Lina

Up, up, and away!

Publicerad 2011-08-18 11:25:26 i I huvudet på Lina,

Seger!

Det är så det känns just nu!

Jag har nämligen, trots att hela min kropp sa "NEEJ" varit ute på en löprunda!
Den här sommaren har -precis som alla mina somrar- inneburit betydligt mindre träning än vanligt. Jag vet att jag inte är ensam om att hamna i sommarsvackor, men jag tycker att jag den här sommaren varit extremt omotiverad. Tack och lov ska jag springa tjejmilen SNART den 3e september, och det har pushat mig en hel del, jag som i vanliga fall inte springer längre än 5km. Det är också svårt för mig att komma igång efter att jag jobbat natt, hela kroppen blir knas, fel sömn och fel mattider osv. Dessutom vill jag ju prioritera min käre sambo de kvällar jag inte jobbar på. 

Hur som helst så kom min kära familj hit igår sent på kvällen! Alla utom lillebror Albin som inte fick plats i bilen. Elin flyttar nämligen till Jönköping IDAG! Så igår kom de för att sova över (PP offrade sig och sov hos sina föräldrar så min familj skulle få plats i vår lilla etta). Jag hade jobbat natten innan och var jättepigg igår, och de hade stigit upp kl 4 och kört med släpvagn från Sorsele i ett streck. Det är med andra ord inte så konstigt att de däckade alla tre medan jag diskade, och att jag sedan låg och stirrade till kl två ungefär.

Nåja, jag kom av ämnet lite. 
Jag var JÄTTESEG när de drog i morse men bestämde mig för att dra ut å kut kl 10.30 (Viktigt med exakta klockslag så det blir av) fast jag INTE VILLE! 

-tjejmilentjejmilentjejmilen-

Så jag tog en runda på 4km i snabbt tempo. Svettigt och det gick BRA! Betydligt bättre än jag trodde med tanke på att jag fått för lite sömn. 
Nu ska jag slänga mig i duschen (nu när jag till och med eftersvettats klart) och städa lite, sedan ska jag åka tåg till Jönköping ;) 

Twilight confession

Publicerad 2011-08-10 17:30:22 i I huvudet på Lina,

NU...


... Har det hänt!

Yep, lyssnar på twilight på jobbet! Det är en av de härligaste aspekterna av mitt jobb, jag får lyssna på musik/ljudböcker ganska mycket eftersom arbetet kräver hörselkåpor. Det är riktigt härligt att plugga in en mysig ljudbok, (eller okej, jag lyssnar oftast på deckare) täcka över öronen med hörselkåporna, starta maskinen och höra det dova mullrandet långt i bakgrunden samtidigt som en behaglig röst försiktigt sveper med mig in i fantasins värld. Lägg till att detta oftast sker på nattpassen. MYS! Inte ett bekymmer i världen. 

Nåväl, efter att ha avslutat Hypnotisören av Lars Kepler (Rekommenderas) så kom jag att tänka på att jag varken sett eller läst twilight förut. Känner oftast ett starkt avståndstagande till saker som blir för "hajpade" och blir (liksom min mor) lite -anti- mot det fenomenet. Nu har min nyfikenhet dock tagit överhanden, men för att inte behöva känna mig som en som fallit till föga så lyssnar jag på twilight på engelska! Då känner jag mig lite mera vuxen och inte så fjortisfjantig. 

Första boken lyssnade jag klart på igår och jäklar vilken kliffhanger!! Så inatt blir det New Moon som spelas i lurarna.

Ha en bra natt allesammans!Ps. Kom på nu att det blev lite konstigt att mitt första blogginlägg på några veckor handlar om twilight när min fantastiskt fina familj var här och hälsade på förra veckan!!
Men det är en annan historia, min fina fina fina familj! <3

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela