Lina

Har äntligen fått tummen ur och gjort något jag borde gjort för LÄNGE sedan!

Publicerad 2009-10-05 14:34:14 i I huvudet på Lina,

Nämligen städat ur min garderob!

Har slängt riktigt mycket skit, är väldigt bra på "den här kanske jag kommer vilja ha någon gång fast den är 3 nummer förstor, tre hål i och fast jag ärvt den" Men icket nu! Allt sånt skit åker till soporna! Kläder jag lessnat på åker till myrorna och resten ligger i prydliga högar! Nöjd!

Hade jag varit en stor bloggerska hade jag tagit före- och efterbilder i garderoben samt poserat i hälften av de plagg jag grävt fram. Men sån är inte jag tack och lov!

Har även gjort mig en mumsig köttfärssås!

Kommentarer & tankar

Postat av: Malin

Publicerad 2009-11-06 12:36:31

Det känns bra att rensa bland sina gamla kläder i garderoben, om man har tur kan man hitta ett och ett annat fynd! Men roligast är ju att testa kläder som blivit förstora istället för att det oftast brukar vara så att kläder blir försmå av någon konstig anledning (haha.) Jag har nå påsar som ska iväg till myrorna men då gäller det ju att ta tummer ur röven och ta sig dit också :P

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela