Lina

Dagens outfit!

Publicerad 2011-06-23 16:48:31 i I huvudet på Lina,

(...eller egentligen de nya plaggen jag just fått hem som jag sitter och myser i just nu. Tänker byta om ifall jag ska sticka näsan utomhus idag)

De här plaggen kom hem idag och är delvis en födelsedagspresent från MY! Och så här glad blev jag!Hade jätteroligt med självutlösaren!Bjuder på en klassisk "nelly"-pose (där kläderna är beställda från)
VARFÖR hänger alla modeller med axlarna på nästan varje bild? Kolla in hemsidan och förundras över hur de står, sneda axlar, svankande ryggar och allmänt taskig hållning. Till och med bland sportkläderna. Otroligt!

(mycket obekväm pose, pröva själv)

Träningsschema vecka 25

Publicerad 2011-06-21 14:02:31 i Träningsscheman,

Förra veckan levde jag inte riktigt upp till målen. 3 pass och 3 löpning var tanken, men resultatet blev 3 pass och 1 löpning. Löpningen kändes dock superbra! Långa intervaller med bra tryck och bra tid! Istället för löpningen de dagar det var planerat blev det promenader.
Mer träning än förra veckan blev det iaf. 396 tränade minuter och 79% av målet.
Den här veckan ska förhoppingsvis se ut som följer:


Måndag: Löpning 10 km & Zumba (ledare)
Tisdag: Promenader (Ska lämna plasma på förmiddagen=ingen träning tillåten)
Onsdag: Löpning Test 30 min
Torsdag: Löpning 10 km (Måste börja få in milen i kroppen ordentligt nu, har slarvat!) Ev utegympa
Fredag: MIDSOMMARAFTON om det är bra väder kanske jag kan dra med PP ut på frukostpromenad!
Lördag: Vilodag (bakisdag)
Söndag: Löpning 5km eller styrka

3-4 löpning & 2-3 pass
Nu (snart, på onsdag) är gruppträningen slut på ÖUIF för sommaren, men det finns möjlighet till GRATIS utegympa på måndagkvällar, samt att Friskis & Svettis kör gratis utegympa på tisdagar och torsdagar. Dessutom har jag gratis gym under hela sommaren! En av många fördelar med att vara instruktör.
Sommarmat <3 gotta love it!

Mycket att fira!

Publicerad 2011-06-14 17:35:01 i I huvudet på Lina,

Imorgon efter att jag vakant från mitt nattpass ska jag och PP ut och äta gott och hitta på något kul, det kanske blir bowling eller bio. Detta för att vi ha TRE stora saker att fira!


PP går på SOMMARLOV!

PP har fått förlängt jobb till 2012-06-20!

Jag fick VG på kriminologi A


Hipp hipp HURRA!

Träningsschema vecka 24

Publicerad 2011-06-13 14:11:16 i Träningsscheman,

Förra veckan blev det lite mindre träning pga resande och studentfirande. Löpningen gick bra, dock bidde det inte 60 min löpning (lördag) den här gången heller. Det berodde på min kära moster som jag sprang med. Hon kände att det räckte med 30 min i hettan. Så det var okej, valde faktiskt att springa tillsammans med henne framför att dundra på ensam i 30 min till :)
317 tränade minuter dvs bara 63% av mitt mål... men som sagt blev det en "lättare" vecka. 

Den här veckan bli förhoppningsvis ungefär så här:

Måndag: Russian cirkle (ledare)  -nattjobb-
Tisdag: Löpning 30 min, långa intervaller  -nattjobb-
Onsdag: Vilodag, fira PP ;)
Torsdag: Löpning 5km och/eller Power step
Fredag: Löpning 60 min och Zumba (ledare)
Lördag: Vilodag -jobb-
Söndag: Vilodag -jobb-

3 pass och 3 löpning, ska ta och damma av inlinesen när jag drar till jobbet också så det blir lite rull! 

Det är tyvärr svårt för mig att träna i samband med nattjobb. Dels efterson kroppen blir lite knas och ur fas, och dels eftersom jag oftast tränar (löpning) på morgonen när jag vaknar. I vanliga fall är temperaturen rätt behaglig vid 7-8 snåret på morgonen, men efter nattjobb när jag vaknar vid 14-15 är det rätt hett ute. 

Nåja,Heja heja friskt humör! :D

Träningsschema vecka 23

Publicerad 2011-06-07 11:19:20 i Träningsscheman,

Förra veckan höll jag schemat precis som det var tänkt förutom att första löppaset inte blev intervall utan ett "test" på hur långt jag kunde springa på 30 min. Gick inte bra. haha. 
och det andra löppasset som skulle bli en mil, blev bara 5 km eftersom kroppen var trött och träningsvärken från måndagen hade inte riktigt släppt. Schleten. Men jag klarade mitt mål på 500 min träning/vecka

Ny vecka mya mål!

Måndag: Skansen, väldigt mycket lugn strosning!
Tisdag: Ömma fötter men Push & Lift ska jag nog orka
Onsdag: Gym/någon annan träning jag är sugen på & senare Zumba
Torsdag: Löpning intervall (jo, nu blir det intervall!) - Flyger till norrland på eftermiddagen
Fredag: Syrrans student!!
Lördag: Löpning 60 min
Söndag: Flyger till örebro

Inte lika tuff vecka men ska försöka få till promenader i norrland :)

2-3 pass och 2 löpning

Skansen!

Publicerad 2011-06-07 11:10:53 i I huvudet på Lina,

I går smet jag och PP iväg och firade nationaldagen i vårt lands huvudstad!
Eftersom jag aldrig har varit på skansen så tyckte vi att det skulle bli perfekt att spendera dagen där bland växter och djur. Vi hade verkligen prickat in rätt dag eftersom det var toppenväder och precis lagom med folk!! Helt fantastiskt. Självklart glömde vi att ta med vår kamera men ett par bilder blev det med mobilkameran. Bjuder på en bild när vi precis gått in på området och beställt käk, vi var grymt hungriga efter bussresan. 
Förutom att vi hade en toppendag igår ska jag berätta att jag nu är HELT KLAR med kriminologi A.
Gjorde sista tentan i lördags och det gick bra! Är rätt säker på att jag klarade den, annars har jag lärt mig fel. :P

Idag jobbar PP (tre dagar med eleverna klar, sen ytterligare ett par dagar, så är han helt ledig han med!) och jag tror jag ska spendera dagen med lite finlir som jag skjutit upp ett tag. 

Ny frisyr!?

Publicerad 2011-06-01 22:24:08 i I huvudet på Lina,

Jag har kommit till en punkt i livet när jag inte orkar mer! Har under ca 2 år aktivt sparat ut håret för att "se hur långt det kan bli".. och ja... det är LÅNGT! I kombination med att mitt hår är rätt så tjockt så är det en himla massa hår! Överallt, i ögonen, i avloppet, i sängen och ja... överallt i hela lägenheten! 

Opraktiskt och varmt är det också. Sätter nästan alltid upp det i... inte en vanlig hästsvans, utan i en KNUT, för att bli av med det. Det är jobbigt att ha det utsläppt eftersom det tom. fastnar i armhålan om jag lyfter armarna för häftigt ibland. Speciellt när jag tränar. Händer även om jag har en låg hästsvans. Not Cool.
Jag gör inte ens nåt häftigt med håret, plattar det inte, lockar det inte, sätter inte upp det i fina klämmor och frisyrer, flätar nästan aldrig (trots att jag kan få superfina flätor)... Jag bara klämmer fast det så långt bort från ögonen som möjligt! 


Så nu är det stora frågan.. 

How short can I go... (ska läsas med melodin till "how low can you go" ni vet..)
Vad tror du? 

Någon av de här? Eller är det FÖR kort?
För att förtydliga så tänker jag behålla mitt mörka hår och inte bli blond. 

(Alla bilder är googlade och ärligt snodda av någon stackars krake i typ 27:e ledet eller nåt... Googla på "korta frisyrer" så dyker de upp)

Bortbjuden på fika!

Publicerad 2011-06-01 21:09:12 i I huvudet på Lina,

Fick en inbjudan till fika idag hos en arbetskamrat med familj. Det tackade jag självklart inte nej till då de har en enmånaders bäbis i familjen! Det blev massa mys med bäbis och trevligt umgänge! Skönt avbrott från pluggandet. 


Förutom fika och bäbis har jag lämnat plasma igen. Har haft ett uppehåll pga att jag hade så dåligt blodvärde sist, men nu låg det på hela 131! Mycket mycket bra! (man måste ha minst 125 för att få lämna) 
Eftersom jag lämnade så har det inte blivit någon träning idag, allt enligt planeringen, dock många promenader i det superhärliga vädret!
Fick se många fågelfamiljer under min promenad från blodcentralen. Det var många små fågelbäbisar som simmade så fort de kunde för att hålla samma tempo som mor och far. Underbart hur lugn man blir av att gå vid åkanten och se de små liven simma.
Dagens outfit. (Ett måste när jag för en gångs skull har nåt snyggt på mig!)
Samt grå skinnjacka (som jag fick erkänna mig besegrad av mitt på dagen då den fick hänga över ena armen istället för på kroppen) och världens snyggaste beiga tygskor med spets på hälen! 

Så skönt att få vara lite fresh ibland. Orkar inte riktigt vara det de dagar jag "bara" är hemma eller "bara" ska träna. Det ska bli ändring på det i sommar!(?)ÅÅÅÅH! Dags att gräva ner sig i min fina kurslitteratur!Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela