Lina

Tillbaka till verkligheten

Publicerad 2010-07-26 22:23:39 i I huvudet på Lina,

HEJ!

Efter en hel vecka på västkusten är min själ nöjd och glad! Önskar bara att en vecka var minst 14 dagar, det hade varit bra! Eller vänta nu, ska jobba två veckor innan min "riktiga" 3 veckors semester, och det vill jag inte ska vara 28 dagar. Så en vecka på 7 dagar är nog helt ok när jag tänker efter.

I helgen fick vi faktiskt också besök i fjällbacka. Då dök Simon och Lina upp och glassade med oss! Riktigt trevligt, samt att vi fick kanonväder!

Nu är det jobb som står på schemat som vanligt, och PP är kvar i fjällbacka i minst två veckor till. Tråkigt för mig men bra för honom. (och bra för mig i slutet på månaden)Det slog mig idag att jag måste komma ihåg att njuta när det har nyregnat! För det finns inte mycket som slår den där genomfräsha luften som bara infinner sig efter ett skyfall. Helt underbart!

Drog en sväng på stan idag innan jobbet och köpte nya innegympaskor! halva priset på ett par för 500:- (O-ringen erbjudande) Kanonsköna var dom och lite extra rymliga, vill ju inte att historien med mina förra skor (ja det var mina innegympadojjor som var boven i dramat, köpte fel storlek men tyckte att det ju "gick rätt bra att ha dom ändå..." -pinsamt) ska upprepa sig! Huga!


Lite rörigt inlägg men det är ju ett inlägg i alla fall! Heja mig! :)

Gillas!

Publicerad 2010-07-13 19:39:23 i I huvudet på Lina,

Dag 14 av 17... jag kan näästan se ljuset i tunneln! :D

Till hösten blir det kriminologi på halvfart, me like!

Idag har det tack och lov reeegnat! Det gillar vi!

Mycket är rörigt men jag tror jag gillar det med :P


Kriminologi var det alltså

I'm alive... än så länge

Publicerad 2010-07-06 22:01:28 i I huvudet på Lina,

Just nu är jag inne i en jobba jobba jobba (träna, äta, sova)-period.
Jobbar 17 dagar i sträck och detta var dag nummer 7. Det känns helt okej om jag ska vara ärlig. PP är inte hemma utan i fjällbacka så jag har lägenheten själv och kan disponera all tid som jag vill.

Måste få ta och skryta lite. Både i lördags och idag var jag nära att klara killarnas intagningskrav för 2km löpningen inför polishögskolan! Bara 10 sek kvar så är jag där! (Vilket betyder att jag med lätthet klarar kravet för min egen del!) SWEET! Det är en stor seger för mig som verkligen fick kämpa för att besegra löpnings-spärren jag hade i huvudet. (Nu klarar jag även milen under 60 min!)

Nä hörrni, nu blir det sängen, det är en jobbdag imorgon också! Dessutom ska jag ta och spruta in lite gardasil i kroppen under morgondagen, det blir nog bra det. :)

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela