Lina

Spännande natt...

Publicerad 2013-09-26 09:26:44 i I huvudet på Lina,

Så skönt att vara hemma igen hos mannen. Tog det bara lugnt igår och försökte bli frisk. Det blev en väldigt tidig kväll för mig. 

Sov rätt så gott fram till 4-snåret. Pang sa det så exploderade det i ena näsborren. Fick springa snabbt till badrummet för att inte bloda ner hela sängen. Det var det mest svårstoppade näsblodet jag haft. :/ Fick ta till alla mina "husmorstips" och använde matolja på en bomullstuss samt både åt en isbit och lade en i en påse för att kyla näsan utifrån. Det gjorde susen och när jag sedan vaknade nu på morgonen var näsan ok. Nu vågar jag knappt snyta mig av rädsla att skada blodkärlen igen. Det blir en spännande dag! 


Bildkälla: http://linaishav.blogg.se/2010/february/nasblod.html

Idag är jag hemma. Ringde och sjukanmälde mig så jag skulle få en hel lugn dag att samla mig och bli frisk och kry. Ska försöka dra till jobbet imorgon och just nu känns det som att det kommer gå vägen. 
Solen skiner och det låg frost på taket när jag klev upp! Så mysigt! Jag är redo för den kyligare årstiden nu! Bring it!


Kommentarer & tankar

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela