Lina

Lyckorus!

Publicerad 2012-03-23 11:52:01 i I huvudet på Lina,

Så här ser en lycklig Lina ut när hon precis kommit hem från en UNDERBAR löptur!

Idag var det verkligen perfekta förhållanden för säsongsstarten! Egentligen vill jag nog ut och springa lite till men jag ska storstäda lägenheten inför vårt finfrämmande imorgon.

 

Säsongens första löptur

Publicerad 2012-03-23 10:31:22 i I huvudet på Lina,

Snart så!
Jag ska bara dricka upp mitt kaffe, slänga in sommardäcken i bilen, skicka in den på däckskifte och sedan... DÅ ska jag ut på en liten jogg. Måste börja lugnt eftersom löpningen har varit ytterst knapphändig under vintern. 

Vädret är fantastiskt så jag ser fram emot det väldigt mycket! :) 

IMORGON kommer lillebror hit för att stanna en vecka! Ska bli hur kul som helst! :) 

Dags för mig att göra mig i ordning så jag kommer ut någon gång. Ha en bra löningsfredag!

Är jag överdrivet känslig?

Publicerad 2012-03-21 14:36:16 i I huvudet på Lina,

Ja, hunden är söt och ja damen är trevlig. Men jag tycker inte att det är okej att det här ska hända VARJE gång vi möts vid hissen! Snart kommer jag backa undan demonstrativt när vi möts för det är inte gulligt!

Orkeslös

Publicerad 2012-03-17 19:06:23 i I huvudet på Lina,

Har haft en tuff vecka psykiskt. Bland annat var jag med och avlivade fina Kasper i måndags. Det var (är) riktigt tungt!
Jag har även lyckats dra på mig ett dumt munsår och har därför inte fått pussas på flera dagar!!! :(

Nu är jag mitt inne i jobbhelgen som ju är rolig men slitsam. Ingen PP har jag hemma heller, han är och besöker vänner i Linköping nu.

För att rida ut depp-stormen köpte jag fina påskliljor som jag ställt att lysa bredvid vårt vår-ris :)

Hoppas ni har mer sol i sinnet än jag har just nu!

Fitnessfighten - hur har det gått?

Publicerad 2012-03-02 15:33:59 i I huvudet på Lina,

Jo, tackar som frågar!
Det känns väldigt bra i kroppen, jag tycker mig känna att jag är rakare i kroppen, starkare och har mer spänst i stegen när jag går. Kläderna sitter sämre (lösare hehe) och jag har mer rutin kring mitt ätande. 

Detta trots att jag tränat endast 18 av 29 pass. 18 renodlade FF-pass alltså. Vissa dagar har jag bytt ut ett FF pass mot något annat styrkepass i gruppträningsformat. Andra dagar har jag tränat dubbelpass. När jag räknar på det så har jag tränat 30 pass under februari månad. :) Passens längd har varit 30-60 min och några har inte varit styrkepass utan renodlade konditionspass som tex zumba. 

Nå, resultaten då? 

Vikt -4,8 kg

Midja -5 cm

Vilopuls -12 slag/min

Jag är rätt nöjd ;)

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela