huvudet på Lina,

Städade mitt rum idag! YES! Sorterat bort skräp och gammalt kolijox, gött att bli av med det.
Nä, nu är det sängen som gäller, ska upp kl 7 imorrn, lektion kl 8.

sova är en lyx

kramkramelikram

Invigning av gym(m)et och 1000 kr fattigare

Publicerad 2008-01-24 15:53:49 i I huvudet på Lina,

Heter det förresten gymet eller gymmet? ett gym flera gymm? hm.. njaee.. gym, gymmare, gymmmast, gymnast? Äh, jag lägger ner detdär nu!image6

Jag och My ska iallafall gå på gymmet strax, och skaffa oss allkort, därav 1000kr fattigare, men det kanske lönar sig sen om man kan komma i alla urväxta kläder och låssas som att man köpt dom på second hand och att man är jättecool.
Det ska bli intressant att skåda gymmet iaf! Sen är det handboll ikväll! det måste jag se :D

Jag och sandra har suttit idag och funderat på för- och nackdelar med om elever ska få betygsätta lärare. Vi ska "debattera" imorgon enligt de 5 beståndsdelarna propositio, ratio, confirmatio, exornatio och conplexio... de ni image5

Imorse var jag jätteduktig! image19 Tvätt för hela slanten! Trots att ÖBO inte städat eller fixat i tvättstugan sen december! Jag börjar allvarligt på att fundera på om det var nån tjänst som försvann efter jul som inte blivit tillsatt än... det börjar se ut om att själva... bor där!

Ojoj, träningsdagen nr 1

Publicerad 2008-01-23 21:40:19 i I huvudet på Lina,

Morgonpromenad med Anna
Lunchaerobics med Sandra
Middagsbox med My
Kvällspromenad med PP

Min mobil har räknat 18148 steg idag, och då är aerobicen och boxen inte inräknade. Skulle gärna ha sånna här dagar oftare tack!
Hängde med PP en stund idag på arbetsförmedligen, (han fick sammanlagt vänta drygt 2,5 h :O) Det visade sig vara marknad i stan idag. Höll på att fögås av den underbara doften från alla miljoner munkförsäljare. Jag ÄLSKAR marknadsmunkar!!! MEN .... Jag köpte inga! "Jaha.. hade du inga pengar?" tänker ni kanske.. Jo det hade jag... "Kom inte och säg att du inte köpte det för att det är onyttigt... tror du att Anna Skipper kommer och tar dig då eller??" JO, DET KANSKE JAG TROR! Jag var nyttig, inget annat image5 Ja, okejdå.. lite löjligt kanske det var, men det känns bra nu iaf. Jag lever minst lika bra utan en munk i magen, en sån där härligt varm munk med choklad och strössel på  image18

Morgonpromenad

Publicerad 2008-01-23 11:18:19 i I huvudet på Lina,

Gick och la mig före midnatt igår och vaknade kl 9. SKÖNT! Gick på promenad med anna och kollade vart hennes nya lägenhet befinner sig, snart får hon flytta in och det verkar som att hon ser fram emot det gaaanska mycket! hehe, den 15e blir det inflyttningsfest ;D
Vi höll på att bli attackerade av en hund också på vår fridfulla promenad! Där gick vi i godan ro och då mötte vi en hund med en ägare, hunden blev jätteuppspelt och ville hälsa och hoppa och grejja (det var ingen liten hund heller) och ägaren hade den ganska löst kopplad, så den skulle ju kunnat ha hoppat på oss. Ägaren verkade inte fatta att det kunde varit obehagligt om man var hundrädd, som tur är så är varken jag eller anna det, men hade vi varit det så hade vi nog kissat på oss. Tjejen som höll i kopplet sa bara med en glad stämma "oj, hon vill hälsa, jag vet inte vad som flög i henne *fniss*" JAHA, men VI kanske inte vill hälsa på din hund!

Snart aerobics :D sköönt!

Funderar på att göra som så många andra och börja ett viktminskningsprogram här i bloggen. men jag har inte bestämt mig för om det är tillräckligt spännande för alla andra att läsa om. Har inte ens bestämt mig för om jag ska börja ett viktminskningsprogram överhuvudtaget... :P
Jag får ev återkomma i frågan, antingen gör jag det eller så håller jag det för mig själv! :P

Harry Potter-myskväll

Publicerad 2008-01-22 21:18:25 i I huvudet på Lina,

Snart mys med Harry Potter och vänner. image2

Imorgon har jag ingen lektion, utan ska först träna kl 11.45 med Sandra sedan ska jag möta upp PP på stan när han är klar hos arbetsförmedlingen. Dags för honom att klippa sig och skaffa ett jobb så han har råd att försörja mig när vi flyttar ihop ;) Hehe, skämt å sido.. eller..

Kollar på ett program om en familj där mamman och pappan är dvärgar, och de har 4 barn varav tre är långa och bara en också är dvärg. Får en att förstå hur jobbigt det måste vara att vara dvärg/kort. Där har jag med mina 160 cm faktiskt inget att säga till om. Mitt största problem är att jag ibland måste ta fram en pall för att få ner saker från den översta hyllan. Det är därför jag skaffat en pojkvän på ca 190 cm :D
Men jag är nöjd med min längd, det ser inte konstigt och klumpigt ut om jag har klackeskor, tjoho!

Hoppas mitt CSN kommer snart!

Raggningsrepliker och morgongodis

Publicerad 2008-01-22 09:51:41 i I huvudet på Lina,

Vaknade imorse, duschade och gjorde sånt man ska. sen åt jag lite godis, och nu är jag påväg att käka frukost. ehehe
Vad skulle PP säga om det, som alltid tycker att jag käkar förmycket godis (vilket iofs är sant :O) Jaja, frukost och sedan läsa det vi ska ha läst i retoriken.

Åh, sa jag det att igår såg jag och PP på aladdin! KÄRLEK! Jag älskar verkligen aladdin och alla låtar kom som en flashback från när man var liten och såg den filmen tusen gånger! Vi ska se klart den idag eftersom PP var tvungen att gå hem och plugga med en kompis innan filmen var klar.
Haha, efter att ha läst genusvetenskap är ingenting detsamma, bara att se barnfilmer kan få en att reagera.
1. Jasmine är den enda tjejen i filmen (förutom obetydliga bakgrundstjejer med bhar som har fransar på sådär sexigt)
2 Hon har nästan inget på sig på överdelen och är SMAL. Okej, det är varmt ute och hon kanske inte behöver ha så mkt kläder på sig, men hon är ju förtusan perfekt, och jag älskar hennes hår.
3. "hon ska gifta sig med en prins innan näsa födelsedag" Hon tar upp det som så många kvinnor tvingas leva i idag, att ha andra som lever livet åt en, hon är fast. Hoppas andra kvinnor också kan bryta sig lös.

Nog om det, fick tips på en sida av min gode vän ANNA www.raggningsreplik.se Min favorit hittills

"du är söt som socker och jag som ett äpple, tillsammans är vi som äppelmos"

image17

Det börjar arta sig!

Publicerad 2008-01-21 17:54:49 i I huvudet på Lina,

Första lektionen idag, Retorik A 30 hp. Verkar vara ett superhärligt gäng, vi är drygt 30 pers och föreläsarna är supertrevliga!
Hamnade rätt redan frånbörjan, satt bredvid två tjejer runt min egen ålder som jag snackade lite med och kände att jag kunde relatera till, vi hamnade också i samma grupp sedan. Grupp B sex st tjejer i runt min ålder. Skönt med tanke på att i min förra studiegrupp så var typ hälften "vuxna" och de andra var kompisar, så man hade lixom lite svårt att nästla sig in och ha något att snacka om. Jag klagar absolut inte på den gamla studiegruppen, men det var just det den var.
Ja, hur som helst hängde vi ihop efteråt och köpte ett textkompendium och sedan följde jag sandra till akademibokhandeln och letade böcker. Det verkar som att jag är den enda i min grupp som läst på örebro univ tidigare, hehe, känns kul att kunna vara lite image15 och svara på deras funderingar kring vilket hus som ligger var eller hur blackboard funkar.
Det känns helt enkelt bra, vi har redan massa "läxor" men det ska bli kul! :D

Nu dags för träning igen, cardiobox med My sedan blir det förhoppningsvis en stund med PP ikväll också!

Första dagen all ower igen

Publicerad 2008-01-21 10:04:42 i I huvudet på Lina,

Idag var jag uppe med tuppen och skyndade mig till campusbokhandeln och lyckades komma först i kön så jag la beslag på dom enda böckerna i retoriken som fanns där image5
Sedan promenerade jag lättad i hjärtat tillbaka hem och här är jag nu. Det känns som att jag inte vaknat förrns nu!

Har fixat mig i ordning och fräschat till mig, ska gå om ca 30 min eller nått sånt och lyssna på introduktionen.
Nä nu blev jag hungrig! måste gå :P

Slappardagen

Publicerad 2008-01-20 23:06:45 i I huvudet på Lina,

men tyvärr lite mer åt "tråkig"-hållet om jag ska vara ärlig...

Nä fy, har ätit alldeles förmycket korv med mos och räksallad för en dag... image16
Men det var gott så länge det varadeimage5

Har börjat läsa senaste harry potter också, har ägt boken i över en månad men inte läst den.. så nu var det dags!

Usch, måste upp tidigt imorgon och vara FÖRST på campusbokhandeln och köpa två böcker som bara finns i ett ex var... TÄNK OM NÅGON ANNAN HINNER FÖRE! Då är jag körd, för jag litar på att jag får tag på dom nu! ÅNGEST!

.. hm.. vad man kan bli uppjagad av lite böcker..

godnatt på er alla!

Ledig dag! jeeehaaw

Publicerad 2008-01-20 13:36:26 i I huvudet på Lina,

Min enda helt riktigt lediga dag sen jag började på universitetet! :D Jag har ABSOLUT INGET att göra nu! jag läser ju inget :P
Haha, hör hur de skriker från allrummet, Sven och Emma ser damernas skidskytte! haha! Det verkar gå bra!

Var ute igår med PP, Anna och Lisa. Alja hängde med oss ett tag på förfesten som vi hade här, men hon  käkar penicillin så hon får inte dricka. Sen drog vi på satin. Helt okej var det där, mycket folk men hög musik som vanligt på satin. Jag och pp fick skjuts hem runt kl 1 med laxens lillebror staffan :P fick även se en till mini-lax, hm.. vad hette han?.. också nått på S... jaja, hehe :)
Åh. dom stannade på statoil och köpte korv.. JAG VILL HA! jag är fortfarande sugen på det! :P

Fick sålt en bok idag :D YES en ur vägen! hoppas jag får sålt fler böcker snart! Åh, en annan kul sak, jag snackade en liten stund med han som köpte boken av mig... och det visar sig att han också söker polis, har klarat fystester och väntar på besked från pliktverket! haha, jag menar.. vad är oddsen?? :D

ÅÅÅH vad skönt det ska bli att bara läsa en kurs nu!!! :D

FY TUSAN!

Publicerad 2008-01-19 17:39:30 i I huvudet på Lina,

Hemkommen från tentan!
Det är inte hemtentan som är fy tusan, för den gick okej, det var inte sådär "men vad lätt, jag kan ju allt det här" Men det var inte heller "AAAAAH JAG KAN INGENTING" Så det gick okej som sagt :)

Det som är fy tusan är däremot VÄDRET! Cyklade tilbaka hem och fick ta i när jag cyklade i nedförsbackarna!
BLÅSIGT

Nu har jag iallafall en och en halv dag utan några bekymmer! image5

Får se vad som händer ikväll... inte kul att gå ut när det är såhär...

Fyllesamtal!?

Publicerad 2008-01-19 00:51:23 i I huvudet på Lina,

Hihi, fick ett samtal av min PP från kåren nyss! Här satt jag i lugn och ro, lyssnade på lite soft musik och funderade på vilka de 6 objektiva ansvarsfrihetsgrunderna i svensk rätt är, så ringer telefonen, (till saken hör att jag skickat TVÅ sms till den grabben utan att få svar för nån timme sen) Jaja, iaf.. så öppnar jag min flip-telefon = svara och möts av en bullerblandning, hög sprakig musik, massa fulla studenter och ett "heeej" image8
Haha, då har han försökt svara på mina sms hur länge som helst men det har inte funkat, så då ringde han och meddelade att han mest troligt sover här! hihi, hoppas det :) Jag kommer nog vara vaken tills han kommer komma hit nån gång runt två-snåret, för jag är inte klar med min genomgång.. det tar lång tid och jag har oftast fel! :O haha, jädrans lagrum! Hur ska jag veta om BrB 23:2 2st är stämpling till stöld eller förberedelser till stöld!?. *suck* jaja, jag får se till att läsa frågan NOGA imorgon (idag)

Jag efter tentan (förutsatt att det går bra) :
image14

Puh -plugg

Publicerad 2008-01-18 22:38:03 i I huvudet på Lina,

Det känns som att det är det enda jag skriver nu, men det är ju för att jag inte gör nåt annat.... anna fällde den här fina kommentaren idag när jag sa att jag ville festa men var tvungen att plugga istället ...

"hihi. men du är duktig=)..tillskillnad från mig så tar du plugget seriöst:P"

Haha, typiskt anna, fast hon TAR ju plugget seriöst egentligen, det vet jag! Sen gillar hon att bli askalas och ragla runt i klackeskor också.. men jag menar, vem gör inte det ;)
Prioriteringar, det är det livet går ut på, och det man måste lära sig om man vill ha ett så smärtfritt och behagligt liv som möjligt. HAHA, nu kom jag på en sak.. mitt liv består av 5 P:n *Plugg *Planering * Prioriteringar *PP image9 (Kul liv?:P )

Jag har iaf behandlat avtalsrätt, köprätt och fastighetsrätt nu. Bara 8 olika rätter till... huffimage6 och nej, ingen maträtt... bara digestivekex och energidryck... Jag kommer vara vaken längre än alla fyllosar ikväll känns det som, helt speedad och rätts-skadad... med all rätt(humor) för att jag hinkat i mig massa energidryck, men det är ju GOTT!

Vi kommer höras mer ikväll om jag känner mig själv rätt(haha SKADAD) image13

Hittade den här utmaningen! :D

Publicerad 2008-01-18 22:27:10 i I huvudet på Lina,

1. Grabba tag i närmasta bok, vänd till sida 18 och hitta rad nummer 4.
HAHA Sida 4 i lagboken (2005) är TOM! sida 3 och 5 har text, men inte 4! IRONI

2.
Sträck ut din vänstra arm så långt du kan.
Haha, ja där ligger Lagboken (tecken att jag ska plugga?? :O)

3. Vad såg du sist på tv?
Halva reprisen av "singing bee" Jag tycker att han som vann inte var vär det, för i finalen passade han bara och vann pga hennes tabbar, inte för att han kunde låtarna. Tönt!

4. Utan att titta, gissa vad klockan är.
hm.. 21.05 kanske, haha jag har ingen aning! nu var det länge sedan jag kollade på klockan!

5. Titta på klockan, vad är den?
21.03 :O :O :O HAHAHA JAG ÄR SKILLAD! image12

6. Förutom din dator, vad kan du höra?

Just nu knapprandet av tangenter och offspring - the meaning of life (min playlist består av alla låtar på min dator och går på random)

7. När var du senast ute? Vad gjorde du?
Gick på ICA (ironi det med, för PP tjatar alltid om att mitt enda roliga på dagarna är att gå på ICA!) Men jag var där och handlade lite energidryck och frukt och sånt, (INGET GODIS!) Pratade samtidigt med mamma! och passade på att gå ut med komposten. Med 5 sambos blir komposten full rätt så ofta. bluähimage13

8. Innan du började med listan, vad kollade du på då?
Var inne på Josefins blogg, en tjej som gick gymnasiet på samma skola som mig och som är kompis med en kompis till mig. det var via den kompisens blogg (my) jag hittade dit... snurrigt

9. Vad har du på dig?
Svarta sockar med färgglada sockar på, svarta trosor och svarta jeans. En randig färgglad BH och en svart och brunrandig mysig långärmad tröja med huva. (svart svart svart.. vad tråkig jag är :O)

10. Vad drömde du senast?
Ja vad var det?... drömde inget inatt vad jag kan komma ihåg. Får nog säga pass.

11. När skrattade du senast?
Skrattade när jag var med PP idag :D <3 Vi har kuuulimage8

12. Vad är på väggarna i rummet du sitter i?
OJ mycket!! Det är ju mitt lilla rum. Men okej..
1 affisch.
12 tavlor(små) med olika motiv.
Flera sidor ur makeupstores tidning (så fina bilder!) som jag gjort till ett stort vägg-collage.
1 klocka,
1 stor spegel,
1 sparbössa som ser ut som bamses dunderhåningsburk (fast plattare:P)
1 sänglampa,
1 grejj där jag har alla mina örhängen
1 halsbandshängare med alla mina halsband på
1 silvrig kartong-aktig bit där det står "ABSOLUT DISCO" på och under den har jag hängt upp 1 glittrig silver-peruk!
3 "vi tycker om dig"-lappar från mamma och pappa
1 rabattblad från hemköp (pensionärsvarning ja, men det är för att jag inte ska glömma OKEJ) ;)
1 bild på mig (ful) som anna tagit och en medföljande lapp från samma kvinna :P
snart klar....
1 Mp3 (haha, ja jag hängde upp den på väggen!)
och till sist
1 badmintonracket!

13. Sett något skumt på sistone?
beror på vad man definierar som skumt.. jag tvättade händerna för en stund sedan, och det var lite skummigt (okej dålig humor!)

14. Vad tycker du om de här frågorna?
Helt okej, lite ovanliga för en gångs skull!

15. Vad är den senaste filmen du såg?
kan det har varit Bring it on... ja, iaf som jag såg hela. annars såg jag en bit av lilla jönssonligan för nån dag sen.

16. Om du blev multimiljonär över en natt, vad skulle du göra?
Vara lättad för resten av livet! åh, att slippa oroa sig! Sen skulle jag köpa en snygg lägenhet till mig och PP! (och en hund som vi ska döpa till "Sir Vääs" ;D )

17. Berätta något om dig själv som jag inte vet.
Jag har inte alltid varit så sprallig och glad som jag är nu, hade det tufft rent personlighetsmässigt med mig själv när jag var yngre (hörde definitivt inte till det coola gänget)

18.Om du kunde ändra en sak i hela världen, utan tanke på skuld eller politik, vad skulle det vara?
Det ska inte spela den minsta roll om man föds som kvinna eller man, som svensk eller afrikan, heterosexuell, homosexuell osv. bort med all diskriminiering och in med autonomi (tyvärr är teorin idag att autonomi är beroende av andras underordning, så i dagens samhälle är det inte möjligt) Men jag fick ändra på vad jag ville va? :D

19. Gillar du att dansa?
Absolut! det var inte för intet som jag spenderade tre underbara år på danslinjen i vilhelmina!

20. George Bush?
=bajs

21. Tänk dig att din förstfödda är en flicka, vad ska hon heta?
Enligt min släkts tradidtion kommer jag få min flicka när jag är 24, så jag borde fundera på det snart.. men jag vill att hon ska heta Ingalis i andranamn :) (ev Pernilla-Filippa för att hedra PP haha PP heter ju Per-Philip)

22.Tänk dig att din förstfödda är en pojke, vad ska han heta?
Ja, blir det med PP måste han ju heta nått med Per enligt hans släkt.. men det vill ju varken jag eller PP :P Så det kasnke blir nåt annat ändå. typ Eilert ;D

23. Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands?
Ja absolut! jag kan röra på mig! :P

24. Vad vill du att Gud ska säga till dig vid pärleporten?
Haha, jag måste nog köra på samma som Josefin skrev "välkommen tvivlare"
Sen komer jag mötas av PP som står med armarna i kors och ett busigt leende på läpparna och säga "vad var det jag sa" eller ngt liknande :P hahahah!

25. 4 personer som också måste göra den här listan i sin blogg:
Måste är ett så tungt ord, men det vore kul om då många som möjligt gjorde den. alla som vill är välkomna! :D

Energidryck och... plugg...

Publicerad 2008-01-18 20:53:54 i I huvudet på Lina,

Usch. Jag hittar verkligen på allt möjligt för att slippa plugga men det värsta är att jag inte är nervös eller har ångest!! Jag förstår inte varför!!?? Jag har knappt öppnat lagboken på en månad och har helt missat associationsrätten (var i Falun och gjorde fystesterna för polishögskolan då) ÄNDÅ tycker jag inte att det är nödvändigt att plugga 100% :O Jag förstår verkligen inte vad det är för fel på mig nu! Men men, som mamma sa när jag berättade det, "det är ju bra att du inte är nervös" så jag slipper må dåligt och så... Sen sa hon också att jag ska ta och festa imorgon för att släppa loss lite! Hihi, min mamma är coolimage9

Jag ska försöka vara uppe så länge jag kan ikväll och förhoppningsvis hinna gå igenom alla övningsfrågorna, då kommer mitt samvete vara lite lättare. Haha, det är bara för samvetets skull jag pluggar, inte för att jag tror att jag behöver det (nu lät det som att jag tror att jag kan det mesta, men det tror jag inte heller.. jag märker att jag låter vimsig! haha) image10

KANSKE KANSKE kommer en full pojkvän hit inatt och kryper ner hos mig! Haha, ja det kanske inte låter så mysigt, men han skulle ta det lugnt ikväll för att festa ordentligt med mig imorgon istället! <3Jag har flera levande ljus tända i mitt rum nu, har alltid det när jag pluggar, men nu har jag massa papper och böcker överallt som ligger hotfullt nära lågorna :S Haha.. SCHWOOOOOOOFFFF och allt mitt material + mina ögonbryn.... borta :O
Måste hålla koll på papprerna, ska kanske ha en "täckaövermittbrinnandeskrivbord"-filt i närheten så jag kan kväva den eventuella brasan!

Önska mig lycka till :D

Hehe, jag kommer förresten säkert hinna skriva 15 inlägg till ikväll bara för att jag ska skjuta upp mitt pluggande! MEN SEN ÄR DET ÖVER! (juridiken alltså, inte bloggandet!) ;)

image11

Min snygga kompis ANNA

Publicerad 2008-01-18 15:10:11 i I huvudet på Lina,

Jag kom på att jag nämde henne senast, och jag förstår att ni alla funderar på hur en sån ser ut som benämns så snygg att man måste skriva hennes namn med versaler...
Jag tänkte därför ta mig friheten att lägga in en bild på min vackra vän!

Får jag lov att presentera
ANNA!
image7image12
Min myskompis som inte bara är snygg, utan även bäst också :D
Tack för att du är min vän anna.. eh. förlåt.. ANNA image8

Genusvetenskap A -check

Publicerad 2008-01-18 13:04:52 i I huvudet på Lina,

Ja, idag hade jag min opponering som gick väldigt smärtfritt. 11 PM som skulle gås igenom på tre knappa timmar. Mitt var bland de sista och eftersom vår lärare är som hon är så drog dom första ut på tiden och de sista blev bara igenomhafsade för att alla skulle hinna få höra NÅGON kommentar iaf.
Summa sumarum fick jag inte prata så mycket och jag blev godkänd på sista delkursen också.

Genusvetenskap A 30hp G

Känns skönt att ha det bortgjort nu i alla fall.

Dags att börja plugga (gå igenom) Juridisk översiktskurs A som jag har tenta på imorgon 14-18. Huvvaligen, har inte läst juridiken på jättelänge känns det som. Bajs på mig för det. men jag tror det kommer gå okej. Har 5 p till godo till tentan pga min eminenta rättsfallsanalys som fick högsta poäng! image5
Funderar på om jag ska ta och sitta i allrummet och plugga kanske... där finns det mer yta att sprida runt alla mina saker.

Fusk är iaf att min snygga kompis ANNA ska festa ikväll, och jag kan inte hänga med :( Har jag otur ska pojkvän ut och festa också, men har jag däremot tur så sparar han sitt festande till imorgonkväll, och då kan jag vara med :D

Jag vill ha GODIS. fast jag och PP ska kanske springa idag. men det regnarimage6

Usch, igår åt jag massa sånna där snacks, som jag ju skrev om... jag har lovat mig själv att det ALDRIG ska hända igen! Jag trodde att jag åt luft, för dom är ju så knapriga och krispiga och smälter i munnen...

Förresten märkte jag nu att jag har en bula i bakhuvudet... har ett vagt minne att jag slagit mig lätt i nått, men minns inte vad och när, eller vem jag var med.. för jag var med nån.. PP? ... hm.. får återkomma i detta ämne, Mysteriet med bulan på mitt huvud... to be continued.

Träning och återställning

Publicerad 2008-01-17 18:39:39 i I huvudet på Lina,

Äter snacks nu, sånna typ tivolichips med chilismak!  Gott image4

Ska fixa min opponering nu också, men det känns okej..

ÅH! Såg att de söker handbollsintresserade tjejer! Ska ringa tränaren imorgon och höra om en som inte spelat handboll sen hon gick i 9an (4 år sedan) och inte ens spelat, bara tränat i en sketen inlandskommun får vara med och träna lite!

Så funderar jag på om jag ska ta och vara med på nollningen som börjar på måndag. tror det, men är inte säker...

Nä, nu plugg :(

Kabel kabel!

Publicerad 2008-01-17 09:36:06 i I huvudet på Lina,

Ska strax bege mig till stan och fixa den där jäklarns kabeln :O

Sen ska jag skriva ut papperet jag ska opponera mot, och plugga juridik. Kul dag?
Kanske blir en 2km runda med PP sen, och så blir det push & lift med My ikväll :)

Natt

Publicerad 2008-01-17 01:12:27 i I huvudet på Lina,

Ja det är sent, och jag borde sova!
Ska bara kolla clas olssons öppettider så jag kan ta första bästa buss dit imorgon och fixa USBkabel till skrivaren.
Har haft den mest givande kvällen på länge nu, kvällspromenad och ett mycket härligt samtal.
image3

Godnatt!

Bra, bättre och inte så bra...

Publicerad 2008-01-16 17:20:36 i I huvudet på Lina,

Bra saker idag:
Lämnat in mitt PM
Hämtat ut en gammal tenta
Köpt ett badmintonrack (Hej och hå vad det ska spelas)
Köpt en skrivare

Bättre saker idag:
Jag har bokat hemresan över påsk, och vet ni vad! PP KOMMER FÖLJA MED! :D YES!
Fixat min discolampa! Nytt lysrör äntligen!
Cardiobox snart kl 18.15 med my :D

Inte så bra saker idag:
Det följde inte med någon USB kabel till skrivaren!! >:(
Jag som till och med frågade försäljaren om skrivaren så nämnde han inte att man måste köpa en USBkabel separat! Så nu sitter jag här med en jättebra skrivare och kan inte koppla upp den till datorn! SKIT

KUL

Postat PM

Publicerad 2008-01-16 11:26:25 i I huvudet på Lina,

Haha! Ja det tog sin lilla tid, men nu har jag fått upp mitt PM på blackboard så alla i min genusvetenskaps-grupp kan hitta det! Det var inte så svårt egentligen när jag väl bestämde mig för att leta ordentligt.

Det börjar kurra i magen nu känner jag, hoppas Anna ringer snart så vi kan luncha ;) Det låter så vuxet och chikt att säga att man ska luncha.

Lyckades dissekera mitt disco-lysrör inne i badrummet imorse, för än hur fränt det är med blinkande lampor på krogen så är det inte lika mysigt att ha det inne i badrummet. Har ställt in en golvlampa i badrummet provisoriskt så jag ska kunna se något utan att få epilepsi, men jag är lite less på det nu. Samt att jag har en pojkvän som ständigt tjatar på mig att jag ska fixa lampan! JA, jag är på väg nu! Nästa steg är att hitta nån affär som säljer lysrör, jag ringde Pappa och frågade var man kan köpa sånt, eh.. hehe.. he... image2

En ny härlig dag med REGN

Publicerad 2008-01-16 09:54:41 i I huvudet på Lina,

Det är JANUARI FFS!!!!! (FFS=förtusan ;) )

Det ska inte regna nu! Det ska vara snö och minst -15 grader ute... Men nejdå, +4 just nu, så går det när man flyttar söderöver.
Det är fortfarande... håll i er... GRÖNT GRÄS utanför mitt fönster!

Jaja, idag ska jag skicka in mitt PM  i alla fall, om jag kan komma på hur man gör :O kanske måste ringa tess och fråga... :S  Sedan ska jag ta och plugga på juridiken... tenta på lördag :(
Men sen är det gjort! Tjoho!Jag måste vara ganska skillad

Publicerad 2008-01-15 22:49:09 i I huvudet på Lina,

Idag har jag både fått höra att jag är rolig när jag har tråkigt, samt att jag lyckades knåpa ihop ett superkoolt rim utan att jag menade det!
Är inte det något så säg! ;D

Gick på en lång promenad X-antal varv runt tybble idag med herr paronsson ;) Det var mys! Tycker om våra samtal!Är det bara jag som funderar på att fixa hem en unibet-cd?

Jaha, då var det alltså dags

Publicerad 2008-01-15 19:11:14 i Allmänt,

Hej och välkomna allesammans! (alla två stackare som hittat sig hit)

Tänkte göra ett försök att bli en "bloggare" ...superkooolt!
Frågan är vad jag ska skriva om... mitt superintressanta liv, eller mina superintressanta intressen som jag aktiverar mitt superintressanta liv med varje dag?

Ehm, det här är iallafall jag...
 image1
Om jag var en simpsonkaraktär alltså, vilket jag inte är så särskilt ofta... tyvärr. för jag tror livet skulle vara mycket roligare med homer som granne! Iofs skulle jag bli nådigt irriterad på honom, fattar inte hur Marge står ut. Sen har jag läst Genusvetenskap A också, och man behöver inte ha läst mycket ur en sådan kurs innan man inser att Marge inte har det särskilt bra.... men nog om det :O

Idag var jag och PP (Pojkvännen med inte ett utan TVÅ stora P'n! ...eh... försökte göra en kul koppling till "han med stort H"  fast jag vet inte om det lyckades så bra... ) i alla fall... PP aka Per-Philip, vi var på stan och hämtade ut våra biljetter till HENRIK DORSIN! Tjohej!
Så den 25/1 blir det godkänd kvalitetsunderhållning på hög nivå ;D Ska bli skönt att få lite kultur efter en hel termin utan kultur! (Blev rätt bortskämd med föreställningar av alla slag under min tid som estetare! SAKNAD)

Opponering på fredag och tenta på lördag.... KUL??
Hej pluggpluggeliplugg, min ständigt närvarande vän.

Anna är tillbaka i örebro iallafall!! :D TJOHO!Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela