Lina

En riktigt härlig dag

Publicerad 2009-06-26 23:50:44 i I huvudet på Lina,

Dagen börjades med en oplanerad sovmorgon. Orkade inte kliva upp o springa kl 7 som jag tänkt, men gjorde det igår och ska göra det imorgon, så jag tänkte att jag kunde unna mig en timme extra i sängen :)

Efter att jag morgonhandlat och lagat en pizza (som jag misslyckades med tyvärr :( ) gick jag och PP till wadköping och solade tills jag började jobba kl 16.
På jobbet möttes jag av dom här byxorna. Mina jobb-byxor, så blir det om man kryper omkring i matolja! Tror det är lite fil också.
.

Det resulterade i att jag fixade ett par splitter nya byxor från jobbet, kändes nice ;)
Kvällen gick bra, det var lite livat utanför butiken, och jag märkte att det inte gick att ringa 112 från jobbtelefonen, måste ta upp det med bossen imorgon!

När jag slutligen kom hem efter mitt dagsverke möttes jag av detta
.

Ni vill inte se "före"bilden :p Min älskade PP har städat! Fantastiskt!

Nu har jag käkat lite choklad och ska sova nu :)
Godnatt

Personlig premiär!

Publicerad 2009-06-25 23:58:21 i I huvudet på Lina,

Idag hade jag för första gången någonsin jour på butiken. Det innebar totalt ansvar över allt från att snygga upp till att ha hand om alla nycklar och pengar. :) Det gick bra (tror jag, domen kommer imorgon) förutom att jag klantade till mig, det var dock ett icke- jourrelaterat felsteg. Så det är nog lugnt.

Slutfunderat om det nu. Gjort är gjort!

Gissa vad, imorse tog jag personligt rekord på min 5,2 km bana! ! :D 28.30 min! Tjoho! Har mycket (allt) att tacka min nya pulsklocka o mina nya skor! Yeah!

Nu ska jag läsa, börjar på del nr 5 i bokserien av John Marsden <3

Godnatt!

Vardagslyx

Publicerad 2009-06-23 14:21:08 i I huvudet på Lina,

Har gått på stan ensam och handlat i 2 timmar snart:) Det är faktiskt riktigt härligt att mysa i solskenet. nu har jag hittat allt jag vill ha, bla en pulsklocka och nya löparskor för sammanlagt 2300 svenska riksdaler. Bra Lina, dagen innan räkningarna ska betalas! Haha.

Nu sitter jag på ett fik med en latte och en god bok :)

Sista episoden av midsommar 2009

Publicerad 2009-06-20 00:10:13 i I huvudet på Lina,

Ligger just nu i källaren på en madrass under ett varmt täcke. Förutom att jag småfrusit (varit sådär kall att man blir tjurig men det inte varit så man orkat ta på sig mer kläder) mer eller mindre hela kvällen, så har det varit toppen! Kommer med en liten resumé imorgon, nu är jag så trött att jag stavar fel på vartannat ord. :(
The party continues with Lina in the bacement. Godnatt alla vakna :)

midsommarfirandet har flyttat in

Publicerad 2009-06-19 22:29:52 i I huvudet på Lina,

Nio stackars svenska själar gav tillslut upp och flyttade inomhus. :)
Jag kan inte tala för de andra, men själv är jag fortfarande riktigt mätt och belåten. Dryckerna har flödat lika häftigt som maten. I min mage skvalpar dock mest vatten, har skålat ett par nubbar, annars har det varit lugnt för min del. And it feels good!

Så här mysigt har vi det nu
.

De har redan hunnit bråka över kort-öl-spel. De kunde inte komma överrens om vem som dricker när osv. Suck. Men det är kul med fulla vänner:) och en full pojkvän som pussas <3

Starten på midsommar

Publicerad 2009-06-19 18:44:43 i I huvudet på Lina,

Jobbade 7- 15.30 drog sedan efter en stressig dusch till hammar, en bit utanför örebro där midsommar spenderas tillsammans med simon, lina och ett härligt gäng.
Skulle fota, men så här populärt var det.
.

Här har vi nandor som säger till mig på skarpen, och då finns det bara två alternativ. Respektera honom eller lägga ut bilden på bloggen ;)

piss

Publicerad 2009-06-18 21:34:07 i I huvudet på Lina,

missade bussen, fick panikcykla till stan. :( är svettig och tjurig nu. :( Sitter dock i biosalen nu och tittar på tråkig reklam.

Positiva Lina har talat och ska hålla käften nu.

On the road again

Publicerad 2009-06-18 21:03:54 i I huvudet på Lina,

Fast jag är bara på väg in till stan. :) Ska se en skräckis på bio. Drag me to hell om jag inte minns helt fel.
Är trött av att ha jobbat hela dagen, men man måste ju fortsätta träffa folk även om man jobbar mycket.

Hoppas bussen kommer snart. Skönt att det inte regnar lika mycket nu som för en timme sedan.
.

Idag har jag shoppat som en äkta modebloggare!

Publicerad 2009-06-17 22:21:43 i I huvudet på Lina,

Jag har spenderat, hör och häpna, 2000 kr!!
Inte bara på fashion, utan allt mellan fika, böcker och spel till ps3. :) Kändes faktiskt bra, men nu blir det ingen fler nöjesshopping förrens nästa månad. (kan jag ju försöka klara)

Måste dock visa mina bästa kap!
.

Fantastiskt snygga, eller hur! :)
Om det här hade varit en äkta modeblogg hade jag skrivit var de är köpta, vad de kostade samt länka till designerns hemsida. Men eftersom jag inte modebloggar och jag vet att ingen av mina läsare kommer springa och köpa likadana eller åtminstonde köpa ett annat par av samma designer, så låter jag bli.

Upp och jobba kl 6 imorgon också. Nu brödbak och sen dusch.
<3

Jäkla swedbank!

Publicerad 2009-06-16 22:30:46 i I huvudet på Lina,

Jag känner verkligen hur min sinnesstämning åker bergochdalbana! Senaste incidenten var nu på sthlm central. Gick in på pocket shopen och hittade 3 pocket för 169 som verkade bra. Drog kortet (som är fulladdat efter lönen som kom in igår!) Nada! Det funkade inte. Pinsamt, jag frågade om jag fick lämna böckerna hos henne och försöka ta ut pengar.
Ringde talsvar: Tekniskt fel, var god försök senare.
suck, testade på pb, samma där. Testade internetbanken: Tekniskt fel. Ringde pp och tvingade honom att kolla sin internetbank, samma problem.

WHY NOW!?

Köpte en stor latte som tröst med lite kontanter som jag som tur var hade. Gick med min latte tillbaka till shopen för att försöka en sista gång och skriva ner titlarna om det inte skulle gå igenom. Kommer precis i tid för att se sista stängslet på butiken dras för.

Suck!

Det var bara att bege sig till tåget. Och vad händer där? Jo, någon sitter på min plats!!

DUBBEL SUCK!

Jag är dock inte en sån människa som orkar med att tjafsa om en stol, så nu sitter jag grinigt på stolen bredvid och bloggar ut min irritation >:(

Skönt att jag snart är hemma iaf :)

Vad är det här!? SkitSJ!

Publicerad 2009-06-16 18:57:30 i I huvudet på Lina,

Har lyssnat hela resan i godan ro på P3 via sjs radio eftersom det är omöjligt att få in kanalerna själv med mobilen då jag åker tåg. P3 är ju en normal kanal som jag gillar, bättre än klassiskt eller P1 som är de andra alternativen.
Mitt i programmet sprakar det till och jag får lyssna på FINSKA NYHETER!!? Woot!? Byter kanal men det är fortfarande klassiskt o P1 på de andra kanalerna :( . Tog en paus och lyssnade på musiken i mobilen, när jag testar om P3 är tillbaka är det svenska jag hör, men svensk SPORT! suck! En match de refererar, jag stänger snabbt av och lyssnar nu på min egen musik. Fattar dock inte varför VARFÖR de valde finska nyheter framför P3. Det är för mig ett mysterium!
Vänliga hälsningar från en irriterad Lina >:(

Rapport från kl 18.00

Publicerad 2009-06-16 18:28:37 i I huvudet på Lina,

Gissa vart jag befinner mig nu... Jo, i
Dam da ram

Sundsvall :)
Lite drygt att åka inland-kusten-inland, men vad gör man? Jo, man löser korsord och bokstavs-sudoku
.
och så ritar man lite hjärtan :)

Min rumpa mår bättre nu!

Publicerad 2009-06-16 15:59:17 i I huvudet på Lina,

Gissa vart jag sitter nu?
Joho, på tåget! X-2000 mot stockholm. Det betyder att min rumpa, som i 6 timmar skumpat runt på en lång guppig landsväg, får sitta mjukt och glida med istället för att skumpa fram. :)
.
Fint va? :) Har även en följeslagare som jag fixade i östersund, nämligen:
.
En DUBBEL latte. Mums! Hade glömt att latte var så gott! (har även en liten 70%-ig vän i handväskan som ska avnjutas snart. He he)
Förresten är det väl surt att det varit dötrist väder när jag varit hemma, men nu när jag drar är det toppenfint. :( Det regnar säkert i örebro, måste fråga pp om det sen.

Nu ska jag försöka ställa in radion, det bara brusar så jag blir knäpp. See you later aligator! :)
Ps. Det är sjukt hur mycket bättre uppkopplingen mot internet är här :) yey!

Träsmak och reflektioner

Publicerad 2009-06-16 13:28:00 i I huvudet på Lina,

Kan inte den här jäkla bussresan vara slut snart? Har suttit på röven i 5 timmar nu :(
En sak som slagit mig när jag susat genom norra sveriges inland är hur sunkiga många hus och särskilt små lanthandlar är. Inte bara lanthandlar utan även den lokala ica eller coop butiken. Dålig fasad och stökigt med skrot vid lastkajen osv. Man är verkligen bortskämd i stad, eller det beror väl mest på konkurrensen. En butik med sunkigt yttre får inga kunder. Dessutom spelar det ingen roll i en småkommun om min ica butik är fallfärdig; He e ju Magdas Olle som e butikschef, å han e ju en rektit trevli karl, ja minns då han va ba en lillpalt... Osv :p
Nog om detta 14.15 landar jag i östersund :)

På väg mot civilisationen

Publicerad 2009-06-16 07:15:05 i I huvudet på Lina,

Sitter och häckar på mammas jobb just nu. Bussen går 8.20 men eftersom vi bor 17 km från "stan" och båda mina föräldrar jobbar så var jag tvungen att hänga med mamma för att inte bli strandsatt i forsnäs.
Huga, snart börjar den jobbiga resan, jag hade hellre varit kvar här en vecka eller två :) (förutsatt att pp kom upp och joinade) Har verkligen haft det bra hemma. Det var riktigt nice att ägna all tid åt familjen. Kul bonus dock att Anders hade möjlighet att komma förbi. :)
Nä, nu ska jag fortsätta läsa, det verkar dock som att uppkopplingen mot nätet fungerar bättre nu när jag lämnat den vildaste skogen :) Med andra ord: Vi hörs!

sen update

Publicerad 2009-06-15 23:49:33 i I huvudet på Lina,

Försökte blogga tidigare idag, men internet i mobilen har inte velat vara med. Hoppas det fungerar nu och imorgon så jag har något att göra under resan.
Imorgon blir det alltså hej då familjen och hej hej 15 timmars resdag :(

Jag säger god natt för idag och på återseende imorgon.

Oväntat besök

Publicerad 2009-06-14 19:41:25 i I huvudet på Lina,

Hihi, idag har Anders hälsat på!
Han ringde och berättade att han och hans lillebror Hans hade vägarna förbi sorsele och frågade om de fick svänga förbi forsnäs och hälsa på. Det fick dom! :D Allt som allt väldigt trevligt att se honom igen. Förhoppningsvis blir det oftare framöver :)
Om det slutar regna ska jag och Elin ta en powerwalk, eller, vi kanske går ut ändå om vi är modiga.
The end för detta inlägg.

Heja sorsele!

Publicerad 2009-06-14 11:33:27 i I huvudet på Lina,

Lillebror har match idag, så familjen ska dra ut i regnet och heja på! :) Hoppas det går bra för dom, hittills har dom vunnit två och förlorat två, och det är bra för att vara sorseles småpojkar :p (säg inte till albin att jag kallade dom småpojkar, hehe)
Nu är det fika sen drar vi.

HEJA SORSELE! HEJA ALBIN!

Lina, live from Forsnäs

Publicerad 2009-06-13 19:45:14 i I huvudet på Lina,

Så här glad blev jag av att få komma hem och träffa min familj!
->
Dessutom blev jag riktigt glad när jag såg att dom skaffat en studsmatta! Kul!
Det är också riktigt mysigt att få träffa katterna igen! Här har vi den äldste, Chili <3
->
Hem sköna hem, jag gillar att ha två hem :)

Nostalgiiii

Publicerad 2009-06-13 10:53:31 i I huvudet på Lina,

Det känns alltid speciellt i hjärtat när jag befinner mig i Vilhelmina. Sitter i en buss utanför busstationen och minns. Det var ju bara 2 år sedan jag flyttade härifrån. Under 3 härliga år bodde jag här och hade både bra och dåliga stunder. Mest bra förstås :) Hur som helst kniper det extra i hjärtat här. Nu rullar vi, ska spana in resten av samhället och min gamla lägenhet nu! Hörs.

godmorgon från ett regnigt Östersund

Publicerad 2009-06-13 07:37:04 i I huvudet på Lina,

Ska fatta mig kort. Tågresan gick bra och nu har jag bara 6 h bussresa kvar. Har käkat frukost och ska läsa lite nu. Tänker bjuda på ett par färska bilder från mitt härliga norrland!
Härligt va? :) Hamnade på första parkett också, det är inte illa ;) Kramar

Ute på tågluff

Publicerad 2009-06-12 23:57:24 i I huvudet på Lina,

Ligger just nu i min slaf någonstans i sverige :) Sedan kl 21.30 har jag varit på väg mot mina gamla kära hemtrakter. Känns lite overkligt att jag snart ska få krama min härliga familj igen! Men snart så!!

Jag har förresten gjort något jag aldrig gjort förut, nu när jag tänker på det så tog jag faktiskt TVÅ "jag har aldrig"-oskulder:
1. Jag har sett på bio på ett tåg.
2. Jag har sett på bio ensam. Allt i en smäll! Jag fick till och med välja film eftersom jag verkligen var ensam! Haha! Här kommer bildbevis
En öde salong, som gjort för en rysare! Jag valde dock "allt flyter" hehe, äkta svensk humor när den är som bäst :)
Och så här glad var jag i salongen! Nu har jag tänkt lösa lite korsord innan jag knoppar in. Kommer nog med en morgonuppdatering från östersund vid 7snåret :)
Kram och god natt alla!

Dålig karaktär?

Publicerad 2009-06-12 10:59:07 i I huvudet på Lina,

Skulle upp kl 9 idag för att dra ut och springa. När alarmet ringde, gnällde jag lite och lyssnade. Smatter smatter på fönsterrutorna. Jag hade varken lust eller möjlighet att dra ut i regnet (min mobil vill inte bli blöt och jag har inget annat att ta tid med än, snart ska jag införskaffa en pulsklocka med tidtagning.) så jag låg kvar i sängen, och där ligger jag än. Hehe. Nu måste jag dock upp och packa, jobbar 14-20 och tåget går 21.30. No time for packing efter jobbet alltså. Ha de gött, nu packar jag.

En glad överraskning!

Publicerad 2009-06-11 23:47:29 i I huvudet på Lina,

Gissa vad som mötte mig när jag kom hem... Jo, en helt nystädad lägenhet! Jag har världens bästa sambo :)
Hur är det annars då? Jo, min kassa stämde idag! Yeah, nytt kassasystem har fått alla på jobbet att bli förvirrade nagelbitare med kronisk lightångest... Lång historia kort så gick det bra för mig :)

Imorrn blir det ett par timmars jobb innan jag sätter mig på taget mot hem! Drar till norrland över helgen! Ska bli kul att träffa familjen igen, det blir ju för sällan trist nog. Men snart så! :D
Elin går ut ettan (vips tar hon studenten) och pojkvännen hennes, Linus, går sin sista dag på gymnasiet imorgon. Stort grattis :)
Nog med kvällsdravel från mig, godnatt.

magvärksbekymmer

Publicerad 2009-06-11 10:49:04 i I huvudet på Lina,

God morgon på er!
Vaknade kl 10 av alarmet och bestämde mig för att titta när jag ska börja jobba idag, efter ett par vändor fram och tillbaka till kylskåpet lyckades jag lista ut att det var IGÅR jag började kl 12 och att det idag är torsdag och det är kl 16 som gäller :)
PP tycker att jag är gnällig, men jag förklarar att det är för att jag är skithungrig! Med andra ord så är det strax dax för frukost! Kram
Ps. Mitt schema sitter på kylskåpet, därför sprang jag fram och tillbaka dit. Vet inte varför, men när jag väl skrivit något kan jag inte redigera mitt i en mening, utan då måste jag sudda ut allt efter, alternativt lägga till en förklaring efteråt ;)
nothing is perfect

Jag kunde inte motstå!

Publicerad 2009-06-11 01:36:45 i I huvudet på Lina,


Okej, bilden är felvänd, men jag orkar inte klura på hur jag vänder den. Är bara nöjd att jag lyckats fixa ett mobilinlägg med bild utan mellanhand från datorn! Är sjukt nöjd att jag kan blogga via internet direkt!
Som tack för att ni genomlider mitt mobilbloggdravel ska jag bjuda på en bild från ikväll:
Det här är David/Daniel, minns inte riktigt, har inte träffat honom innan... Ska dock fira midsommar med honom, så jag kommer nog lära mig vad han heter. Bakom honom sticker dock Simon fram:)
I know, inte den mest spännande bilden på jorden, men det får banne mig duga kl halv två på natten! Skönt att jag redan ligger i sängen iaf :) God natt igen! På riktigt nu :)

sena kvällen

Publicerad 2009-06-11 00:57:54 i I huvudet på Lina,

Jag försöker desperat hitta olika sätt att blogga på från mobilen. Just nu testar jag att blogga via internet i mobilen istället för via mms. Fördelarna är 1. Det är gratis. 2. Jag slipper skicka med massa bilder.
Klockan är mycket. Tog en powerwalk till stan och hängde lite med PP och gänget. Skulle promenerat hem också men det hade börjat regna. Jäkla piss-sör-vere :( Jag hann dock med bussen! Yey! Och busschauffören körde som om han hade en tegelsten i högerdojjan, så jag var hemma på nolltid!
Sov gott, god natt!

Måste undersöka...

Publicerad 2009-06-10 21:53:27 i I huvudet på Lina,

11b8ee58039208ca1da9e49669e82ce1.png

Kolla varifrån!

Måste undersöka mer, har inte lyckats hitta var jag kan mmsa bara text. Min mobil konverterar till sms om det inte bifogas något. Kanske borde ta tillfället i akt och bjuda på en snygg bild på mig eller nåt, men orkar inte. Har istället knåpat ihop en bild bara för att meddelandet ska bli ett mms. :) 
Just nu sitter jag hemma efter en hård dag på jobbet (blev inringd, suck). Tittar på sopranos som man fick gratis med aftonbladet idag. (ok, jag är hemma, alltså kan jag blogga från datorn, men det är fortfarande spännande med nya mobilen;) ) PP är ute med kompisar och svirar, jag iddes inte möta upp. :P det är rätt najs att ha en egen hemmakväll för en gångs skull.
 Köpte choklad 90%... Känns väldigt mastigt i munnen, det räcker med två bitar så är man nöjd, inte som marabous choklad där man inte blir nöjd förrens man käkat minst 3st 200g. 
wäll wäll, nu ska jag återgå till sopranos och sen ska jag ta mig en välbehövlig kvällspromenad med musik i lurarna. (om det inte regnar, då äter jag choklad istället, mums)

Ps. Grattis till my som blev 21 igår, och grattis till lillebror som aldrig mer behöver gå i femte klass:) kram till er båda!

Haha, vilket resultat

Publicerad 2009-06-09 21:53:10 i I huvudet på Lina,

1. Råkade kasta iväg mmset utan att skriva klart det :P

2. Hann inte kolla om det gick att ta bort bilden och bara skicka text

3. Jag bor inte på husarevägen ;) Men det var rätt nära pinkat ändå, nån gata högra upp så är jag där :) Det här blir nog bra!

testing testing...

Publicerad 2009-06-09 21:49:44 i I huvudet på Lina,

0-7fab80eedd229a0edecdf0930bf6571f.png

Kolla varifrån!

testing testing att blogga från mobilen:) ska bli spännande att se hur jag lyckas, haha. Nya mobilen gillar inte att skicka mms med bara text, antar att den tänk

Quick update

Publicerad 2009-06-02 15:57:35 i I huvudet på Lina,

Söndag: Red islandshäst med fyra jobbarkompisar! SUPERKUL och lite ont i benen dagarna efteråt :)

Måndag: Jobba jobba jobba, var även ute i ottan och joggade, gick bra :) + att jag gjorde en supergod och enkel laxpudding! :D

Tisdag: Jobba jobba jobba, Ska även dra till IKEA om en stund med min fina sambo! Vi vet inte vad vi ska köpa, men vi hittar nog något :) hehe.

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela