Lina

GRATISVECKA! HELA VECKAN!

Publicerad 2009-08-31 08:20:33 i I huvudet på Lina,

Jag vet inte varför, men det här känns som en sjukt härlig och bra dag!! Just nu sitter jag uppe på stan och väntar på sandra vid svartån!
Möter och har mött många faktiskt glada människor påväg mot en ny härlig vecka! Underbart!

En grej jag måste basunera ut är: NU BÖRJAR GRATISVECKAN PÅ ÖUIF, UNIVERSITETET! alla, ALLA, är välkomna. Ta med mamma, lillebror och farmor! Schema finns på www.ouif.se Ikväll är det viktigast att komma ihåg 18.20, då är det cardiobox med mig och johny! Kom ensam (och få chans att slåss mot mig ;) )eller ta med en kompis! Vårt pass kan vara bra att förboka då det är max 50 pers. Boka gör man också på www.ouif.se och man behöver inget, utan man skapar en användare bara! :D
Kom igen nu och var med!! :D

jag gick över gränsen...

Publicerad 2009-08-25 22:29:37 i I huvudet på Lina,

Okej jag måste erkänna, förra bloginlägget med den osmakliga bilden på mackan var kanske lite onödig... men ni måste förstå att jag är superglad över att jag KAN fota min mat och på två sekunder slänga ihop ett onödigt blogginlägg om det ;) hehe

Hos simon och lina såg vi american psycho, en lagom mysig film med ett skruvat innehåll.

Nu är det snart dags för sängen, ska bara packa ihop verktygen som jag och PP drällde runt i lägenheten när vi satte upp PPs fina Tintin-tavlor :)

puss

Guess what ;)

Publicerad 2009-08-25 15:35:19 i I huvudet på Lina,

Idag har jag äntligen fått tummen ur och uppdaterat mjukvaran i mobilen. Ni vet, jag har ju inte kunnat surfa sedan semestern...
Nu är det iaf gjort och gissa hur det här inlägget kom till! ;)

Oh ja, MOBILBLOGG I'm back ;)

Förutom denna glada nyhet kan jag berätta att om en månad drar jag och sandra till turkiet!! :D som vi längtat efter att få resa, och idag blev allt betalt, bokat och klart! Yes!

Nu står städning på schemat :)

bullar, beröm, hundvakt och musik

Publicerad 2009-08-20 13:32:10 i I huvudet på Lina,

Kul kväll igår, bullfest a lá grande då jag och PP bakat 62 kanelbullar och hade 5 gäster ;)

MUMS

Vi drog ut på strömpis där detta utspelade sig:

Lina går ut från toaletten, en tjej stoppar henne

Tjej: Ursäkta, ursäkta... Vart har du köpt dina skor??

Lina: Åh, eh... (tänker)... Jag är så dålig på att komma ihåg sånt...

Tjejens kompis: SVERIGE?

Lina: Ja, eh, (utbrister) Scorett! Jo, Sverige, dom finns i örebro..

Tjej+tjejens kompis tycker det blev lite pinsamt med sverigefrågan, det tyckte jag med, jag som inte trodde jag verkade vara typen som åker utomlands och shoppar skor. hehe.


Direkt efter det så gick jag och hämtade ut min jacka från garderoben där garderobstjejen kikat på min jacka och säger:

Snygg jacka!


Jag menar, hon ser ju en del jackor så min måste varit nåt alldeles extra ;) Jag var on top igår när jag gick hem alltså :P haha.


Nu har jag och PP Kasper och ikväll ska vi äta och dricka gott på mingla och sedan gå på bio :) Vi ska fira ett år som sambos! :D



förresten har jag köpt mig en ipod nano ;)

Så många planer!

Publicerad 2009-08-18 09:06:50 i I huvudet på Lina,

Jag vill ta alla mina planer, sätta mig ner med en almanacka och skriva in och planera dag för dag när var och en av planerna ska genomföras! Så vill jag ha det, överskådligt och defenitivt! :)

men ack nej... framtiden är fortfarande ett oskrivet blad. Dessutom har jag inte fått schema än för september och framåt, så jag har inte möjlighet att planera in något kul framöver heller :(

Det första jag ska göra när jag får ett lite längre schema är att kolla upp när jag kan besöka vännerna i Umeå! :D Förutom gulleMalin som redan bor där, har både Anders och Linnéa flyttat dit och blivit renodlade universitetsstudenter! Yeah!

Sen är jag supersugen på att resa (nej, jag har fortfarande inte tagit mig iväg än) så kom igen och kläm ut det om du vill åka nånstans med mig! :D he

Nu ska jag dra ut och springa!

Bästa kvällen!

Publicerad 2009-08-16 09:18:49 i I huvudet på Lina,

Igår fick jag träffa Anders, Ida och Nina (Idas kompis) !!

Ida har som jag nämnt tidigare kommit in på sin linje och flyttar till Hallsberg! och det är ju bara runt hörnet! :D Wiiiiih!

Så nu hjälpte anders och nina henne att flytta ner hit och vi passade på att träffas igår.
Det blev först minivisning av min o PPs lägenhet, sedan drog vi och käkade på Njuta! Myspysigt och GOTT! :D Sedan gick vi på spontanbio. Sommaren med Göran, rekommenderas! :)
En allt igenom härlig kväll!



Här kommer en bild på mig och Anders från våren 2006. Det var lite fest därför ser jag lite.. eh.. dragen ut. Och anders, om du läser det här, har tyvärr ingen bild på dig med dina nya 10 kilon... he he he ;) KRAM <3




Den här bilden på mig och Ida är lite nyare, nämligen från våren 2007 här var det också lite fest, eh... :)

Det är iaf dom här två godbitarna jag träffat i helgen (och nina såklart som jag inte har bilder på)


Härligt med nostalgitrippar och härligt att IDA FLYTTAT HIT!!! YEEH! :D

När jag...

Publicerad 2009-08-15 23:46:13 i I huvudet på Lina,

7c2970ef5683218af5ff3a93fa721c58.png

Kolla varifrån!

När jag lämnade plasma i fredags fick jag en utskällning eftersom jag slarvat med järntabletterna så det resulterat i för lågt blodvärde :( Hädanefter är c-vitamin och duroferon min kvällsritual. Lägg också märke till de fina ljusen jag myser med ^^ Godnatt!

tjooh

Publicerad 2009-08-14 13:28:41 i I huvudet på Lina,

Hej!

Har jobbat som en tok sen jag kom hem (känns det som) och när jag inte jobbat har jag dansat! :D Har nämligen tagit klasser för Cherie Hampton som är en astuktig dansare, koreograf, artist! Superkul var det, men nu är jag helt slut i kroppen!

Idag fick jag lön ;) så har varit på stan och shoppat lite, tråkigt bara att jag inte hade någon att gå med :( Men men.
Käkade ensam på Njuta och läste en tidning, det var riktigt soft faktiskt :) Nu ska jag ta och beställa foton hade jag tänkt. Sen jobbar jag 15-22.15 idag. blöh, vill vara leedig igen :P hehe

Kiss kiss hug hug

HEMMA IGEN!

Publicerad 2009-08-10 19:47:03 i I huvudet på Lina,

Borta bra men hemma bäst, sitter och myser i lägenheten!

Ska bara dra en sväng till coop och handla (göra matlåda till imorgon) innan jag tar itu med mina --- 94!!!--- olästa bloginlägg på bloglovin.... hehe, spännande kväll. Det kommer ta flera timmar innan jag är uppdaterad på alla andras liv ;)

Soft att vara hemma iaf nu! :)

(Och soft att kunna blogga med radbyten och utan bilder :P)

En regnbåge...

Publicerad 2009-08-10 18:25:53 i I huvudet på Lina,

18c74c070cd28d920aa418ca4f435d41.png

Kolla varifrån!

En regnbåge måste vara naturens sätt att be om ursäkt för taskigt väder. :) Man kan ju inte vara sur över regnet när man får se ett sånt fint naturfenomen. Den är finare irl än på bild. Är snart hemma btw.

Härligt värre...

Publicerad 2009-08-06 12:08:30 i I huvudet på Lina,

0-7cb60899988554d911f4c68b12f0a7c9.png

Kolla varifrån!

Härligt värre i fjällbacka idag :) hoppas ni har det lika fint var ni än befinner er :) Grattis igår till lillebror albin som fyllde 12 år. Och Grattis idag till ida som tagit sig in på danslinjen hon sökt! :D

När jag...

Publicerad 2009-08-02 19:35:32 i I huvudet på Lina,

0-4dc62c565d99d9a405d5aaf36d7d1f8f.png

Kolla varifrån!

När jag och PP var ute och promenerade idag träffade vi en liten busig kattunge :) Vi busade lite med den tills kattmamman tyckte det var nog :p Båda katterna var superfina och väldigt snälla!

Familjen har...

Publicerad 2009-08-02 09:40:09 i I huvudet på Lina,

0-3be5ec9cef0490c27d6d470edb9051c9.png

Kolla varifrån!

Familjen har lämnat västkusten nu :( I fredags åkte dom iväg, jobbig resa, men jag stannade kvar. Hänger alltså i fjällbacka nu. :) Idag hoppas jag på lite badande, det har varit så grumligt i vattnet pga REGN! Huvva, men rätt fint väder igår och idag. Bada, bada! :) Annars är allt lugnt. Bjuder på en bild på en myggmora som gick på toa samtidigt som jag igår. ;)

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela