Lina

Bilder från helgen!

Publicerad 2010-03-26 09:25:51 i I huvudet på Lina,

Ohh, jag var i Storstan och hängde med Saya i helgen!Det blev inte så många bilder (med min kamera, insåg just att datumet var felinställt på kameran, suck. Har dolt datumet så fint i paint så att jag inte ska bli förvirrad i framtiden!)

Här sitter vi iallafall och väntar på plankstek, sedan drog vi till göta lejon och såg på grease-musikalen! :) Kul kul!

Sista dagen gjorde vi muffins-fluffins-cupcaces eller vad vi nu vill kalla dom.
MUMS!
Men det här var alltså förra helgen. IGÅR vad jag på kravallövning för polisen! Och JA!, det är polis jag vill bli!

Amen!

Mot hufvudstaden!

Publicerad 2010-03-19 21:05:03 i I huvudet på Lina,

Fina Ida var jätteduktig idag! Det var riktigt kul att titta på föreställningen, önskar att jag själv fick vara med :o :)

titta bara!
.

Söta i sina silverbyxor!

Nu sitter jag på tåget mot storstan :)
Saya, here I come!

Äventyr here I come!

Publicerad 2010-03-19 08:52:29 i I huvudet på Lina,

Nu ska jag till att börja med strax dra till IDA och kävesta folkhögskola och titta på dansföreställning! det ska bli riktigt kul!

Sedan blir det raka spåret hem och packa, kl 16.45-20 jobbar jag och kl 20.56 går tåget till STOCKHOLM! Jag ska nämligen besöka min bästa Saya under helgen! Det var ju ett år sedan vi sist sågs, så nu är det dags igen tycker vi :) hihi. (skulle lagt upp bilder på mina damer, men sitter vid PPs dator så det sket sig.)


Jag ser fram emot min helg! Ser ni fram emot er?

Fryser

Publicerad 2010-03-15 09:32:50 i I huvudet på Lina,

Har haft en hemsk natt, bara frusit och frusit så jag skakat! HELA NATTEN!

PP var jättego och värmde mig, han sa också att jag inte var så kall... men jag FRÖS hur som helst. Hoppas inte det är en förkyning som spökar.

Ska snart gå på en morgonpromenad i vårsolen, men just nu sitter jag bokstavligen och skakar (fast jag satt i linne och var varm för 15 min sedan) jobbigt.


Annars då?

Jo, jobbar och står i, men idag är jag LEDIG! Thank god. Behöver verkligen en ledig dag då jag jobade 51(!!!!!!) timmar förra veckan! Alltså 51 timmar effektiv tid, räknar man med rasterna så var jag på jobbet betydligt mer än så. Men vad gör man inte när kollegorna är sjuka och luckor måste fyllas.


Den vita kladdkakan blev jättegod, men dock råkade det bli vita muffins :( Jag delade satsen på hälften (ville inte ha så mycket) och bakade dom i ugn i två former, alltså 1/4 deg i en form. Då blev det för länge att ha den i ugnen så det blev muffins istället för kladd. Men good ändå :)

Igår var det A som var låsväktare på jobbet när vi stängde, så jag snackade med henne och hon tyckte jag skulle ta och höra av mig till Jerry igen och ligga på om att jag vill ha sommarjobb. Sagt och gjort, idag ringde jag men han svarade inte. Så det blev ett till mail (hoppas inte att han tycker att jag är tjatig utan att jag är driven).

Dessutom stänger ansökningen till PHS idag, så nu börjar karusellen på riktigt igen! Spännande! (men jäkligt nervöst!)

Vit kladdkaka!

Publicerad 2010-03-12 17:43:20 i I huvudet på Lina,

Ända sedan jag snubblade över ett recept på vit kladdkaka så snurrar det runt i mitt huvud och kittlar mina smaklökar. Jag tror nästan att jag måste baka det imorgon! (inför melodifestivalen you know)


Ta och titta in hos den här tjejen och läs receptet! Hon skriver om massa gott gott, hehe. Det finns även fina bilder som verkligen får det att vattnas i munnen.
Jag kommer spendera resten av kvällen på jobbet, fantiserandes om vit kladdkaka samt nynna på
Woah-oh-oh!
Natalie keeps coming back for more and she’s out of control
Woah-oh-oh!
And she’s taking on an ever so contagious road
Natalie keeps coming back from the dead again
She’s a little bit too much even for my friend
She’s just so unstoppable...na na na... nananan.. hmm hmm.. la la laaa :)Jag har haft den låten på hjärnan HELA. DAGEN. vet inte varför, men det skulle kunna vara för att den spelas 24/7 på p3...

sommardrömmar

Publicerad 2010-03-10 11:55:04 i I huvudet på Lina,

Sitter här vid datorn (ska snart lämna den för att göra något vettigt) ville egentligen bara säga att nu har jag haft förnstret ut mot gatan öppet i snart två timmar. Härligt med frisk fräsch vårluft i lägenheten. Solen skiner och jag är nytränad!
Funderar på om jag ska ta ett pass russian ikväll eller om jag ska njuta fullt ut av min ledighet :)

På måndag stänger ansökningen till PHS så då börjar allvaret...

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela