Lina

jag klamrar mig fast

Publicerad 2009-03-31 15:30:26 i I huvudet på Lina,

inget internet. trots detta så lever jag och frodas. dagarna går. vissa snabbt och vissa långsamt. några håller till och med en lagom takt. vi vet inte när vi får internet. hoppas dock på att det kommer inom en inte allt för lång framtid. det har ju trots allt gått en hel månad nu.

good day

Jag lever

Publicerad 2009-03-19 13:17:35 i I huvudet på Lina,

Knappt. 

Har varit jätteförkyld men är nu på bättrningsvägen.
Fortfarande inget internet och jag är jättesugen på att resa! 

all for now.


ps. det börjar bli VÅR! 

Vårruset 2009 here I come!

Publicerad 2009-03-10 10:55:50 i I huvudet på Lina,

Nu har vi fått ihop ett lag! 6 pers är vi som ska springa vårruset. Laget är dock lite roligt. Ingen känner alla men alla känner sågon, så att säga :)

Dagen inleddes med en härlig morgonprommenad med My! sweet var det verkligen, sedan drog vi till univ, där hon sitter i bibblan och kämpar med grupparbete och jag sitter i mysiga B-huset och väntar på att jessica ska komma med en smoothie till mig^^ hehe
Vi har iaf varit produktiva idag, förutom att sammanställa vårt lag till vårruset, så har vi bokat möte med KRIS! :D På fredag ska vi träffa dom och höra hur allt fungerar där! yeah!

Next stop för mig idag blir lunchpass med step basic. Det var superlängesedan jag körde stepp, så det ska bli intressant!

Still no internet

Publicerad 2009-03-09 11:22:44 i I huvudet på Lina,

Sitter på universitetet nu och fördriver tid tills ryssgympan börjar kl 12.

Var förbi bibblan en sväng och insåg att boken jag och jessica beställt (drygt 300 spänn) som inte kommit än, FINNS SOM LÅNEEX! Nu har jag lånat den till föreläsningen vi ska ha på onsdag och 300 kr är kastade i sjön. Man kanske kan skicka tillbaka den oframkommna boken och alltså slippa betala för den? Någon som vet hur man gå tillväga då?

Annars är allt bra. Jobbar/Pluggar/Städar/Pussas/Spelar Little Big Planet/Tränar dagarna i ända och jag trivs med det! :)


Har inte kommit på något världsomvälvande att delge er i min fina (men lite småtråkiga) blogg. Inte än i alla fall.

Vi hörs!

Hälsotallrik for president!

Publicerad 2009-03-03 14:36:36 i I huvudet på Lina,

Eller, tja, lite knäppt skulle det bli om man hade en hälsotallrik som president... Det jag egentligen menar är att restaurang forum på universitetet gör dom godaste hälsotallrikarna EVER! (Tyvärr har jag ingen bild eftersom jag hugger in som besatt varje gång jag får tag på en och tänker inte förrens den är slut! hehe) morötter, groddar, quinoa, bönor, keso, kyckling, melon... aaaaahhh*... GÖTT!! <3<3<3

Sitter på univ nu som du säkert redan listat ut eftersom vi inte har något internet hemma. Har tränat och sitter nu med en grym träningsverk efter igår! Huga :D

Kul att se hur folk kommer och går här i restaurangen i intervaller. När jag satt mig kl 14 var det dött! och då vet jag att 11-12 är det full rulle här, för då ska alla äta. Nu verkar det vara allmän fikapaus. Tja 14.30, vad kan vara bättre än en kaffe och en kaka då? :)

Snart ska jag lassa upp mina böcker och titta igenom kompendierna igen. sedan är det jobb 17-22 ho ho :)


*ser ut som homer när han tänker på munkar.

Inget internet

Publicerad 2009-03-02 16:08:34 i I huvudet på Lina,

Sitter just nu på universitetet och deras trådlösa nätverk. 

anledningen?

Vi har inget internet hemma. 


Förra hyresgästen hade inte sagt upp sitt bredband, utan vi har använt internet genom henne. Nu är det alltså hux flux uppsagt utan att vi fick någon förvarning. PP har beställt bredband och HEMTELEFON (nu kan du ringa hur mycket som helst mamma!) åt oss idag. Det kan dock dröja 2-4 veckor innan det kommer igång. 

Summan av kardemumman är att jag  kommer hålla en ofrivilligt låg internetprofil de kommande veckorna. But Ajm Alajv och andas :) Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela