Lina

Att bli utmanad, av en KO!

Publicerad 2010-05-28 09:29:35 i I huvudet på Lina,

Godmorgon godmorgon!

Idag hände något häftigt som ni kanske gissat er till av rubriken!


Det var så att jag drog ut och sprang för en stund sedan, jag springer runt oset som det heter. Oset är ett naturreservat med frigående, mysiga kossor. Det är aldrig något problem för korna är ganska skygga. Men just idag var det en ko som blev astaggad när hon såg mig! Först stod hon och stirrade på mig när jag kom springande, sedan kom hon närmre och helt plötsligt sprang hon med mig längs med stängslet!! :D
Hihi, och så sprang vi en bit tills hon blev trött och jag susade förbi!

Susade gjorde jag ganska länge... så länge att jag kände att det här kommer inte gå bra! För när jag hade ca 2 km kvar började fåglar cirkulera över mig, jag vågade inte titta upp och kolla vad det var för fåglar. Dock misstänkte jag starkt att det var asgamar... Jäklar vad segt det gick mot slutet!
Inte gick det bättre av att jag innan sista kilometerna alltid passerar ett reningsverk, ni som passerat ett sådant vet hur det luktar. Däremot frodas och grönskar det friskt och härligt där. Både växtligheten och insekter.

Hur som helst tog jag personbästa igen! Det börjar kännas lite löjligt nu, man kan ju inte ta PB varje gång man springer? :)


Skönt var det i alla fall! Härligt väder ute idag, kanske kan spela lite volleyboll innan det är dags att jobba.

ps. Jag har fått jobb på Loomis! Inskolas under sommaren och blir behovare till hösten! ;)

En bröllopsbild!

Publicerad 2010-05-26 13:41:54 i I huvudet på Lina,

Nu kommer i alla fall EN bild från bröllopet, då jag inte frågat om lov att lägga ut bilderna valde jag den bild där ansikten sysn minst ( det är dock en av de finaste bilderna så det blev ju bra ändå! )Titta vilken kärlek det är i bilden! <3
(dumt nog stämmer inte datumet, det var den 22 och inte den 6 de gängade sig)


:) hihi

Och såhär fin var jag under dagen


En helt fantastiskt fin dag!


Nä hörrni! Nu ska jag försöka laga punkan på min cykel! Vi Hörs!

Mycket har hänt!

Publicerad 2010-05-22 10:27:32 i I huvudet på Lina,

I onsdags, Möhippa och vårruset (kombinerat såklart!)

I går fick jag punka på cykeln (som tur var när vi var 100 meter hemifrån)

Idag blir det BRÖLLOP!
(plus att jag tog personbästa på 5,2 km imorse, och solen lyser! En bra start på en fiiin dag!)

Bilder från möhippan hoppas jag kommer upp på bloggen senare, samt bilder från vigseln! :)


NU: Dags att göra sig fiin!


GRATTIS NEA OCH THOMAS! <3

På en gul lapp stod det...

Publicerad 2010-05-18 13:31:23 i I huvudet på Lina,

Idag är en typisk, göra ALLT dag! Så till min hjälp har jag en skål med färgglada lappar där jag skrivit ner allt jag ska göra idag. För en liten stund sedan drog jag lappen "Skriv ett blogginlägg" ...Lina år 2006

Skrumpnagel!

Publicerad 2010-05-16 13:30:51 i I huvudet på Lina,

För några månader sedan (ja MÅNADER) dog min ena tånagel av anledningar vi inte behöver gå in på...
Sedan dess har jag för varje dag som gått bevittnat hur den börjat "pressas" bort av den nya nageln (som eventuellt höll på att komma ut, jag visste inte, och kunde inte vara säker på att det var så :s )

Jag har alltså inga som helst erfarenheter av detta och det var riktigt obehagligt! Hur som helst så blev det så att idag ryckte jag bort den otäcka vidriga "saken" som satt fast på min fot... UUUUUHHHH :O BLÄ!

Under den hittade jag en liten svag och ynklig nagel som kippade efter andan, skamfilad och ledsen.


Hoppas den blir glad nu.

Tre viktiga "ting"

Publicerad 2010-05-15 11:28:15 i I huvudet på Lina,

* SARA
* ANDERS
* IDAALLA fick jag träffa igår!!!!Först min finaste, underbara, bästa, snällaste, snyggaste, mest fantastiska barndomsvän SARA! Hela vägen från Vännäs kom hon till Örebro för att vara med på en ekumenisk konferens. Mellan föreläsningar och seminarier fick jag plats! :) Lycka! Jag, Sara och PP käkade på Grekiska kolgrillen, mycket gott. Jag tycker det var kul att Sara och PP fick träffa varandra också, han har ju hört en hel del om den damen ;) Dessutom ska vi båda på hennes och Lukas bröllop i höst(!!) alltså kändes det bra att de har fått träffa varandra lite innan.


Senare när Sara var tvungen att bege sig tillbaka till Conventum så begav vi oss till nya teatern för att titta på IDA som hade avslutning med sin danslinje. där fanns även ANDERS som också ville se hennes slutföreställning och få chansen att umgås lite.

Föreställningen var superfin och Ida var skitduktig!!! Åh, vad kul det var att få se! Det blev massa kramar och mycket snack med dom båda. <3


Efter föreställningen hade jag och PP bestämt att vi ville ut och sätta oss på en uteservering och softa lite. Vi hörde om Ida och Anders ville med, men Ida var helt slut och ville hem till Hallsberg och duscha. Anders höll på att läka sin rygg efter ett ryggskott så han var inte heller sådär jättesugen på en utekväll. De båda tog alltså tåget till Hallsberg och jag och PP satt ute på lilla örebro och mös (myste?). :P


Helt klart en KUNGLIG eftermiddag och kväll!!Ikväll blir det tema "jobb" med jobbarvänner hemma hos finaste Bianca (fråga mig inte varför vi valde det temat, man kan ju tycka att vi borde vara lite less på jobb :P Dock är det förbjudet att klä ut sig till "coopian" som det tydligen heter, haha) Jag och PP drar strax till stan för att leta kostymer.Ha de gött!

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela