Lina

Level Bar Örebro

Publicerad 2012-04-29 09:22:02 i I huvudet på Lina,

Igår efter jobbet tog jag en snabbdusch och drog iväg på stan. Jag hade nämligen en biljarddate planerad. Jag, PP, Karl, Simon och Lina. :) Det är riktigt kul att hinna ses och göra saker trots att det är min jobbhelg! Vi spelade en timme sedan gick vi ut för att käka och ta en öl. Ölen fick de andra stå för såklart, med jobb kl 6 dagen efter och bilen på stan kändes det inte rätt att dricka ;)

När vi stått och "tjaffsat" ett tag om vart vi kunde äta, dricka öl OCH prata utan att skrika insåg vi att vi stod precis utanför ett ställe vi aldrig varit in på en lördag kl 21. Det såg både lugnt och lite lyxigt ut... Och så var det! Det visade sig att det varit ett café förut (vi har fikat där en gång) men att de bytt ägare för tre dagar sedan och blivit en bar/restaurang istället. Den egentliga premiären är på torsdag så det var därför det var så lugnt! Vi fick ett mycket gott intryck och maten var riktigt god! Personalen var toppen och tackade för att vi ställde upp som försökskaniner!
Vår bedömning är att de klarar premiären galant! :D
De har även fått nya stammisar! ;)

Level på Stortorget alltså! 🍸

När det inte alltid blir som man tänkt

Publicerad 2012-04-28 07:56:27 i I huvudet på Lina,

Jag tänker i princip varje dag att jag ska sätta mig ner vid datorn och uppdatera er kära vänner med vad som händer i mitt liv. Men så brukar livet komma i vägen. :)
Det tycker jag att vi utnämner till dagens I-landsproblem!

För att förankra vid föregående inlägg så var min födelsedag helt fantastisk och sådär speciell som bara en födelsedag kan vara! Bland annat fick jag rabatt på maten och en cola på köpet när jag lyxade till det med lunch på Saigon. Detta TROTS att jag inte nämnt alls att det var min födelsedag! Det bara slumpade sig att han som tog min beställning var på riktigt gott humör och att jag tydligen var mycket trevlig ;)

Bjussar på en bild längst ner i inlägget på mina fina gåvor. Jag har så många fina i mitt liv som tänker på mig!

På tal om fina ska jag resa till gamla go'a Sorsele på torsdag!! Blir borta/hemma över heela helgen, och fina mor och far tar ledigt för min skull! Synd att lille brodern går i skolan, men vi har som sagt hela helgen på oss att kramas!
Jag kommer inte bara få förmånen att umgås med familjen, (inte lilla systeryster förstås, men vi ska också ses snart) jag kommer även att få en till födelsedag ;) sweet!

Resan upp kommer i rätt tid, jag har jobbat ca 200 timmar i april och det tar mer än man inser när man är mitt i det! När april är slut återkommer jag med den exakta siffran på jobbandet. Det kan vara personbästa, eller väldigt nära det!
Detta pga en stor extrabevakning som vi hade på dagarna. Jag kombinerade det med mina ordinarie kvällspass och jobbade då 10-21. Härligt att få jobba många timmar när det ändå ska jobbas. I vanliga fall jobbar jag 17-21 så ni förstår ju att jag hellre jobbar långa dagar. Dessutom blev i princip alla ordinarie på mitt extrajobb sjuka förra veckan, så tisdag och onsdag jobbade jag för första gången sedan i somras som den ordinarie på dagtid! Svettigt men mycket roligt! :D Fick damma av mina lathundar som tack och lov låg kvar där jag lämnat dom. Skulle sedan vara ledig torsdag och fredag men då ställde jag än en gång upp för extrajobbet och tog ett nattpass tors-fre. Det var kris och panik så jag kunde inte säga nej.
Nu är det lördagsmorgon och kan ni gissa vad jag gör?
...
Alldeles rätt! Jobbar! Sitter stationärt 6-18 både idag och imorgon. Det som gör att det ändå går rätt bra att jobba så mycket som jag gjort nu är att det är så varierande arbetsuppgifter! :) Det gillas!

Nä hörrni. Dags att röra på köttet lite.
Är det en vanlig dag?

Publicerad 2012-04-18 16:26:11 i I huvudet på Lina,

NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG!

För jag blir ett helt år äldre idag! Tack mamma och pappa för att ni gjorde mig för 24 år och nio månader sedan ;)

Dagen börjades med mysfrukost på sängen och roliga presenter. Min man kan konsten att sikta högt och lågt på samma gång! Han känner mig verkligen, det är ett som är sant!

Nu står lasagnen i ugnen och sedan blir det tårta!

Har hittills haft en grymt bra födelsedag!

Vårt båt-inspirerade sovrum

Publicerad 2012-04-12 22:09:31 i I huvudet på Lina,

Idag sprang jag på två perfekta kuddfodral att ha på kuddarna i vårt sovrum. De små prydnadskuddarna vi har är en rest från mig och min gymnasietid. En är illgrön och en är illrosa... Eller nu mer är de nötta och urblekta. Inte så snyggt.
Vi har sökt nya kuddar som bättre matchar sovrummet utan framgång, tills nu! Fodralen var perfekta i storleken och jag gillar färg och motiv skarpt!

Vi har ett riktigt mysigt sovrum. Bild på kuddarna och bild på utsikten jag fick när jag la huvudet på dom :)

Marintema!!

Dagens bekräftelse på att "våga utmana sig själv" är VÄRT DET!

Publicerad 2012-04-11 14:59:55 i I huvudet på Lina,

Det var SJUKT KUL att leda för ungdomarna! De var taggade och härliga och gav allt (i alla fall allt de ville och kunde) ;) Lärarna var riktigt härliga att ha att göra med, väldigt behjälpliga med tolkning och allt! :D

Den skolan åker jag verkligen gärna tillbaka till! Jag blev till och med lite sugen på att bli lärare själv, haha! Ja det var SÅ roligt faktiskt ;)

Jag fick till och med köra en låt till eftersom eleverna gärna ville "Men det är ju FEM minuter kvar! En låt till snälla!" Vem kan motstå det?

Nu är jag trött och glad och magen vill ha lunch!

Ny utmaning

Publicerad 2012-04-11 09:58:09 i I huvudet på Lina,

Igår blev det bestämt att jag ska hoppa in för en tjej som blivit sjuk, jag ska leda Zumba för döva & hörselskadade ungdomar!

Spännande! Och en riktig utmaning. Att jag dessutom inte hunnit förbereda mig är ju också en intressant faktor. Jag har lett för ungdomar i den åldern förut, och det är stor skillnad mot att leda för vuxna. Jag hoppas de sköter sig, för det är tillräckligt utmanande att få hörande ungdomar att fokusera, nu har vi kanske svårt med kommunikationen också... Men jag ska inte vara negativ i förväg, förhoppningsvis är de glada, taggade och fokuserade! :)

Påskhälsning

Publicerad 2012-04-08 08:18:27 i I huvudet på Lina,

Nu är påsken snart över för min del, i eftermiddag reser jag tillbaka till örebro. I eftermiddag alltså, så jag har några timmar kvar att njuta av fina fjällbacka!

Hoppas ni alla haft/har en lika fin påsk som jag!

Förbeställd frukost

Publicerad 2012-04-06 08:38:41 i I huvudet på Lina,

Det kändes riktigt lyxigt att kliva fram i bistron och få en färdigpackad frukostpåse i handen, bara sådär! Macka, yoghurt, juice, äpple och så klart kaffe! Det ligger nu mera tryggt i min mage.

Jag kan rekommendera att föreställa frukost om nu ska åka tåg tidigt på morgonen. Det kommer jag göra igen nästa gång jag får chansen, kände mig riktigt VIP!

Det känns riktigt skönt nu att få ta det lugnt, åka lite tåg och finnas med mina tankar och morgonpasset i P3. De pratar om bibeln, bibeltolkning och livsåskådning. Superintressant och de i morgonpasset frågar ju frågor som man själv funderar över, och använder ett helt underbart humoristiskt språk! Lovely!

Det faktumet att regnet smattrar mot rutorna och att himlen täcks av en grå tung och tråkig väv stör mig inte alls. Humöret är på topp och jag känner att ett leende alltid finns nära till hands.

Det kommer bli en bra dag och en bra påsk!

Sen kvällsblogg

Publicerad 2012-04-04 23:16:57 i I huvudet på Lina,

Just nu räcker inte tiden till för att göra det jag vill. Nu gör jag bara det jag måste. En dag till ska jag hålla ut, sedan blir det tre dagars ledighet. Tre härliga dagar utan press och måsten. Underbart!

Fick äntligen veta hur det ligger till med skatten idag... Fröken Westerberg har betalat nästan 17 000 kr för mycket under 2011.

SJUTTON...

TUSEN!!

Haleeeelujah!

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela