Lina

Tjejmilen 2011

Publicerad 2011-09-07 15:29:01 i I huvudet på Lina,

Vilken helg jag haft!

Åkte på fredagen till stockholm och fick träffa mina fina norrlandsvänner Nina och Saga! Det är inte varje dag man får träffa de donnorna! 
Saga hade bokat in oss på världens mysigaste hotell/vandrarhem Rygerfjords som är en BÅT! Härligt gung hela natten. 

Anledningen till storstadsvisiten var att vi sedan en tid tillbaka planerat att springa tjejmilen! Första gången för oss alla tre dessutom. När en Friidrottare, en brandman och en gruppträningsinstruktör ska springa tjejmilen tillsammans finns inga tveksamheter! Så otroligt roligt! Bra stämning och mycket pepp!

På första plats kom friidrottaren, på andra plats gruppträningsinstruktören och på tredje plats kom brandmannen som dragits med halsont i flera dagar. Grymt bra tryck i spåret! 

För egen del kändes det som att jag inte gjorde annat än att springa om folk :) och jag är riktigt nöjd med mitt resultat! En MIL på 56.10 Tjoho! Jag som fick KÄMPA för att klara av att springa två km när jag började springa för snart 4 år sedan. Det går bara bättre och bättre för mig! (delade förövrigt den exakta tiden 56:10 med 10 andra tjejer, den gav mig placering 3511 av drygt 30'000 deltagare) 

Vi tog en hel del bilder med Ninas kamera och jag väntar med spänning på bilderna! 

Men tills dess kan ni kika på när jag spurtar i mål! (OBS -spurtar!-) haha

Klicka här och skriv in startnr 17926 och leta efter mig ;)


Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela