Lina

Hemma i Forsnäs!!

Publicerad 2010-04-19 15:55:12 i I huvudet på Lina,

Tack för alla fina hälsningar igår på min födelsedag! Det värmde gott! :D

Idag har jag och pappa (som fick ledigt från jobbet) donat och grejjat så det stått härliga till här hemma. Bland annat har vi burit fåtöljer och sågat i träd. :)

Nu blir det snart middag då jag hör att lillebror är hemma och modern strax är på ingång.

Imorgon åker jag tillbaka till Örebro igen och kommer vara på jobbet på onsdag kl 14.30.


Vi ses då!

Kriminologi till hösten?

Publicerad 2010-04-12 09:20:45 i I huvudet på Lina,

Förutom att jag TOG PERSONBÄSTA idag på 5,2 km, så har jag även sökt kurser till universitetet till hösten. Jag vet inte riktigt än om jag ska läsa över huvud taget, men hittade kriminologi 30 hp på halvfart kvällstid. Låter inte det som sågot så säg! Då kan jag jobba samtidigt! :)

Men det är då, just nu har jag en hel lista jag ska bocka av så mycket som möjligt på.

Vår-göra

* Tvätta fönster
* Fixa låset på cykeln
* Skrubba badrummet (det är dammigt som tusan väggarna)
* Rensa skrubben
* Donera kläder till Bra & Begagnat
* Städa garderoben
* Fästa tv-kabeln som ligger slappt över golvet
* Köpa lång skart-kabel (så vi kan gömma boxen i ett skåp)
* Rensa hatthyllan
* Hänga undan vinterkläder
* STÄDA!
* TVÄTTA!

Wish me luck!

Två pass innan kl 11, jag älskar att träning och hälsa är min hobby!

Publicerad 2010-04-09 11:08:15 i I huvudet på Lina,

Har börjat dagen med en 60 min lång morgonpromenad för att hämta vovven. Tog sedan tag i mig själv ytterligare och komponerade ihop ett "eget" russian cirkle-pass som jag körde i 40 min hemma i mjukiskläder :) Nu är jag svettig och go och ska strax placera mig i duschen!

Under promenaden med vovven stötte jag ihop med en annan hundägare som visade sig vara en gamal kursare från genusvetenskapen HT-07. Bäst som vi står och pratar går det förbi en kille, vi båda följer honom med blicken och när han passerat så utbrister min fd. kursare "Gick inte han också i vår klass?!" Hehe, jo, det gjorde han. Vad är oddsen att de tre personer som råkar befinna sig på den gatan just då alla läste genusvetenskap hösten 2007?

Ikväll blir det kanske tv-spelskväll hemma hos oss. Antingen det eller så drar grabbarna ut och festar i tybble (Jag jobbar 7-15 imorgon så jag går ingenstans). Jag gillar dock sällskap så jag ska försöka locka grabbarna med mat! Säger hon som läst genusvetenskap, men vad gör man inte när vägen till karlarnas hjärta går via magen?

Ha en riktigt skön fredag!Ps. Snart (16/4) åker jag hem till familjen och då ska jag passa på att köra en favorit i repris; solstol och pilotbrillor! ...Förutsatt att vädergudarna är med mig, amen!

Fantastiskt!

Publicerad 2010-04-08 13:52:21 i I huvudet på Lina,

Idag har jag invigt min 5,2 km slinga runt oset! Att springa på morgonen med solen i nacken och fågelkvitter i öronen måste vara det bästa som finns! Dessutom tangerade jag nästan mitt personbästa! :D Oh yes!

Jag har jobbet nästan 24 timmar om dygnet i 9 dagar nu känns det som, mycket händer och jag trivs rätt bra med livet. :)

Thumbs up!

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela