Lina

Träningsvärk bigtime!

Publicerad 2011-05-31 16:54:25 i I huvudet på Lina,

Måste bara skriva ett inlägg efter att jag läst hos fina My att hon saknar träningvärk trots ett massivt kettlebellspass.

Själv har jag så mycket av den varan att det räcker och blir över! Russian & Zumba igår och hittills Zumba idag (senare blir det även Russian som jag ska leda) Voj voj. Rygg och armar, rumpa och lår. Hujedamej.

Men det är underbart!!

Jag går stelt och konstigt så det måste ha sett riktigt kul ut när jag vankade omkring i universitetsbiblioteket idag!  

Har haft en rätt så produktiv pluggdag idag, hunnit med ditten och datten. Funderar på att köra ännu ett ryck med läsning efter min middag, helst utomhus i hettan!  


Jag känner för att delge ett mycket gott TIPS till er mina vänner! Som är toppen heta sommardagar!

1 liter vatten
1 Lime
Lite Fun Light Lemon
Några isbitar

TADAA:Träningsschema vecka 22

Publicerad 2011-05-30 16:48:21 i Träningsscheman,

Jag har inte riktigt tränat så mycket som jag känner att jag borde på sista tiden. Varför vet jag inte riktigt, jag har bara... inte orkat. Vilket är den sämsta bortförklaringen av alla! 

Som många andra är jag mästare på att "ta nya tag" jag tror att jag gör det varje vecka ;) Vilket i och för sig är bättre än att aldrig göra det. Så nu kör vi igen!. 

Veckans planering:
Måndag: Russian circle (ledare) & Zumba
Tisdag: Zumba (ledare) & Russian cirkle (ledare)
Onsdag: Vilodag, ska lämna plasma på förmiddagen
Torsdag: Löpning på morgonen (intervall)
Fredag: Löpning distans (mil)
Lördag: Ev styrketräning efter tentan, annars vilodag
Söndag: Vilodag pga jobb.
4-5 pass och 2 löpning. 

Fixar jag det?


Följ mig på www.funbeat.se för att se om jag verkligen tränar som utlovat ;)


You have: 1 missed call...

Publicerad 2011-05-26 12:19:52 i I huvudet på Lina,

Idag tog jag mig runt mina 5,2 km på 26.26 ;)
Dock pausade jag klockan och stod still i ca 60 sek eftersom det var massa buffelkossor (stora lurviga med horn) MED kalvar precis vid övergången, vågade inte gå mitt i bland dom.
Det är möjligt att min vilopaus bidrog till det fina resultatet idag. Men hur som helst så räknas det!
Idag tog jag mig runt mina 5,2 km på 26.26 ;) 

Dock pausade jag klockan och stod still i ca 60 sek eftersom det var massa buffelkossor (stora lurviga med horn) MED kalvar precis vid övergången, vågade inte gå mitt i bland dom. 

Det är möjligt att min vilopaus bidrog till det fina resultatet idag. Men hur som helst så räknas det! Igår hade jag min fina kriminologi-grupp på efter-redovisnings-skräckfilms-mys!
Mycket trevligt med snask, läsk (vin) och One missed call! hehe.
Tyvärr bor 3 av 4 utanför stan så det blev bara en film innan de kände sig tvugna att styra kosan hemåt för att möta morgondagen. 
Mysigt värre! 200 minuter lycka

Publicerad 2011-05-16 21:09:31 i I huvudet på Lina,

Så länge har jag tränat idag! 


50 min cirklegym
60 min zumba (jag var ledare)
60 min yoga
30 min promenad med min bättre hälft.Jag börjar komma tillbaka till de rätta takterna, And I Love It!
Schwoosh... Jag susar förbi på mina inlines! <3

Träning

Publicerad 2011-05-12 11:29:36 i I huvudet på Lina,

Att träna på morgonen är det bästa som finns! Massa energi i kroppen, och om möjligt ännu mer energi i kroppen efter passet. Vem vill inte inleda dagen med en boost av energi? Det är kärlek!

Idag hade varit perfekt med en löprunda på morgonkvisten, men ska springa Vårruset i eftermiddag, så det blir fullt ös då istället.


Jag måste ta och lära mig att springa på eftermiddagarna också! Jag har riktigt svårt att komma igång med, ja, allt efter kl 16 på dagarna. Nu när första sommaren på nya jobbet närmar sig kommer jag bli tvungen att lära mig kvällsspringa eftersom det mest troligt kommer bli tidiga mornar och långa dagar.


Ser fram emot sommaren riktigt mycket! Det blir speciellt när man pluggar! Håller tummarna för ett bra schema och många utflykter. Gärna nån vecka eller två i fina Fjällbacka med svärfamiljen också <3


Nu ska jag sätta igång och DANSA! Är sufflös till grabbarna som ska värma upp alla vårruset deltagare. Då kan det ju vara bra om jag kan stegen, eller vad säger ni?

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela