Lina

Fullt ös (men för lite jobb)

Publicerad 2011-01-24 17:33:16 i I huvudet på Lina,

Vilken vecka jag har framför mig!

Självklart snackar jag om ZUMBAutbildningen som jag drar iväg på! Onsdagkväll sätter jag mig på tåget och tuffar iväg till storstan. Tors och fre är det utbildning, massa skak och kunskap räknar jag med! Dessutom har jag blivit lovad middag hos underbara Saya och hennes Johan, det gillas skarpt!

Väl hemma i örebro igen blir det massa jobb vilket jag ser fram emot då jag knappt jobbat alls på två veckor. Tänk vilket slöseri med kunskap, kraft och engagemang när jag bara sitter hemma. Lägger min fritid på träning och skolarbete (svårt utan skolböcker än, men det kommer det kommer). Har även slängt in en köttfärslimpa i ugnen. Första gången jag gör en egen vad jag kan minnas. "Linas köttfärslimpa med texmexgömma" ;) Hoppas det gillas i stugan, PP är påväg hem för provsmakning nu.

Alla kläder jag beställt satt för övrigt perfekt! Var riktigt snygg på kåren (förlåt; coren) i lördags då det invigdes ett par elfenbensvita jeans och en svart top med spetsärmar. Har tyvärr inga bilder men ni får fantisera. (Det här är sannerligen INGEN modeblogg!)

Nåväl. Dags för pussar och kramar nu tror jag!

Oh oh!

Publicerad 2011-01-21 15:03:13 i I huvudet på Lina,

"Ditt paket från LA REDOUTE AB
finns nu hos ICA supermarket
Tybble Drakenbergsgatan 1 Ange
nr **** Ta med leg Mvh Posten"


Don't you just love this kind of SMS?

Lurad.

Publicerad 2011-01-21 10:23:38 i I huvudet på Lina,

Ja, jag blev lurad imorse.

Det ringde på mobilen, ett nummer från fast telefon som jag inte kände igen.
Jag blev nyfiken och svarade.

Kvinna: Hej! Jag ringer från *butik som säljer blommor* och jag har en blomma till... (här blev jag pirrig i magen) en Anders Karlsson, har jag kommit rätt? (en mental SUCK inombords)

Jag: Nej tyvärr...

Kvinna: Är detta nummer *läser upp mitt mob. nr*?

Jag: Japp, och det har jag haft i många år, men då och då ringer folk och söker just Anders Karlsson.


Jäkla Anders som snuvat mig på blommor :(

Jag undrar vem han är, oftast är det skånska män som ringer och söker honom. De ringde väldigt ofta när jag fick numret för ca 8 år sedan men betydligt mer sällan nu. Tror han haft det tryckt på ett visitkort (eller att hans nr bara skiljer på en siffra från mitt). Om man tror på visitkortsteorin kanske det är en gammal flamma som vill ta upp bekantskapen igen! ;)

Hoppas han får blommorna tillslut!

Ömmande överarm...

Publicerad 2011-01-20 15:39:40 i I huvudet på Lina,

Glömde bort en viktig del i mitt tidigare inlägg om stora utgifter...

Jag kom på det när jag betraktade nålsticket i min vänstra överarm, lite svullet och ömmande...

800 kronor gav jag för det sticket, för tredje gången på 6 månader. Huga. Men det är för en god sak, man gör ju vad man kan för att slippa få livmoderhalscancer. Om 2400 kr ger ett bra skydd mot det så är det ett litet pris i längden.

Spara eller slösa?

Publicerad 2011-01-20 11:04:54 i I huvudet på Lina,

Jag ryser i kroppen när jag tänker på allt mitt kära visakort fått utstå de senaste två dagarna (och kommer få utstå när jag får hem fakturan på min klädbeställning.)

Igår:


Den släpptes igår och jag var först i kö!

Kronorna spenderades även på Clas Ohlsons där jag bland annat köpte dyra uppladdningsbara
... flera stycken faktiskt...

...och en hel hög med brännbara...

... att ladda in ZUMBA musik på!



Idag blev det beställning av kurslitteratur!
4 stycken...


...till det ringa priset av 4siffrigt belopp.


Som om inte det vore NOG för två dagar smällde jag även till med lite

Har varit nyfiken på pulver men inte hittat nåt som verkar bra. Det här är en nyhet och såklart lockas jag av den "kvinnliga estetiken" (jag är en sucker) Det var också rabatt + shakern på köpet hos www.svensktkosttillskott.se

Om ett tag ska jag trilla iväg till mitt Mary Kay-ombud (ombud? heter det så?) och ge henne "några" kronor för de två stora tuberna.



Jag är sådan. Sparar och snålar rätt länge, så helt plötsligt får jag ryck och handlar massor! :) Snart är jag dock klar för denna periodens slöseri och ska återgå till den snåla vardagen.


Alla bilder har jag googlat fram. så bildkällor : www.google.se

Punktform för ordningens skull

Publicerad 2011-01-18 12:39:20 i I huvudet på Lina,

Här händer grejer!

  • Jag ska om en dryg vecka bege mig till hufvudstaden och utbilda mig till zumbainstruktör! Jag är riktigt nervös eftersom jag inte alls är van att förkoreografera mina pass. När jag leder boxen så sätter jag ihop övningar, men allt annat (uppvärmning, nedvarvning ALLT!) freestylar jag fram. Så det blir en kul utmaning. Jag ÄR ju dansare i botten (intalar jag mig själv) och har ju faktiskt producerat fram en hel dansföreställning med en vän. Så det går nog bra.

  • Om yterligare några veckor är det dags för tripp nummer två till storstan. Då är det för jobbet där jag ska få gå en utbildning för att lära mig mer kring jobbet jag gör nu. Det ska bli otroligt spännande och lärorikt! Vi ska bland annat få besöka "hufvudkontoret" eller vad man kallar det. Riktigt kul som sagt. Samt att företaget betalar resa och boende! HOTELL!

  • Jag har kommit på vad jag ska ge till PP (oss) i alla hjärtansdag-gåva! :D Det kommer nog bli riktigt bra!

  • På onsdag (imöran) drar kriminologi A2 igång, då inriktar vi oss mer på der rättsliga och det juridiska. Bli bra då att ha juridisk översiktskurs med i bagaget. Spännande, spännande!

  • Igår var det premiär för min del att leda pass för terminen. Ny musik, ny uppvärmning en ny intervall. Blev bra det! Fick många glada svettiga blckar och härliga kommentarer från många deltagare! En kom fram och sa att han tyckte jag var duktig på att instruera! Sådant värmer riktigt gott i hjärtat! Jag är ju där för DERAS skull, det får man som instruktör inte glömma! :)

  • Det känns RIKTGT bra att PP trivs (en dryg vecka in) bra på sitt jobb! Helt fantastiskt att han lyckats få en tjänst på 100%. Visserligen "bara" garanterat en termin för att tjänsten är ny och ska utvärderas sedan. Men vi hoppas på någon slags fortsättning sedan också. Skolan verkar toppen!

  • Jag har kommit igång riktigt bra med träningen nu sedan gruppträningen startat ordentligt. Det blir lätt två pass/dag ibland! Det är ju så KUL och jag känner på bara två veckor att jag är starkare. Härlig känsla! Igår blev det hela TRE pass. Kl 12, kl 17 och kl 20 ungefär. Så de låg inte på raken. Idag är kroppen lite mör, men jag ska nog köra ett pass styrka ikväll ändå ;) Känner suget!

  • I september händer en härlig sak! Jag, Saga, Fanny och Nina (yep, mina högstadie bästisar) ska springa TJEJMILEN som ett lag! Det blir tufft! Nina är friidrottare = TRÄNAD, Saga jobbar för räddningstjänsten = TRÄNAD, Fanny är dansare och utbildar sig till idrottslärare = TRÄNAD, och så jag som är instruktör i box och snart zumba = TRÄNAD ;) hehe. Värsta bästa laget! Ingen kan vara säker på att ingen annan är snabbare ;)

  • Igår lagade jag köttbullar från grunden! MUMMA, varför gör man inte det oftare, det går ju fort!

  • Jag har lagt in en beställning från La redoute eftersom jag kände att jag behövde nya roliga kläder! Bland annat två jackor och två par sommarskor. Fantastiskt, hoppas leveransen kommer snart och att det passar och ser bra ut!


Det är fortfarande gratisvecka heela veckan ut på ÖUIF, allt är öppet för alla, till och med gymmet :) Kom KOM

Nu ska jag ta och städa upp i lilla lyan här!

Lönnmördare

Publicerad 2011-01-15 19:21:48 i I huvudet på Lina,

Nu har PP dragit till en god vän och jag sitter hemma själv och tar det lugnt eftersom jag jobbar imorgon.

Först tyckte jag att det skulle bli tråkigt och bad PP stanna hemma, men han ville inte (jag skulle hängt med själv om jag kunnat) så jag får göra det bästa av situationen.

Jag har nämligen bäddat ner mig i soffan, i min underbara julklappspyamas <3 med en tekopp! I soffan, i min pyamas och med min tekopp ska jag mysa framför TV:n och se en dokumentärserie som börjar med LÖNNMÖRDARE!



Jag är nog lite morbid...

Tentan avklarad!

Publicerad 2011-01-15 16:06:35 i I huvudet på Lina,

Det känns som att jag har befunnit mig i en gråzon de senaste dagarna, men så känner nog de flesta tentapluggare. Nu är dagen D över och jag kan andas ut. Är rätt säker på ett G för det kändes helt okej. Nu har jag och PP myst på stan eftersom jag blev rik igår (intjänad semesterersättning från coop)  Me like!

PP ska iväg ikväll men jag jobbar imrogon så det blir TV-spel för min del.

Har intresseklubben antecknat?

Fint! :)

Odds?

Publicerad 2011-01-12 17:46:35 i I huvudet på Lina,

De senaste veckorna har varit oerhört halkiga, och jag har gått utomhus väldigt ofta.
Har halkat till då och då men lyckligtvis klarat mig från att ramla.

Jag trodde jag var stabil och stadig, men hur kommer det sig då att jag lyckas halka INOMHUS!?


Internet är tillbaka!

Publicerad 2011-01-12 08:44:21 i I huvudet på Lina,







I en vecka har jag och PP vistats i en lägenhet utan internet.
Tufft med tanke på skolarbete, men framför allt, tråkigt!

Hur som helst är det tillbaka nu, och jag ska ta och ringa idag för att fråga om ersättning. Känns inte bra att måsta betala för något vi inte kunnat använda.


Veckan som gått har varit plugg och för mycket jobb. Dessutom är PP fortfarande inte hundra. Han har dragits med halsont i två veckor nu, och det bidrar inte till stämningen här hemma tyvärr. Men men, snart blir han nog frisk, och jag tackar min lyckliga stjärna (säger man så?) för att jag inte fått hans förkylning. Känner mig pigg och frisk som en nötkärna!

Ska hålla inlägget kort och återgå till kriminologin nu!

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela