Lina

Myskväll!

Publicerad 2010-08-12 19:57:57 i I huvudet på Lina,

Tjofräs!Ikväll här jag och bejb planerat mys och nostalgi-kväll (i alla fall för min del) Det som bjuds är nämligen två av mina ABSOLUTA favoritfilmer från när jag var en liten knatte.

Vilka är nu det tänker ni?... Jo:


Favvis film numero ett / Lina typ 10 bast
OCH Favvis film numero två / Lina 10 bast
Köpte båda två på coop (2 för 99:-) Blev helt lyrisk när jag hittade BÅDA! :D
Annars så har jag shoppat loss på wear it idag, 50 % på typ allt pga vattenskada (Kläderna var fina) ett par sjukt snygga och härliga byxor i kanonbra passform för.. 75 spänn! SJUTTIOFEM! Oh my! <3 Handlade för 350 spänn på rean, hehe :) Men så är ju wear it en av mina absoluta favoritbutiker!


Som om inte det vore nog blev det ett par nya skor till mig också! Höstskor för att vara exakt. Blev inspererad av PPs fina nya höstskor han köpte häromdagen.
Linas sko                                        PPs sko
Attitude by dinsko            Dodge by Sneaky Steve


Klicka på bilderna för större format.
Nä, nu är det väl dags att trycka på PLAY. Tror det blir Jumanji :)

oh, oh, oh... Jag har en sak att berätta!

Publicerad 2010-08-07 21:52:47 i I huvudet på Lina,

I torsdags träffade jag SAGA!

Min högstadievän som jag inte sett sen nån gång under gymnasietiden... typ då:10 februari 2006 är bilden tagen och på den här väldigt smickrande bilden ser vi från vänster;
Anders (en av mina BÄSTA från gymnasiet) Oskar (vän till Anders) Malin (En av mina BÄSTA från gymn.) Sara (En av mina BÄSTA, vän från 2års ålder i umeå och som GIFTER SIG nu i augusti <3 <3) Jag och Saga (En av mina BÄSTA från högstadiet i sorsele)

En salig och rörig blandning människor som jag fortfarande gillar vääldigt mycket :D

Alltså, det var ca 3 år sedan vi sågs sist och helt plötsligt hör hon av sig och berättar att hon ska köra mc i mina trakter och undrade om hon kunde svänga förbi... SJÄLVKLART! Dumt nog jobbade jag, men det var på loomis så jag kunde styra min lunchrast så vi käkade ihop på stan. Massa prat men för lite tid. Riktigt trevligt att allt var som det alltid varit. Tycker till och med att vi är mer lika nu än vad vi var då. Nu har vi mer gemensamma intressen och liknande värderingar. Riktigt kul! :DHär kommer en bild från klass 9!  (2004)
Carro, Jimmy, Fanny, Jag, Saga och en bit Sandra

Saga tog en bild på oss tillsammans efter lunchen, har inte fått den, men den kommer upp på bloggen såsmåningom :)

UPPDATE! BILDEN!!


På tal om något annat nu. Imorgon kommer bli en hektisk dag. Först jobb 6-13, sen citygruppen och sjukvårda 13-18 sen ska jag träffa PP som ÄNTLIGEN KOMMER HEM! och vi ska gå på bio! :D


Nu är det dags att greppa moppen igen och fortsätta röjja :)


Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela