Lina

Ett par godbitar från Wien

Publicerad 2013-10-29 19:20:02 i I huvudet på Lina,


Första dagen i Wien stötte jag på en mugg med mitt namn!


Härlig frukostbuffé, lugnt och härligt. Kaffet är jättegott! 


Vi gick in i en häftig byggnad för att hämta ut biljetterna till "a Waltz dream" eller som den heter här "Ein walzertraum" En operett. 


Och så här såg det ut innan föreställningen började. Nästan fullsatt och en magisk show!


Vi bor mitt emot en polisstation!!


Ikväll ska jag och PP ut och smaka kräuterlikör, jag älskar jäger och här finns så många andra sorter än bara jägermeister! Mums! 

Höstträning

Publicerad 2013-10-06 14:32:23 i I huvudet på Lina, Lina målar,

I lördags hade jag och Jessica en höst-tränings-dejt. Vi tog oss till utegymmet som är beläget precis mitt emellan våra bostäder, perfekt!
Jag har kollat in det förut men för Jessica var det första gången. 
Vi hade skitkul! 
Först gick vi igenom alla redskap. Det är i princip bara stora stockar som anordnats i ställningar för att man ska kunna göra allt från axelpress till marklyft med två olika motstånd. Enkelt, naturligt och roligt. Mitt i allt började det att regna men det förhöjde bara den härliga känslan att vara en del av naturen :)

När vi gått igenom övningarna ville Jessica öva på sin marklyftsteknik. Sagt och gjort, så då fick jag agera PT och hjälpa henne mot en fin teknik! 


På måndag ska vi åka och simma om allt går som planerat! KUL!!

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela