Lina

Det utlovade norrlandsinlägget får vänta

Publicerad 2013-06-18 22:28:26 i I huvudet på Lina,

Jag prioriterar annat framför blogg och internet generellt just nu. Har dragit igång mitt sommarvick på behovsjobbet, varje vardag 6.30-15 plus några kvällar på det. Jobbade även i helgen, så tja. Pust. Kommer jobba 12,5 timmar  nu tis-ons-tors. Men är ledig på fredag och över midsommar!!! Tjohoo! Då blir det min nya favorit:
 
 
 
 

Ofrivillig bloggpaus

Publicerad 2013-06-14 02:16:13 i I huvudet på Lina,

 
När man för en gångs skull faktiskt har intressanta saker i vardagen att blogga om, ja då fungerar inte tekniken! 
 
Jag bloggar ofta via mobilen men det krävs (sjukt nog) wi-fi, dvs trådlöst internet för att det ska fungera. Att använda sig av mobilens surf via 3G-nätet går inte. Så min senaste uppdatering skedde som ni ser på Arlanda via deras wi-fi.
 
Väl hemma får jag veta att routern är paj. Det innebär att det inte finns något trådlöst nätverk i huset eftersom det inte finns NÅGOT INTERNET ALLS! Suck. Den nya routern kom dagen innan min hemfärd.
 
Väl hemma i citymetropolen Örebro har jag inte förren nu fått lite ro för detta. Lämnade Sorsele 3.30 i onsdags, anlände i Örebro 13.00 och jobbade sedan 16-1.30! Idag sov jag länge, lagade matlåda och handlade samt hängde på jobbet 16-1.30 igen. Därav denna nattliga uppdatering! 
 
Tänker mig att bjussa på lite mer Norrland senare, tills dess får ni hålla till godo med ett självporträtt i nya tröjan ;)
 
 
 
 

På gång

Publicerad 2013-06-08 06:45:41 i I huvudet på Lina,

 
 
Klockan 5.10
 
Nyss var det bussbyte i Västerås. Rätt kyligt ute. Reser i klänning och i skor med bara tår, det kan vara en förklaring. Magen började kurra redan efter några minuter på bussen trots att jag inte åt något hemma. Ville inte väcka hungern. Tur att jag tog med ett par äpplen. Ett ligger numer i magen. Ser fram emot att anlända till Arlanda. Ska unna mig en fin och dyr frukost där!
 
Klockan 6.40
 
Sitter nu på Arlanda och ska strax avnjuta min som väntat svindyra frukost! En latte, en pytteliten smörgås och yoghurt med müsli. Kan du gissa? 123 svenska kronor. Som en finare lunch ute på stan. Nu ska det smaka!
 
 
 
 

För att hålla humöret uppe!

Publicerad 2013-06-02 23:23:38 i I huvudet på Lina,

Just nu är jag, precis som jag är lite då och då, inne i en intensiv jobbperiod. Räknade ut att kommande vecka (mån-fre) kommer bestå av ca 55 timmar jobb, lägg på ett styrelsemöte plus restid mellan jobben vissa dagar. Betänk även att jag påbörjade en jobba-7-dagar-i-rad-streak i lördags (två avklarade, fem kvar!) bestående enbart av långpass och/eller dubbelpass. 
 
MEN
 
Ljuset i tunneln börjar skymta. På lördag-mitt-i-natten åker jag till Arlanda för att ta ett flyg som går på morgonkvisten mot NORR!
 
FINT!
 
Ikväll när sambon med bror såg NHL låg jag i sovrummet och hade skrattattacker till Pew Die Pie. Pewdiepie. Kolla upp den killen på youtube om du behöver skratta! Se några videor med öppet sinne för att förstå grejen. Sedan, upplev dig fastna i "bro"-träsket! Tiden flyger förbi när man har roligt! Skönt att få ladda ur med att skratta så tårarna rinner!

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela