Lina

äntligen dax!!

Publicerad 2009-09-21 20:35:13 i I huvudet på Lina,

Kan verkligen inte fatta att imorgon börjar det!

Jag och Sandra drar till turkiet!!! :D YES!

Dock blir morgondagen inte bara liite hektisk, för att avslutas med ett antiklimax :P ...alltså:

5.00 ringer alarmet
6.00 - 15.00 Jobbar vi båda
15.00 - 17.00 går vi på APT-möte (arbetsplatsträff)
17.00 drar vi oss hem för att fixa det sista inför resan, det ska vara klart kl
18.00 då sätter vi oss i Biancas killes bil (med bruden herself som chaufför) och brummar iväg till arlanda!

väl där blir kommer det antiklimax jag snackat om, incheckning på planet är kl 4.30 ... hahaHa det bra allesammans! DET SKA JAG! :D

Husmanskost!

Publicerad 2009-09-17 18:16:36 i I huvudet på Lina,

PP blev så glad när han såg dagens lunch att han var tvungen att föreviga den!

.

Jag bjöd på ugnsgrillad makrill med gräddstuvad spenat! :D Riktig husmanskost alltså. Inga fiskpinnar så långt ögat kan se! *stolt*

Ikväll ska älskling och jag gå på bio! Hoppas på mys och lite popcorn :)
Ha en bra kväll allihopa!

"för att vi är värda det!"

Publicerad 2009-09-16 16:55:18 i I huvudet på Lina,

ikväll ska jag och ett par tjejer från jobbet ut och äta på en fin restaurang! Vi har bokat bord och allt :)
Tyvärr kunde majoriteten av brudarna inte komma ikväll, men vi är tre tappra själar som minsan ska ha det härligt, mysigt, trevligt och framförallt roligt! :D
Ha en trevlig onsdagkväll allihopa!

Tuff dag

Publicerad 2009-09-14 21:34:36 i I huvudet på Lina,

Idag har jag bland annat:
1. jobbat 7-16
2. vunnit säljtävling på jobbet!! (vara en av två kassörer som propsat på flest stackars kunder trisslotter, drygt 300, ;) på knappt två veckor) Vinsten? Presentkort på intersport 250 riksdaler!
3. Fått sms av min boxkollega kl 16 "hej jag kan inte köra box idag, kan du ta passet?" WAAAH
4. Knåpat ihop ett pass i panik och försökt förbereda mig så gott det gick.
5. Sett family guy!
6. Hållit box kl 18.20, och faktiskt fått beröm för ett bra pass :)
7. Dansat in på streeten och dansat så svetten sprutat! UNDERBART!
8. Landat hemma och planerat in morgonjogg med fina my!
Nu ska jag:
1. Andas
2. Eftersvettas
3. Dricka te
4. Mysa med PP framför TVn
5. Nej, inte duscha, eftersom jag ska upp och springa kl 8 imorgon, ska duscha efter joggen innan jobbet kl 10. hehe. tuff dag imorgon också...
... men de e så ja gillart!

Gjort är skönt

Publicerad 2009-09-09 16:16:05 i I huvudet på Lina,

Har klarat av att bocka av hela 5 punkter på min lista. Oh, ja, jag älskar listor. Jag tycker det är jobbigt att det ofta snurrar runt en massa "åh,, jag måste komma ihåg att fixa/göra/boka/beställa/köpa/laga/undersöka/osv den där grejen...". Så, därför gör jag listor. Har en som ligger på skrivbordet och som jag ständigt fyller på, och bockar av :) har jag tråkigt är det bara att sätta igång, och idag blev det alltså 5 punkter som blev strukna (och  det tillkom faktiskt bara en endaste liten punkt :))
Ikväll blir det nykter pubrunda för min del! Kan bli kul!

Pliktverket ___?___ din ansökan om att få antagningspröva.

Publicerad 2009-09-08 14:17:05 i I huvudet på Lina,

Beslut
Pliktverket bifaller din ansökan om att få antagningspröva.
BIFALLER! YEAH ;)

Nu är det tyvärr inte pliktverket för polishögskolan det gäller, utan vanlig hederlig mönstring för lumpen. Men ändå! :)

Så, i oktober drar jag iväg till göteborg (samma pliktverk jag var till i januari 2008 när jag sökte PHS då)

Känns riktigt fint, trots att sambon är lite nervös att jag kanske åker bort i 11 månader och gör lumpen någonstans :P Vi är inte där än säger jag då. Det är ju trots allt polis jag ska bli! SKA BLI! Jag tror dock att mönstra för lumpen kan vara en bra erfarenhet, få lite värden uppmätta osv.

Håll tummarna!

cykling, lövbiff och fiina skor <3

Publicerad 2009-09-05 11:52:01 i I huvudet på Lina,

Har idag kört mitt första team cykling pass någonsin (spinning) PHEW! Tufft, men rätt kul och defenitivt svettigt. Tror att jag ska försöka klämma in lite cykel då och då för att träna rumpestumpen och låren lite bättre, som ett komplement till löpningen alltså :)

Ska strax hoppa in i duschen och förbereda mig för dagen. Idag drar vi nämligen till böööörens (borensberg) och ska fira Johan som blir 30 bast snart ;) Det blir en helhelg med andra ord!
Har lite som ska fixas på stan också innan vi drar, ska bla (om jag hinner) försöka hitta något fint brosh, eller annat smycke som kan matcha mina fina röd/vita skor :)

Annars har jag faktiskt hunnit med att tillaga lövbiff med svamp o baconröra till. Kan dock inte svara på hur det blev än... hittepå-recept är alltid lite "må det bära eller brista" :P

Ha det gött o träna hårt!

väntar på kaffe

Publicerad 2009-09-04 09:08:35 i I huvudet på Lina,

här uppdateras det långsamt, jag vet.

ok, nu vet ni att jag också vet. :P


...

Väntar på kaffe, ska snart sörpla i mig det och sedan dra till blodcentralen och lämna plasma. Hoppas jag har lite blod i armarna kvar, och just det; Eftersom jag ska lämna plasma måste jag äta ordentligt, ska ta och käka lite lax-och räkpudding till frukost! :D MUMMA

Träningsvärk el grando!

Publicerad 2009-09-01 18:43:55 i I huvudet på Lina,

Har en gryyym träningsvärk!! men jag älskar det!

Har hittills i veckan (alltså igår och idag) tränat lika många minuter som under hela förra veckan sammanlagt! Jag älskar verkligen att vi dragit igång igen på ÖUIF!

Igår blev det som sagt box, jag assade och fick köra med en tjej som kom ensam! Svetten rann och det var så KUL!! Direkt efteråt hoppade jag in på streetdanceklassen! Dubbelpass alltså! Mängder av vatten och en fet "middag" när jag kom hem på kvällen! MUMS!

Idag är jag superöm speciellt i ryggen av allt boxande! :D fantastiskt! Körde också ett lunchpass med sandra idag, aerobics blev det :) kul men ovant... jag har nästan aldrig kört aerobics. Svett blev det iaf :)

Ikväll tror jag att det blir body balance, ett lite mjukare pass mot yoga-hållet :) Haka gärna på! :D ( det är gratis som sagt)Body balance, bildlänk här

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela