Lina

Dags att andas!

Publicerad 2011-03-15 12:12:48 i I huvudet på Lina,

Orkar inte skriva ner allt jag pysslat med under föregående vecka, bara att det innefattade 51 timmars jobb, ett PM och 4 pass som jag kört. Tur att inte alla veckor är lika hektiska! 

Igår var jag instruktör på två pass och ikväll blir det bara ett. 
För att mjuka upp så inledde jag dagen med 5,2 km i spåret. Härligt och nästan PB! :)
... men rätt så lerigt!

Imorgon har jag dubbel bemärkelsedag!

Publicerad 2011-03-07 16:21:32 i I huvudet på Lina,

Ta en titt i almenackan så förstår ni!

Detta innebär att jag förväntar mig att PP bjuder på semlor till frukost! ;)


(OBS! menat med en nypa humor alltså, Jag anser att världen behöver påminnelse lite då och då om jämställdhetsfrågor och jag respekterar och ser upp till de som jobbar för jämställdhet och jämlikhet. Jag önskar att alla människor fick möjlighet att utvecklas till individer utan begränsningar eller mallar för hur man bör/inte bör bete sig. Kolla in denna kvinna Lady Dahmer )

Jag blir ARG!

Publicerad 2011-03-07 15:59:23 i I huvudet på Lina,

Eftersom det har varit töväder (eller blia som vi säger hemmavid) i ett par dagar nu så har det börjat spritta lite i springarbenen efter att få springa utomhus. Idag tyckte jag att det var dags att bege mig ut och känna på 4 kilometers-slingan! Vädret idag är inte lika fint som det har varit tidigare, lite mulet och blåsigt, men ändå! Det kändes härligt att äntligen få komma ut i mina fina fodrade löparbyxor. 
Första kilometern var helt fantastisk och jag funderade över varför jag inte kommit mig för att springa ute förrens nu, det klår ju allt! Efter ca 1,5 km började det hända något... och efter 2 km hade jag en manisk mensvärk och jag fick nästan gå dubbelvikt. Så mycket blev det av den löpturen. Var tvungen att ta en genväg genom snön för att slippa släpa mig 2 km hem. Uppskattningsvis tjänade jag ca 500m på min genväg. Men lagom till att de var 1 km kvar hem så släppte det och jag kunde börja springa igen, men mitt goda humör var som bortblåst!

Varför är det så att rådet att lindra mensvärk ofta är att gå ut och röra på sig medan det för mig är träning som kickar igång värken i 9 ggr av 10? Nu känns inget alls och har inte haft problem innan heller. Det är som att det kommer bara för att jävlas! 

Ikväll taggar jag för att leda ett härligt boxpass och då kommer jag vara förberedd med en ipren i magen! Vill inte att det ska få förstöra kvällen för mina fantastiska deltagare!På tal om fantastiska deltagare så måste jag säga att zumbapasset igår gick kanon! Jag kände att jag var med och deltagarna verkade gilla det. Fick positiv respons efteråt och bra feedback från mina ledarvänner Andréa och Maria! :D Kunde inte ha gått bättre! 


Any day now...

Publicerad 2011-03-06 00:02:29 i I huvudet på Lina,

Snart ska jag lägga över bilder från min dator till vår nya stationära. Snart ska jag även föra över nytagna bilder till vår stationära, jag ska också installera itunes på den så jag kan sköta min ipod och bränna skivor enkelt och behändigt. 

Snaart... 

Ikväll har jag bakat BULLAR! Yummie! De blev helt perfekta, dessutom gjorde jag knyten av dom istället för vanliga snäckor. Extra roligt. :) Som sagt har jag inget program på datorn för att lägga över bilder på mina skapelser, men hey... alla vet ju hur bullar ser ut så ni får fantisera.

Idag höll jag ett zumbapass på riktigt! Jag var supernervös innan men väl på podiet gick det bra. Missade lite förstås men höll masken tack och lov! Min kära box-kamrat Frida dök upp och gick till och med in till gymmet och raggade fler deltagare till mig, haha, de fick sig en träningsupplevelse de sent kommer glömma.
Imorgon kör jag mitt första zumbapass för ÖUIF för betydligt fler deltagare! Är RIKTIGT nervös för det med men måste hålla masken då med. Pirr pirr. 

Lite pirr i magen gör dig starkare!

"He hannel int om å rå ve, he hannel om å ta i tills he völj ve!"


Nuuuuuuu KÖR VI! (godnatt)

Request

Publicerad 2011-03-04 09:52:32 i I huvudet på Lina,

Godmorgon!

Fick höra av en vän att det är dags att fortsätta blogga igen. Har haft ett uppehåll pga bristande intresse... från min sida alltså. Nåväl.


På söndag kommer jag leda mitt första officiella zumbapass EVER! Pirrigt! Igår visade jag passet för Andréa och fick massa bra tips, så det ska jag ta med mig! Redan imorgon kommer jag köra ett inofficiellt pass för bekanta för att få in rätta känslan, så jag hoppas det kommer gå bra :)
Alldeles strax ska jag dra mig ner till universitetet och ösa, med alla andréas tips i åtanke. Innan jag går hem ska det sitta som en smäck!


Förutom allt zumbasnack tänkte jag även berätta att jag och PP ska på bio ikväll! <3

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela