Lina

Hyresvärdar och cykeläventyr! +lite till

Publicerad 2008-06-30 22:05:22 i I huvudet på Lina,

Hm, har delat upp inlägget i olika avdelningar idag... det blev bäst så :)


1. Pratat med hyresvärd, han skulle bara snacka med den andra hyresvärden och sedan återkomma imorgon för att fixa med kontrakt och sådant. HÄRLIGT!

2. Jobbade 17-20 idag, kändes som in-och-ut och jag hann knappt vara med. Men jag funderade massa på bloggen när jag satt i kassan. Bland annat att om jag hade fler läsare (ta inte illa upp ni som läser mig regelbundet, ni är guld :) ) men om det vore så att jag hade tusentals läsare (eller hundra hade räckt... okej, 30 vore tillräckligt! ) så hade jag kunat skriva en what to do/ don't lista för butiksbeteende. Ni kan inte tro hur vuxna människor kan bete sig i en butik!! Samt små knep som underlättar både för er själva och för personalen i en butik. Det är så härligt när man har kunder som fattat grejjen och gör allt medvetet perfekt bra, då tänker jag alltid att dom nog själva måste ha jobbat i butik nån gång :P Hur som helst kommer jag på massa bra uppslag när jag står där i kassan och filosoferar.

2a. På tal om kassa och kunder så var det idag en man och kvinna som storhandlade, kvinnan var jättestressad och skrek åt gubben sin än det ena och än det andra... sönderstressad med andra ord, då kom jag på att hon nog precis hade fått semester ;)

2b. Efter jobbet kl 20 såg jag att Jessica satt utanför med sina jordgubbar som hon säljer, snackade med henne och tillslut blev det så att jag stannade ända tills hon slutade kl 21. Då hon bor nära lägenheten jag och PP ska flytta till så tänkte jag hänga med henne och visa vart det ligger. Osäkra på vägen gav vi oss iväg in i almby, men det gick ganska smärtfritt, en liten omväg och sen var vi där :) Så ett litet cykeläventyr blev det allt. Vi kom också överrens om att nån dag då vi båda är lediga så ska vi åka och bada (förutsatt att det är bra väder alltså)

3. Nu till ett sängproblem, jag och PP har i dagsläget två alternativ, antingen : MALM sängstomme från IKEA

Samt dolda nattduksbord som man gömmer bakom huvudgavlen, supersmart!
Fördelen är att det är en supersnygg säng som definitivt passar både mig och PP stilmässigt, och det är en stabil säng som kommer hänga med länge (förhoppningsvis)
Nackdelen då är att sängen mest troligt kommer ta över hela vardagsrummet då vi har ett kombinerat sovrum/vardagsrum, (en etta alltså)

vårt andra alternativ är: MÅNSTAD hörnbäddsoffa från IKEA

Fördelen här är då alltså utrymmesbiten. Vi kommer ha ett vardagsrum på dagen och det finns plats för gäster som slipper känna sig som inkräktare i sovrummet. Samt då ett härligt sovrum at night så att säga. En till fördel är också att vi kan ha ett skrivbord i vardagsrummet, som det ser ut om vi har säng istället så kommer vi måsta ha skrivbordet i hallen, ev inte ha något alls utan att man måste sitta i köket med datorn (och plugg för PPs del).
Nackdelen är att vi VARJE morgon och kväll måste fälla in och ut sängen, känns som något man kommer tröttna på. Tänk också om vi har förfest och kommer hem fulla sent på natten och måste stöka till och fixa sängen... ja, ni förstår problematiken...


Så ... Hjälp, någon... :/ Alltså, tips och goda råd kära vänner, någon som har erfarenhet av att bo i en bäddsoffa?

Det ska bli spännande att se hur vi löser det! :)

Kram och godnatt på er!

Regn och väntan

Publicerad 2008-06-30 10:57:48 i I huvudet på Lina,

Väntar på att PP ska vakna så vi kan ta itu med att ringa hyresvärden!

Klockan är 11 och det känns som att hela dagen snart är förbi :O Jag har ingen aning om vad jag ska fylla ut det här inlägget med heller. Ska jobba kl 17 vilket känns som om en evighet.  Dessutom känns det inte som måndag med tanke på att jag jobbat konstant sedan i torsdags.

Nä, nu tror jag att jag ska kika på sängar på IKEAs hemsida. Hörs

Var är du läskoncentrationen?

Publicerad 2008-06-29 21:04:00 i I huvudet på Lina,

Har haft problem nu på sistånde med min läsning. Kan helt enkelt inte slappna av och bara läsa min bok, tankarna glider iväg till massa annat tjafs och krafs. Jag VILL ju läsa boken och se vad som händer.. men det slutar alltid med att jag får lägga ifrån mig boken efter en sida då jag gett upp. Kommer inte in i historien. Hjälp :/

Tips på hur jag ska återskapa läsningen?

Efter att klivit upp kl 5 två dagar irad och jobbat är det nu dags för en välbehövlig sovmorgon, börjar inte förrens kl 17 imorgon :)

SNART ÄR DET KLART!

Publicerad 2008-06-29 18:59:34 i I huvudet på Lina,

Yeehaw!

Lägenheten var en succé! Den stämde absolut överrens med alla mina förväntningar, förutom att badrummet var lite mindre än jag hoppats på, men vad gör väl det när allt annat stämmer!

Fin och rymlig hall, stort nytapetserat vardags-/sovrum och ett fräsht rymligt kök! Imorgon ringer vi hyresvärden, och om allt klaffar då så får vi flytta in redan den 1a augusti! Precis när jag blir utkastad från korridoren! PERFEKT!  

1a augusti alltså, min och PPs lägenhet!
oj, glömde nästan att nämna det perfekta läget som följer med på köpet! I ett villaområde och i ett fint hus, inget massproducerat lägenhetskomplex här inte, och det är både jag och PP glada för. Det här känns mer... Vi <3

Spänningen stiger! :D

Publicerad 2008-06-29 13:50:53 i I huvudet på Lina,

Snaaaart är kl 15 och vi ska titta på lägenheten! Spännade spännande! PP är rädd att jag har jättehöga förväntningar så jag kommer bli besviken... och egentligen tor jag också att jag har det :P Men jag ska försöka vara realistisk när vi är där. Det ska bli superkul hur det än går! :)



Förresten, jag fick mig en bra kväll igår, den innehöll alla tre K:na: Killen, Kolla film och Karameller None

Nu ska jag röja upp i rummet och invänta avfärd! :D

Ha en bra eftermiddag!

Gääääsp! säng? ...någon?

Publicerad 2008-06-28 15:55:41 i I huvudet på Lina,

Upp kl 5 imorse... fattar inte hur jag klarade det, konstaterade kl 14 idag att jag var vaken.. hallå! :P



hmpf, och PP som skrev ett sms inatt ca kl 04.00 "jag kan inte somna" Då svarade jag "jag ska upp om en timme"  Helt enkelt... 

Har jobbat rätt mkt i mjölkkylen idag, vilket inte är så bra med tanke på min nuvarande friskhetsstatus... Efter ett tag började det dra om mina stackars tår i crocs-skorna (dom är inte så varma) så jag gick och hämtade mina tjocksockar och hade i :D Härligt! Det blev dock nästan tvärtom, svett, men jag klagar inte!

Idag skiner solen och folk går i t-shirts. Jag känner mig konstig som cyklar hem i dubbla tröjjor, "halsduk" (scarf) och vantar. None

Nä, vad tror ni om kvällen... en date med pojkvännen, en mysig film och massa godis? Hur låter det?

Vadå? Är det fredagkväll? Jahaaa...

Publicerad 2008-06-27 22:33:04 i I huvudet på Lina,

Det förklarar varför det känns lite tomt... :P Att sitta hemma själv en fredagkväll är väl ingen höjdare, men jag har haft alternativ. Ja! Jag HAR blivit bjuden på fest! TVÅ till och med! Sådeså! Men sen att man ser till sin egen hälsa och vill bli frisk.. det är vuxenpoäng till mig!


Ha en bra kväll allesammans, nu går jag och knyter mig!
                                                                                                                                                        

Upptäckt av det- -inte-så-roliga-, men ändå, -det-kunde-varit-värre- -slaget

Publicerad 2008-06-27 20:10:23 i I huvudet på Lina,

eeh... knepig rubrik, men okej, ni hänger med :)

Upptäckt igår:
Jag känner ingen lukt. Gjorde gott te med PP men hur mycket jag än försökte så kände jag ingen lukt bara värmen från ångorna...
Konstaterande idag: Jag känner ingen smak heller... det slog mig att inget smakar något, det har bara en konsistens i munnen... tråkigt... och jag som åt ett wienerbröd på jobbet... jag tror det var gott...

Idag fick jag mail från öbo (örebrobostäder) hör och häpna, och vi ska boka tid för en visning på en lägenhet i rosta! Som vi hade gett upp hoppet om! :D iofs står vi på plats 9 att få chans till den, men en visning kan ju alltid vara bra, och egentligen vill vi ju ha den andra lägenheten som vi ska titta på på söndag. Men om vi låssas jätteintresserade och nån annan tar rosta-lägenheten istället för oss, så förlorar vi inga köpoäng! Toppen ;)


Så, vad står på Linas agenda denna härliga fredagskväll? Jo: Tvätt och... inget mer... vara hemma och bli frisk? och sen jobb kl 6 imorgon.. det är knappt 10 timmar kvar...

väntan...

Publicerad 2008-06-27 09:59:40 i I huvudet på Lina,

Är det bara jag som har svårt för dom minutrarna innan man ska gå till jobbet eller liknande...

Ska jag gå nu? Nä, då kommer jag nog för tidigt, jag väntar en stund.. *kollar klockan en miljon ggr på 2 min* Kan inte gå än för det är ju dumt att komma 20 min fördidigt, samtidigt för lite tid att hitta på nått nytt här hemma. suck suck suck... och alla värda internetsidor är kollade på och bloggar lästa... Btw skulle jag behöva tips på roliga bloggar att tidsfördriva mig med, mina bloggare har ju som tidigare nämnt slutat blogga tydligen... Men inga modebloggar, det är inte min grej. tack tack :P

ääähhh... nu GÅR jag!

Kan det vara så att det känns bättre idag?

Publicerad 2008-06-27 08:40:34 i I huvudet på Lina,

Vill inte ropa hej än, men det känns inte lika snuvigt idag... spännande att föjla utvecklingen!

workin 10.30-19.00 idag och i helgen börjar jag kl 06.00 båda dagarna!

LÄNGTAR TILLS PÅ SÖNDAG!

Yeah! Titta på lägenhet lägenhet lägenhet! Gillar vi den kanske vi kan flytta in redan 15 augusti!! YEAH! hihihi

Plötsligt händer det!

Publicerad 2008-06-26 22:55:57 i I huvudet på Lina,

Ibland har man blogg-inspiration! Eller inspiration och inspiration.... ibland ids man faktiskt blogga lite om sitt egentligen inte intressanta liv.
Såå.. jag hoppas dagen varit er till nöje eller nåt. Jag däremot är lite besviken över att dom flesta bloggarna jag följer har tagit semester eller nåt! När jag toppar blogglistan över bloggar jag kikar på då är det riktigt illa! Kom igen och SKRIIIV för tusan :D

Nu har jag tänkt att krypa ihop under täcket med en bok med krig i :S (Sagan om konungens återkomst) och sen sova ända till kl 8!
woopidoo...


 

HOSTANFALL alá pinsamt!

Publicerad 2008-06-26 20:54:15 i I huvudet på Lina,

Det har sina downsides med att vara småförkyld och jobba...



...Fick världens rethosteattack i kassan idag, var tvungen att be om ursäkt och vända mig bort och hosta upp lungorna mer än en gång! Det ville aldrig sluta!! Var tvungen att väsa fram mellan tårarna "252,50... vill du ta det på summan?" Pinigt!! Tillslut grävde den äldre damen som handlade i sin handväska och gav mig en halstablett med orden "Ta den, den lindrar kanske lite i alla fall" Vilka rara människor det finns! Hör och häpna så lindrade den faktiskt jättebra! Så nu har jag köpt hela TVÅ påsar vicks blue varav en följer med imorgon!

Nu ska jag bara ta det lugnt... jobbar varje dag fram till torsdag.. Yes you heard me... Torsdag! Men då kommer familjen och hälsar på och allt blir bra igen! :D

GODMORGON! eller nåt..

Publicerad 2008-06-26 08:59:43 i I huvudet på Lina,

Jobbar idag 10-15 skönt att det inte är nån lång dag!
Efter att jag jobbat och svettats ska jag dra mig in på stan och hämta ut mitt pass! Härligt, det ska bli kul att se hur jag ser ut, höhöhöhö... eller ja.. "kul" rättare sagt.

Det är sr Bubbel på radion nu.. SUCK Jag är trött och glad samtidigt, vill sova men göra nåt... så... ja... jobb...




Dessutom... han åmselemördaren, Juha Valjakkala har tydligen BYTT NAMN? Nikita Joakim Fouganthine heter han tydligen nu.. fick höra det på nyheterna.. det var mer än jag visste... Är jag efter eller finns det någon fler som är förvånad?

Snuvigt...

Publicerad 2008-06-25 22:05:36 i I huvudet på Lina,

Fortfarande förkyld men inte lika förkyld som lille PP.. stackarn..

Förresten ska vi på lägenhetsvisning på söndag kl 15!
:D Om vi gillar stället så blir det snart våååårt <3 <3

Det har varit en både produktiv och riktigt slappardag med sovstund mellan kl 14-17, höhö, nu blir det dusch och sen krypa ner i sängen och fortsätta läsa om hur det ska gå för folket i Minas Tirith, klarar dom trycket från den mörka sidan? :O

Nu rullar det igen!

Publicerad 2008-06-25 11:57:22 i I huvudet på Lina,

Har fått tag på bovärden nu! Supertrevlig tjej som sa att dom skulle fixa min dörr!!!!! :D Hon sa att egentligen skulle jag måste betala lite men nu såhär i sommartid kunde hon vara lite snäll!!! :D Underbara fina bovärden! <3 haha

En tyngd har lättats från mina axlar! PUH! Nu kan jag slappna av igen! Undras om jag ska fira med lite melon! AAAHHH! :D

Bovärd hallå?

Publicerad 2008-06-25 11:40:12 i I huvudet på Lina,

Försöker ringa min bovärd för att skamset erkänna att jag inte klarat att lösa dörrmysteriet . Så nu måste jag ta konsekvenserna... Det känns förjäkligt måste jag säga, och nu när jag tagit mod till mig att äntligen ringa så får jag inte tag på bovärden! Upptaget eller så vidarekopplas jag och blir meddelad att det bara är att fortsätta ringa = miljoner kronor i öppningsavgifter som inte leder nån vart... SUCK

Saker och ting börjar rulla!

Publicerad 2008-06-25 11:02:43 i I huvudet på Lina,

Nu har jag och PP blivit förstahandsspekulanter på en lägenhet i näsby/almby! Ett superfint område med privata hyresvärdar och det är en fd villa som är omgjord till lägenheter. Det är en tjej i korridoren vars bror ska flytta. Hon bodde där innan, men hon tyckte hyran blev för hög då hon bodde där själv, men vi är två och har inga problem med hyran! Hur som helst ska hon snacka med sin bror och så förhoppningsvis får vi snart komma på visning, gillar vi det då och allt går som det ska så får vi flytta in i augusti/september nån gång! PERFEKT!

Host host blääää!

Publicerad 2008-06-24 10:13:57 i I huvudet på Lina,

Förkyld och uschig fortfarande.

Igår köpte jag strepsils med jordgubbssmak, man inbillar sig ju att dom funkar, dom BORDE ju det eftersom dom är köpta för hutlöst pris på apoteket!

Sen köpte jag listerine också när jag lix var på apoteket, ni vet det som går på reklamen och sprängs i munnen... Riktigt så är det inte, det stegras gravis och tillslut gör det så ont i käften att jag inte klarar 30 sek.... Eller så blir det så för att jag har så mycket skit i munnen så medlet måste jobba hårt! Vem vet...

Nu ska jag gå iväg till coop och handla frukost och sånt... Förresten, vad är det för fel på mig när jag drömmer om min handlalista så jag till och med kommer ihåg vad jag skrev i drömmen? Bra knep ändå, slipper jag anstränga mig så mycket nu :P

Aaaaah, hemma!

Publicerad 2008-06-23 16:16:11 i I huvudet på Lina,

Back in Örebro igen. Har haft en härlig midsommar på västkusten hos PP och hans familj. Fick träffa några kusiner och se deras husbygge! Det kommer bli riktigt fint, dom har världens utsikt över havet! Wonderful!

Sen fick jag också agera fyllechaffis eftersom det strulade med förbindelser mellan fjällbacka och kungshamn under midsomar. Men men, jag har ju hittills aldrig festat på midsommar... varför börja nu lixom? :)

Hade jag tänkt äta frukost snart eller?

Publicerad 2008-06-19 09:22:14 i I huvudet på Lina,



Uuuh, idag känns halsen bättre men det sitter förkylning i ansiktet nu :O = jag kan inte dölja lika bra att jag egentligen är förkyld. Tur att jag inte ska göra något ansträngande, förutom åka tåg en bit. Tåg till kärleken!

Dessutom vaknade jag för kanske 30 min sedan och har redan varit på coop fram och tillbaka, glömde en lapp med jobbtider där igårkväll. suck. Men jag fick i alla fall en pratstund med Jessica som ska spendera hela dagen därutanför och kränga jordgubbar, som hon brukar uttrycka det :P Hoppas det går bra för henne då hon har ett mördarpass, 9-21.. waah! Tur att jag är LEDIG! ;)

Dessutom, midsommar på västkusten.. JORDGUBBAR till mig! :D



Trött och hungrig

Publicerad 2008-06-18 22:31:08 i I huvudet på Lina,

Jobbat till 22. höll på att gäspa sönder sista 30 minutrarna.. suck... och nu är jag HUNGRIG...

Dagens fränaste:
En mamma kommer till min kassa och har en liten flicka i vagnen, flickan har precis lärt sig prata sådär bäbis-gulligt. Helt plötsligt får hon syn på stora affischer, från halsen och ner av en fotbollspelare som håller på att sparka en boll. Då utbrister hon glatt "ZLATAN!" Mamman tittar förvånat dit och säger "eeh, ja, det kanske är Zlatan..."

Hur roligt var inte det !? :D Låter som att hon har fotbollsfantaster i släkten ;)

så okej, lite kul var det på jobbet idag, eller egentligen gillar jag ju jobbet, så att jag gäspade osv har bara att göra med att jag är trött och förkyld. Jobbet är som bäst när man är på tip top.

nu NATT, säng säng säng sova sova sova SÄNG

jobb och framtidstankar light

Publicerad 2008-06-18 10:12:45 i I huvudet på Lina,

Känner mig trött och sliten och har absolut ingen lust att jobba 9 timmar idag, men jag vet ju att det kommer gå fort.
Det jag mest av allt vill nu är att få åka till västkusten (fjällbacka utanför uddevalla) och träffa min PP igen! SAKNAR! Där kommer jag stanna och bara slappa ända tills på måndag! Najs!

Halkade in på en blogg av en tjej som snart gifter sig och jag blev så sugen! :P Hon verkade så lycklig och alla förberedelser och allt som hör till. Jag hoppas verkligen hon får ett bra liv med sin blivande make :) Nån gång är jag övertygad om att jag också kommer hamna i hennes ställe. PP är den första killen som jag faktiskt kan se en framtid med, och det, mina vänner, känns ofattbart otroligt härligt! :D


Från bågar till bollar

Publicerad 2008-06-17 16:00:50 i I huvudet på Lina,

Pass, fixat
Mat, goood
Bågar till Jessica, 4 par som hon har att välja på till på torsdag

+ Mjukglass som bonus

Trots att vi båda var lite sega så var det en trevlig dag! Sen kanske vi ska se fotbollen ikväll tillsammans. Tyvärr jobbar jag imorgon när sverige spelar, men har jag tur blir det en lugn kväll på jobbet då alla stannar hemma framför burken!

morningsickness?

Publicerad 2008-06-17 11:27:10 i I huvudet på Lina,

Idag:

vaknade kl 7 av mig själv och bestämde mig för att tvätta mina kläder.

sjuk och tvättar kläder i ottan...

sen orkade jag inte min frukost heller, så jag SLÄNGDE hälften... jag som annars trycker i mig det jag inte orkar egentligen...

Something is wrong with me! .. men som PP sa.. embrace the change :P


Idag ska jag och Jessica dra in på stan! :D på agendan står Lunch, Pass och Glasögon. Spännande!



Förresten. Jag saknar min PP supermycket. Han är på västkusten nu och glassar... Vi har inte setts på drygt en vecka, men det känns bra att få sakna och längta, så man vet att man tycker om varandra! :) På torsdag åker jag till honom och ska fira midsommar med hans familj :) fiiiint

Samtal

Publicerad 2008-06-16 18:26:38 i I huvudet på Lina,

Kl 11.45 idag:

*Telefonen ringer*
Jag: Lina
Person i telefonen: Hej det här är *personalchef* från coop.
Jag: Hej hej.
Personalchef: Vad gör du?
Jag: eeh.. ingenting, sitter vid datorn och slöar.
Personalchef: Okej, har du något planerat i eftermiddag?
Jag (börjar förstå vart hon vill komma): Nja, ska på stan med en kompis men det går att boka om.
Personalchef: Okej, vad bra, då vill jag att du jobbar till kl 17.
Jag: eh, från nu?
Personalchef: Japp, kom så fort du kan. Dessutom vill jag att du jobbar den 26e om det går bra.
Jag: Visst visst, ses snart då.
Personalchef: Ja, vad bra!

Sen tycker inte jag att chefen behöver veta att jag gick på värktablett under dagen pga min förkylning. Det har faktiskt gått väldigt bra, men jag ska ta och bara slappa hela eftermiddagen nu och gå på stan med Jessica imorgon istället.

Här igen

Publicerad 2008-06-15 17:23:26 i I huvudet på Lina,

Anledningen till att jag varit osynlig är enkel.

Åkte måndagkväll till sorsele (framme tisdag mitt på dagen) för att överraska lillasyster och lillebror som hade skolavslutning. Därav allt hemlighetsmakeri :)

Det blev lyckat och nu är jag tillbaka igen, tjock i huvudet och hör och häpna.. jag har ONT I HALSEN! Jag som inte varit det minsta sjuk sen jag flyttade till örebro och gud vet när jag var sjuk innan dess, det var iaf väldigt länge sedan. Så det är väl inte så konstigt om jag är sjuk nu. Ingen aptit har jag heller. blöh. Måste lägga mig igen..

Hur som helst, tillbaka i örebro!

PUNKTERING!

Publicerad 2008-06-07 13:52:18 i I huvudet på Lina,

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

PP skulle låna cykeln, så kom han in efter några sekunder: "det är punka på bakdäcket, det kanske blev efter att du kvaddade."

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Så jag gick ut och kollade. Märkte då att ventilen är borta på bakhjulet. Hur det kan komma sig vet bara gudarna, men jag måste mest troligt inte punga ut med ett nytt däck iaf. Det räcker med att försöka få tag på en ventil. men ändå.

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

I said Good day!

Publicerad 2008-06-07 10:25:17 i I huvudet på Lina,

Dags för en uppdatering... ehm...

Efter jobbandet i torsdags då jag kom hem strax efter 22 trött som ett as så blev det spontant vattenpiperökning och vin på en filt utanför korridoren. Mysigt! Sedan runt 01.00 snåret promenerade jag och Ajla in till stan och mötte upp PP och grabbarna, där letade vi upp Karl (PPs bror) som tagit studenten. Summa sumarum kom vi hem (även promenad tillbaka) kl 4 ungefär. Härligt med spontana kvällar i goda vänners lag! :)

Tog det bara LUGNT på nationaldagen, hängde med pp, solade, åt rester av Karls studenttårta och mådde gott.

Idag blir det en springrunda, en utstickare till coop för att handla och träffa Jessica som jobbar utanför med jordgubbar :P och en till slappardag. Vi får se om jag orkar städa också...


Haha, förresten så kvaddade jag med cykeln i torsdags också! En sladd på grus i väldigt låg fart. Resultatet blev lite skrapsår på samma ben som har ett jätteärr nu och ett litet hål i shortsen.

Nervöst

Publicerad 2008-06-05 09:47:45 i I huvudet på Lina,

Nu ska jag snart när som helst dra till PP och träffa hans farmor och farfar för första gången, eventuellt en mormor också. Spännande! Karl tar ju studenten idag, därav släktsamling som jag alltså ska få träffa nu.

Trist nog så jobbar jag 13-22 och missar alltså Karls studentmiddag och sånt :( Men men, jag får pengar i alla fall, och så blir det ju en kompromiss hur som helst.

Nä, nu drar jag!

workin' 11-20

Publicerad 2008-06-04 09:32:36 i I huvudet på Lina,

Here we go again, efter ett jobb-uppehåll på hela tre dagar är det alltså dags igen. Men det känns bra, jag trivs :)

Om jag inte varit nog tydlig så är jag skolfri nu sålänge jag själv önskar! :O Känns knepigt att ALLT är gjort och jag bara behöver håva in betygen! Nu är det inget mer plugg på ett tag, jag som inte gjort annat i hela mitt liv. SKa bli spännande.

Jag och PP har förresten lagt intresseanmälan på en lägenhet som vi har chans på! Så det ska bli spännande. Dock inte säkert att vi får den, men det visar sig.

JAG VILL FLYTTA NU!

Designer!

Publicerad 2008-06-03 15:33:21 i I huvudet på Lina,

Jag har designat sayas blogg.. vad tycker ni? None



Jag kallar den: Senap möter ketchup

Nä okej, skämt å sido. ;)
Det här är resultatet av att vi skulle kolla upp vad alla saker är för något så man kan fixa en snygg riktig design!

Idag var sista dagen på universitetet och den var minst sagt spännande! :D Vi hade upponering, och även om jag ine kan gå in på alla detaljer så var det inte tråkigt alls! haha

Att vi sen dessutom knappt  fick något alls att ändra och kunde fixa det på 15 minuter och redan skickat in en ny version, gör inte saken sämre. SWEET

Nu ska jag lasta av Saya på bussen eftersom hon åker hem till gävle idag igen. Det var iaf kul att ha henne här en stund! :)  Sen blir det mat hos PP och sen gymmet när han ska spela volleyboll med grabbarna!

Planeringen!

Publicerad 2008-06-02 23:22:43 i I huvudet på Lina,

Saya är på besök för att vi har opponering på A-upsatserna imorgon! Kul att träffa henne igen! :D

När vi nästan var klara med uppsatsskrivningen kom vi på att vi skulle göra en "att göra lista" så vi inte skulle missa något innan vi gick och la oss... så här blev den:

[X] FIXA KLART TVÄTTEN SÅ SAYA FÅR SOVA MED RENA SÄNGKLÄDER I SÄNGEN

[X] ÄTA

[X] SKRIVA AVSLUT

[X] GÅ IGENOM ANTECKNINGAR I UPPSATSEN

[X] LÄSA IGENOM EGEN UPSATS

[X] GÅ IGENOM OPPONERINGEN

[X] ÄTA GLASS OCH KAKA UNDER TIDEN ALLT PÅGÅR!!!

[   ]SOVA

Som ni ser är det bara sista punkten kvar nu, men den kommer vi att hinna med också.

hehe, vi hade superkul när vi läste igenom de andras uppsatser! (...får man säga så? Vi kanske straffas av någon anti-skadeglädjesgud och blir sågade på opponeringen imorgon?) Men majoriteten av uppsatserna var faktiskt riktigt bra! (så, är jag safe nu?)

gårdagens upplösning och dagens gassande aktiviteter

Publicerad 2008-06-01 22:21:39 i I huvudet på Lina,

Det bidde en kul "röj"-kväll ändå, om man nu ska kalla det röj :P

Hängde på Jessica och Elias och två av deras kompisar som var supertrevliga! Vi drog till stadsparken där det var liveband och grejjer. Kul, kul, fast det var smygiga vakter med onda ögon på alla eventuella försök till alkoholintag på allmän plats. Dessutom fanns ett mysigt tält med vattenpiperökande undgomar (och nu snackar jag 14årsungdomar, inte 22årsungdomar) men jag antar att det var tobaksfritt. :O

Sedan drog vi till Sub Sity för att ta en öl då det var knökfullt på alla andra ställen. Det var verkligen folk överallt! Iofs förståeligt eftersom vädret är som det är och skolan börjar sluta och semestern börjar börja! ;)  Folk är glada, lättklädda och kryper ut ur sina bon.
På Sub Sity fick jag en gratis skål med chilinötter! None Antagligen för att bartendern glömde ta betalt för den, eller så var det för att han tyckte att jag var söt None Vilketsom är gratis ALLTID godast!
Vid senare timmar började sällskapet vilja dra sig hemåt, så jag gick till pitchers för att möta upp PP och gänget som höll till där. När jag skulle in och vakten tittade på min legitimation fick jag kommentaren "Oj, vad många namn! Går du under Lina, Viktoria eller Charlotta ikväll?"
"Lina" sa jag (ja, tråkigt svar :P men jag log lite, kompenserar det upp det?)
"Okej Lina. Då hoppas jag att du får en trevlig kväll!" och vad svarade jag på det? jo,
"tack tack"
Här möter man en häftig vakt och så är man lika intressant som dasspapper... Men jag var ju i alla fall söt enligt bartendern på Sub Sity!.... eller hur var det nu?




Anyway, I morse  vaknade jag upp beredvid min PP och vi har slappat i solen hela dagen!! Men för att Saya inte ska bli ond på mig så läste jag uppsats när PP läste en spännande bok i solen. Snackade med henne i telefon och vi kom överrens om en lösning till hur vi fixar vår opponering. Imorgon kommer hon i alla fall tillbaka till örebro och bor hos mig till på tisdag då vi har vår sista skoldag! Yeehaw!

btw så sitter jag hos PP nu... undrar när jag ska börja bege mig hemåt, tänkte faktiskt sova i min egen säng inatt... Äh, kvällen är ung!

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela