Lina

Fina Ida!

Publicerad 2009-04-29 23:05:04 i I huvudet på Lina,

Åh, måste bara berätta! 
Idag har jag spenderat kvällen med IDA!!! 

-Ida vem? kanske ni undrar...
jo IDA! The Ida! Ida som jag dansat med i två års tid under gymnasiet. Ida som jag svettats med, kämpat med, och gjort framsteg med. Vi gick alltså dans tillsammans under gymnasiets andra och tredje år, det var BARA vi två :) Denna brud har jag inte träffat alls sen studenten 2007, alltså nästan TVÅ ÅR SEDAN! Nu är hon på besök hos en kusin i pålsboda som ligger här i krokarna och ikväll träffades vi alltså! 

Så fruktansvärt roligt och framförallt SKÖNT att få hänga med en gammal god tjejkompis som vet det mesta om en och ens historia. Inget ont om mina tjejkompisar eller kompisar i övrigt här nere, inte alls, ni är fantastiska! Men det är något speciellt med mina gamla härliga, älskade, närmast-hjärtat-kompisar, som jag nästan aldrig träffar men älskar supermycket ändå. Varje stund värdesätts. Ni vet vilka ni är, från Jokkmokk/Luleå i norr till Umeå/Vännäs i söder  ;) 

Och nu är det så att Ida kanske (hoppas hoppas) kommer in på en danslinje här i trakterna, och alltså FLYTTAR hit till hösten! Yippie :D Jag håller alla tummar jag har. (Lite själviskt är det kasnke eftersom jag så gärna vill ha henne här ;) haha. Men om det är någon som borde få komma in på danslinjen så är det hon, och det tycker jag faktiskt ärligt talat! :) 


Här är en bild på Ida (rött) och jag (blått) när vi daaansar, <3 <3 <3 hihihihihih

Den här bilden måste jag bjuda på!!!

Publicerad 2009-04-23 23:54:22 i I huvudet på Lina,


HAHAHA! Blir lika glad varje gång jag ser den här bilden!!
Det här är alltså jag, vår/sommaren 2007 hos Vanja (klasskompis gymnasiet) Det var fest och det kom några random pers som vi inte kände, varav en av dom var ägare till den här sjukt snygga jackan som jag poserar i! (rätta mig om jag har fel :) ) Och vad gäller minen så försöker jag föreställa en viss smileyfigur som jag tyvärr inte har på den här datorn. ska försöka leta fram den nästa gång jag sitter vid min egen. Smileysen är iaf mycket nöjd och mycket "bratig" hahaha! 

LOVE!!!

cykelbestyr

Publicerad 2009-04-23 11:03:37 i I huvudet på Lina,

För någon vecka sedan hoppade kedjan på cykeln, som så många gånger förr. Tyvärr lyckades jag inte få tillbaka den i rullning eftersom kedjan lagt sig dubbel innanför kedjeskyddet. Orkade inte hämta verktygslådan så cykeln blev stående på gården.
Ett par dagar sedan när jag kom hem från univ. var brorsan till en av hyresvärdarna och hans bygg-kollega och grejjade på gården i ett av garagen. Lång historia kort, fixade en av männen min cykel,  han både oljade in kedjan och spände den! Sweet, tänkte jag,  där slapp jag få mina händer skitiga ;)
Dagen efter cyklade jag till jobbet, det började bra men märkte att det lixom hoppade till i kedjan ett par gånger, som det inte brukar göra. Nåväl. I tisdags tog jag ut cykeln för andra gången sedan lagningen. Jag hann hela 50 meter innan hela kedjan hoppade och rasade ner, omöjligt för mig att fixa på plats. SUCK!

Så igår när jag kom hem från träningen kavlade jag upp ärmarna, gick med bestämda steg och hämtade verktygslådan! Såg när jag tittade närmre vad som var problemet. När han spänt kedjan (genom att dra bak bakhjulet) hade han inte dragit tillräckligt hårt, så hjulet hade glidit fram igen. Det resulterade i att när jag väl skruvat bort kedjeskydet och fick kedjan på plats så var kedjan slappare än någonsin. Som tur var så tycker jag om att greja och mixtra och hade noterat hur han gjorde för att spänna kedjan, så det var bara att börja skruva, och woila! Kedjan spänd! Jag drog åt uta bara den, så nu hoppas jag att det håller. Ska ta ut cykeln på jungfruturen snart!

Wish me luck!

meningen med den här historien? -Låt inte någon annan göra det du kan göra själv- eller -det straffar sig att försöka smita undan skitjobbet- eller -det krävs en kvinna för att rätta till en mans misstag- eller valfri slutkläm :P

Sorsele in pictures

Publicerad 2009-04-22 21:10:38 i I huvudet på Lina,

Tjoh,
Nu är jag och PP hemma välbehållna i örebro efter en superhärlig helg i Sorsele!
Sammanfattar med ett härligt litet potpuri av bilder!

MIN FINA TÅRTA!


Det är härligt att fylla år... ooh, 500 kronor!... Titta, söta örhängen från pojkvännen blir man glad och fnittrig av :P haha.HUGG!!!

Vi hann på den korta visiten både att spela bingolotto (jag och pp vann en ny lott ;) ) och att spela det klassiska:


                                                     TP!!


Lite utemys hann vi också med!

Wonderful! <3

Liten uppdatering

Publicerad 2009-04-15 23:33:33 i I huvudet på Lina,

Yeah! 
Äntligen har vi internet hemma! OCH hemtelefon! Dock har vi ingen fysisk telefon än + att vi inte ens vet vilket nummer vi har (pinsamt) men det kommer :)

Nu kan jag alltså återgå till att blogga om dittan och dattan som ingen förutom jag och mamma bryr sig om :P 
Idag har jag tex varit på universitetet och haft seminarie. Det gick bra och jag ska få hänga med Jessica och öva på att åka skateboard nångång framöver (hon har fått brädor på hjärnan). :D 
Skulle jobba 17-20 idag men eftersom en kollega till mig var tvungen att åka hem med magsjuka i magen så fick jag rycka in som den hjälte jag är och jobba ända till klockan 22! Men det är bra eftersom jag har bytt bort två av mina kvällar nu imorgon och på fredag. Jag tar allt extra jag kan. 

Det är den 15 idag. Den 15 betyder LÖN! Och den här 15e bjöd på en riktigt fin sådan! (nöjd!)

Imorgon är det box 12-13 och sedan på kvällen drar jag och PP iväg HEM! :D (som sagt i tidigare inlägg) 

På tal om box så drar dom alltid ner på passen under maj, (eftersom det är färre som tränar då,) och det kan vara så att det är mitt pass som stryker med. Det blir spännande att se om jag får boxuppehåll eller hur det blir. Hur som helst känns det mesta bra nu :)

Snaart snaaart!

Publicerad 2009-04-14 15:13:12 i I huvudet på Lina,

Tänken är att vi ska få internet IMORGON! ÄNTLIGEN! Det har BARA gått 1 ½ månad... SUCK

Då kommer jag mest troligt komma igång med bloggandet igen. Hoppas jag :)

Här är allt frid och fröjd, var ute och sprang markaspåret 5 km för första gången på nästan ett år... och det gick SUPERBRA! Det var pissjobbigt men jag tog nästan personbästa! Det måste ju betyda att all min andra löpträning inte varit förgäves :P yeah! :)

Solen skiner och jag har pluggat färdigt för stunden, väntar på PP som ska sluta sin föreläsning när som helst! Då ska vi dra på staaan :D och kanske handla en födelsedagspresent till lilla mig som fyller 21 år om bara 4 dagar! :O
Oj, när började tiden rusa så? :) hehe. Ska hur som helst fira en stillsam födelsedag hos mor och far och albin i sorsele!

Jag och PP åker torsdagkväll och blir över helgen i de norrländska skogarna :D En kul kul sak blir att Elin ska ta med sig sin Linus också så PP och han får skaka hand och säga hej :) Med andra ord blir det fullt hus hemma :D

LÄNGTAR!


Huset! <3Lillstugan <3

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela