Lina

Två motioner!

Publicerad 2010-10-27 11:07:47 i I huvudet på Lina,

Motion 1:
Löppass som gick dåligt, eller det kändes inte 100 så jag tog det medvetet lugnt för att inte stressa kroppen. Däremot gick invigningen av mina nya FODRADE löparbraxor kanon, de var riktigt varma och sköna utan att bli svettiga och blöta.
Intresserad? De är Köpta på teamsportia och länk finns HÄR


Motion 2:
Fick nys om en motion som är inlämnad till riksdagen om att Örebro Universitet borde få bedriva polisutbildning! Det gillar vi och det kommer jag följa med spänning! Läs motionen HÄR

Bilder från födelsedagen!

Publicerad 2010-10-26 15:16:49 i I huvudet på Lina,

Min och PPs treårsdag alltså som inföll i lördags 23/10-10.
Tyvärr upptäckte jag för sent att det är FEL DATUM som är inprogramerat i kameran, vem tänker på det innan? Jag förutsatte ju att det skulle vara rätt, trots att jag vet att den ställer om sig själv ibland. Men men. Det är alltså den 23 okt. och inget annat :)Laddar för go'middag i vårt fina kök! <3Den obligatoriska tårtan! (den godaste kladdkakan jag någonsin ätit alla kategorier!)Supergoda kaffedrinkar och födelsedagsbarnen!

Alltigenom en toppenkväll!

oh oh.
Jag drog ju till intersport idag och handlade. well, jag var inte BARA på teamsportia och slösade kosing:
Nä, nu måste jag verkligen börja plugga lite innan det är dags att dra till Universitetet och boxas samt zumba lite (mycket)

RUN Lina, RUN!

Publicerad 2010-10-26 10:40:42 i I huvudet på Lina,

Har börjat dagen med en springelingtur!


Ska strax upp på stan och utnyttja ÖUIFs medlemsrabatt på teamsportia, sedan ska jag hem och plugga, samt skicka över bilder från kameran till datorn. Det kanske finns möjligheter att det kommer upp här senare idag ;)

Dagen D gånger 2

Publicerad 2010-10-23 18:06:47 i I huvudet på Lina,

Idag har jag gjort högskoleprovet. Senaste (och första) gången var 2007-03-31, vilket ju var ett tag sedan. Den här gången hade jag siktet inställt på typ 1.8 istället för  1.4 som jag fick förra gången. Jag gillar att sikta högt! Nu dröjer det ju ett tag innan normeringen är klaar så man får se vad resultatet blev. Jag hade hur som helst (preliminärt) tre poäng fler än förra gången, så jag får väl vara nöjd. Jag skrev provet för att jag ville och inte för att jag måste. :)
Det verkliga skälet till dagen D är att det just idag råkar vara exakt tre år sedan jag och PP slöt vårt förbund med orden "om någon frågar så kan vi ju säga att vi är tillsammans" oh how romantic ;)


Kvällen innebär hemlagad LASAGNE, KAFFEDRINK och KLADDKAKADELUXE, samt massa pussar kramar och KÄRLEK förståss!


Dags att ploppa ur lasagnen ur ugnen! Ha en go lördag!

Bloooood!

Publicerad 2010-10-20 08:55:45 i I huvudet på Lina,

Blod blod! Eller egentligen plasma!


Ska strax bege mig iväg till USÖ för att bidra med lite av mig själv till allmän nytta (eller till någon otäck forskning, vem vet EGENTLIGEN vad de gör med ens plasma!?) hur som helst ska jag snart bli "tappad" :)


Vad innebär det att lämna plasma? Läs här


Sugen på att själv lämna blod eller plasma, tryck på den söta bloddroppen!
Är lite nervös inför högskoleprovet på lördag! Det var ju ett tag sedan sist. Kommer jag hålla måttet och framför allt, kommer jag kunna behålla "ledningen" mot min kära systeryster som verkar knappa in på mig?! (det är prestige som står på spel här, som alltid när det gäller syskon, haha) Jag känner mig i underläge vad gäller matten framför allt! Har man en syrra som är inne på den naturvetenskapliga linjens tredje år och man själv är en fd estetare som visserligen läst matte C  men som ALDRIG skulle klara av att räkna ut derivatan utan lite stöd idag, så känns det.. sådär. :P Nåväl, jag har ju 4 extra år av ordkunskapsinlärning, samt att jag ju läser på univ, vilket torde göra mig rätt bra på att läsa och förstå texter snabbt som ögat!


Att högskoleprovet är just på lördag var ju förövrigt en liten miss. För på lördag den 23 oktober firar jag och PP vår kärlek som fyller tre år gammal! Efter provet blir det således hem för att fira och mysa! <3

två veckor och tre dagar

Publicerad 2010-10-19 14:25:58 i I huvudet på Lina,

...sedan jag bloggade sist.

Jag kan inleda med att säga att jag kör hårt (utom idag)

Har lagt in en högre växel vad gäller träning och gillart, men efter två jobbnätter i rad så blir man lite seg. Så idag blir det en lugn förmiddag istället för ett löppass på förmiddagen. jag ska ju ändå leda box ikväll och sedan fösöka slinka in på zumban så det får räcka.


I söndags var jag och PP i vadköping på medeltidsmarknad och upplevde en av höstens finaste dagar hittills (Dumt bara att vi glömde kameran) men nu så öser regnet ner. SUCK. Känner att jag skulle behöva lite sol för att få fart på energin.


Nä hörrni. Har inte käkat sedan kl 3 inatt, så det börjar bli dags för en brunch nu.


Imorgon taggar jag för kriminologi hundra procent. Det blir nog bra det här!

Saknad närhet

Publicerad 2010-10-01 23:53:50 i I huvudet på Lina,

Ibland är det bara så jäkla jobbigt att inte ha nära till sina nära. Att inte kunna hoppa in till mor och far och käka middag. Att inte kunna svänga förbi syrran och kanske sjunga lite (det skulle vi nog göra om vi bodde nära, du har nog ett och annat att lära mig) eller bjuda in brodern på pizza och spela nåt (vad sägs om GH? :P). Att inte kunna dra ut och springa med Nina (jag är inte lika bra som du, men betydligt bättre än vad jag var, jag tror jag skulle kunna haka på dig ett bra tag faktiskt, ta det som en utmaning ;) haha) och inte heller kunna ta en vända på stan med Malin (skulle så gärna vilja se hur du har det på H&M).  Jag önskar att jag bara kunde be Anders komma över på en fika och be honom titta till min pelargon lite då och då (den har faktiskt repat sig lite tack vare ditt tips!) kanske dricker vi te med smak av rabarber-grädd som jag inhandlat till mitt och Sayas höstmys, (te, filtar, scones och massa prat, vad sägs om det?) När jag känner mig pepp på träning och vill dra på gruppträning och köra hårt så vore det bästa om Linnéa var där och svettades bredvid mig (antingen blir det IKSU snart eller så får du banne mig söka dig ner till ÖUIF, andra bokstäver samma sak, ;) ) Eller om Linnéa är upptagen kanske My vill haka på istället? (eller nej, Jag och my ska boxas och sen ta skitlånga höst-vinterpromenader!!)


Ni är många som är riktigt saknade, och fler som inte är nämnda här men som jag önskar att jag fortfarande hade i mitt liv, men  avståndet är ju som det är tyvärr, man glider ifrån varandra helt enkelt. Sånt är livet.


Men trots detta så älskar jag Örebro och mitt liv här. Tro inget annat :) Hade inte varit kvar här om jag inte trivts. Här finns min älskade Per-Philip. Vår fantastiska lägenhet, mitt jobb, skolan (kriminologi, som jag verkligen tycker är superintressant) mina utkastade krokar till ett annat jobb som jag inte släppt tanken på. Dessutom finns här faktiskt fina människor också ;) Det är bara så svårt att komma personer nära som redan har en vänkrets, och (förstå mig rätt) det är svårt att "klicka" med en person. I alla fall för mig, det ska kännas rätt, kravlöst och vara en ömsesidig relation...
Nu blev det här inlägget lite mer komplicerat och djupare än jag hade planerat så jag stoppar här.


Jag håller alla mina tummar och tår för att jag lyckas ta mig in på PHS snart! Då blir det nästan helt säkert två år i  umeå där i alla fall tre av de ovan nämnda personerna finns, och nästan alla andra finns inom rimligt hälsa-på-en-helg-avstånd :) Det skulle göra min själ gott tror jag. Sedan är det dags för mig och PP att dra ut i vida världen igen och hitta en bra ort/stad där vi båda trivs, får jobb och kan börja rota oss. Vem vet, kanske blir det Umeå, kanske blir det Örebro igen eller kanske blir det någon helt annan stans.Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela