Lina

Fruktbröllop

Publicerad 2017-09-17 21:34:47 i I huvudet på Lina,

I torsdags firade jag och PP fyra år som gifta. Tänk vad tiden går!


Vi firade i lördags genom att ha en "halv åtta hos mig-kväll" med en twist. Vår variant går ut på att vi tillsammans enas om en huvudrätt. Utifrån den ska en av oss i hemlighet förberedda förrätt och den andre efterrätt. Vi lagar huvudrätten tillsammans och försöker så gott det går smussla med det andra. 

I år bjöd vi på kantarellasagne som faktiskt var ett riktigt halv åtta hos mig-recept. Sju-huuuu-kt gott! Tack Peter från Nora/Lindesberg! (Länk till receptet längst ner i inlägget)

Jag bjöd på en variant på den klassiska räkcoctailen med bl.a. Proseccosjuden rödlök till förrätt. PP fick avsluta måltiden med en hallonmousse. Superkul och gott, billigt och roligt! 

Fyra år som gifta. Känns som igår och som för evigt, precis som det ska.

Kantarellasagne

Kommentarer & tankar

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela