Lina

På språng

Publicerad 2008-07-31 18:50:10 i I huvudet på Lina,

Flytt flytt, nu har jag flyttat ur min lägenhet och lämnat in nycklarna!

Nu sitter jag hos PP och vi drar till lägenheten för att bygga ihop vår nya säng typ... NU

Städning igen...

Publicerad 2008-07-30 13:42:09 i I huvudet på Lina,

Fast den här gången städning light/normal i PPs hus som vi häckat i nu när jag inte kunnat bo i mitt krypin. Hans föräldrar och lillebror är på västkusten så vi har kunnat bo väldigt bra här :)

Alltså ville vi såklart röjja upp efter oss = diskning, plockning och dammsugning. Nu är det dock gjort och det enda som fattas nu är att renbädda i deras sängar som vi legat och svettats i...

Någon mer som flyter bort?



Har fixat paket till lillebrors stora dag och det ska postas idag så kommer det lagomt till den 5 aug, :) Lillebror blir 11 år, fortfarande ett tag kvar tills han blir tonåring, men innan man hinner säga tretton kommer han vara det, jag vet hur det är.

Nä, om man skulle ta och skära upp lite av honungsmelonen jag köpte tidigare idag!

Storstädning

Publicerad 2008-07-29 22:14:43 i I huvudet på Lina,

Jo, nog kan man göra trevligare saker än att flyttstäda!

Har städat HELA mitt korridorskrypin och packat och grejjat. Det enda som återstår nu är att flytta på sakerna som jag ställt upp så fint på sängen. Det kan dock inte göras förrens PPs far kommer med bil, vilket han gör imorgonkväll/natt. Tordag är the big day!!

Det känns riktigt spännade att bli sambo för första gången påriktigt! Inte länge kvar nu!! ooohh!

Imorgon och på torsdag är jag ledig vilket är perfekt!

waiiihooo!

oh ja, that's life

Publicerad 2008-07-29 10:40:22 i I huvudet på Lina,

På ikea bidde det kolla upp vad vi behöver och ska ha till säng + prisförslag eftersom vi inte kan hämta grejjerna förrens på torsdag när PPs pappa kommer med bil och släpvagn. Men ett diskställ i trä, ett förkläde och lite bakformar bidde det allt ändå!

DESSUTOM KÖPTE JAG MIG ETT SINGSTAR!
singstar till ps3 vol. 1 MED mickar: 519:- Kan ni fatta!!?? På game kostar det 699:- Höhö, tack siba (smygreklam)

Nu behöver vi bara ett ps3


Efter jobbet såg vi The dark night på bio! nya batmanfilmen! Superbra var den! ca 00.20 på natten var den slut och vi lyckades tränga oss ur salongen för att mötas av ett härligt blött sommarregn följt av blixtar och dunder hela vägen hem från stan till PP. Tur att vi hade cyklar, och tur att det var ett varmt regn så man slapp frysa iaf :)

Sedan när vi låg i sängen började vi (jag) fundera över existensiella frågor och annat abstrakt, och vi (jag) låg och pratade (PP lyssnade mest) i nästan en timme... mysigt faktiskt :) Ett bra slut på en bra dag.




Dessutom börjar lillasyster bli stor :O (ni som vet vet vad jag snackar om ;) )

IKEA here we come

Publicerad 2008-07-28 09:50:49 i I huvudet på Lina,

Japp, idag är den stora ikea-dagen, sängar ska prövas, testas, utvärderas, bedömas... och förhoppningsvis kommer vi fram till hur vi ska spendera våra kommande två år :)

Vi ses och hörs!

Woilaaah

Publicerad 2008-07-27 23:02:59 i I huvudet på Lina,

Sitter hos PP och lyssnar på musik och surfar lite efter en hård dag av svett, jobb och flyttstädning.

Vi har kommit fram till att det blir bäst om jag bor hos pp nu tills vi flyttar ihop i egna lägenheten. Detta för att jag ska kunna flyttstäda lägenheten ordentligt i och med att det är så tight med flytta ut-flytta in.

Efter jobbandet idag (4 timmar 100% OB Hell yeah) så slängde jag en tvätt med allt jag änvänt på x antal dagar + ett par kuddar och diverse sängkläder, min morgonrock fick också en uppfräshning. Svett. Det var asvarmt i tvättstugan, förståeligt men ändå. Puh!
Undertiden tvätten tvättades började jag med all grov-ihopplockning. Hittills har jag 3 sopsäckar täcken, kuddar och kläder, mjuka grejjer alltså... som ska SPARAS, här slängs inget... Förutom ett par trasiga shorts och en blå magtröja från tidigt nittiotal.

Nu softar jag alltså och har fått tillåtelse att smaka några av PPs cheeseballs. Tillåtelse ja, för om jag tår ta som jag vill så äter jag allt! Så jag förstår den stackaren som vill ha lite kvar själv :P



Fjällbacka då?

Jodå, jag kan bjuda på ett litet potpurri av bilder som ni får njuta av!



På ett ungefär. Ta det och lägg till massa solande, slappande och badande i det klarblåa havet så har ni min vecka som i ett nötskal ;)




Varför tänker man så mycket kloka tankar när man sitter i kassan men att det är omöjligt att komma ihåg dom när man kommer tillbaka i verkliga livet? Jag hade kunnat göra världen till en bättre plats om jag bara kommit ihåg dom. suck.


Btw har jag ett jättebra tips till er som just råkat trilla in i min blogg idag, har märkt att jag tappat läsare på sistånde... förståeligt eftersom jag inte skrivit så mycket. Men nu är jag alltså tillbaka och förhoppningsvis får vi internet i lägenheten ;) Men nu till mitt braiga tips!

Följ min blogg på bloggkoll.se, så slipper ni hänga på min blogg när jag inte skriver. Ni skapar en användare på bloggkoll.se och lägger till mig. Tadaaa :) Så ser ni direkt när jag och era andra favoritbloggare skriver :)


Nä, nu har jag ont i huvudet :( Vila och så blir det IKEA + Jobb + Batman begins på bio imorgon :)

kram kräm

Örebro i sikte

Publicerad 2008-07-25 16:13:17 i I huvudet på Lina,

Hemma igen, har bara hunnit komma in och äta och kl 17 ska jag jobba. suck...

har haft det hur bra som helst i fjällbacka i alla fall. uppdatering samt bilder kommer senare när jag hunnit andas :)

The utrensning has begun

Publicerad 2008-07-19 17:00:42 i I huvudet på Lina,

Alltså börjat, Begin, began, begun är det väl om jag inte helt missminner mig. :)

Suck, stökar och donar och ju mer jag plockar ihop destå mer grejjer har jag, glas och tallrikar hit, böcker och tidskrifter dit.. och fotoramar!

Det ska bli skönt att ha flyttat klart!!!

Och förresten gjorde jag en egen planlösning i paint efter att jag varit där och mätt idag , nu är den liiite mer riktig iaf, inte 100% skalenlig, vissa väggar är förlånga och andra förkorta men den är i alla fall bättre än min första grovskiss om ni minns:


Jag ger er: DEN NYA HIPPA OCH FRÄSHA SKISSEN!

(inte nog med att den är ordentligare, den är även på hela lägenheten som synes)



Ska snart hänga lite med Jenny Perbro ett tag ikväll, både hon och jag har våra vänner på andra ställen än i örebro just nu, vilket fick oss att i desperation bestämma att vi skulle hitta på nåt tillsammans. :P ;) eller inte riktigt. Jenny är ju trots allt min fd Fadder och hade en riktigt stor del i att jag och PP blev tillsammans, eller i alla fall att vi träffades :)
Så det ska bli trevligt, vi ska till henne och defenitivit inte till mitt bombnedslagsrum.

Upptatering bigtime

Publicerad 2008-07-19 14:24:15 i I huvudet på Lina,

Eller.. det beror på hur mycket jag orkar skriva :)

PP kom i alla fall hem till mig som sagt i måndagskväll. MYS, har fått en egenhändigt plockad blombukett och ett par supersöta pärlörhängen :D Romantiskt^^

Men ja, i fredags jobbade jag 6-15 igen, och vad tror ni händer på torsdagskväll? Jo, jag och PP bakar en kladdkaka  på kvällskvisten (jag har jobbat till kl 19) och bjuder in Fille och Linda som är hemma från linköping. Sedan drar vi till oset/naturens hus och sitter där ute och eldar (obs. skulle varit grillar om vi hade haft nåt att grilla) Och hur länge sitter vi där? Jo, till si sådär 23.30 när jag börjar vrida på mig och påminna om att jag ska upp kl 5. Summa sumarum somnade jag ca kl 1 = 4 timmars sömn och som toppen på det åkte PP till fjälbacka under dagen då jag jobbade.

Det var bestämt alltså, han drog inte bara :) Hans farmor fyller 80 idag och det är visst värsta släktsamlingen där!

Ledig nu alltså 4 + 2 dagar :D lyckades byta bort mina 2 tre-timmarspass på onsdag och torsdag ;) Fjällbacka here I come! så imorgon kl 11.10 går tåget och 14.48 på fredag är jag back in örebro.


Ha det bra!



jobb har jag ju redan, men klippa mig snart kanske?

Kort natt, 9 timmars jobb och 50-talsmusik

Publicerad 2008-07-15 18:56:45 i I huvudet på Lina,

Sen kväll efterson söt-PP kom till mig! Men mitt i natten vakande jag av att han sitter i sängen och stirrar på klockan och är helförvirrad och frågar massa, om det varit så länge och vad klockan är... jag svarar slött att klockan är mitt i natten, samtidigt som jag tänker att jag snart ska upp! Klockan 5 ringer min väckarklocka och jag pallrar mig till jobbet som börjar kl 6. 6-15 jobbar jag och hemma väntar en nyvaknad PP

Nu lyssnar vi på 50-tals musik och softar :)



...eh vänta, nu lyssnar vi på metallica, vad hände med 50-tals chillet?



SNART!!!

Publicerad 2008-07-14 19:50:06 i I huvudet på Lina,

SNART KOMMER MIN ÄLSKADE PER-PHILIP HEM!

Underbart! Dom är påväg till örebro nu!
När han kommer blir det käk och mysmysmysmysmysmysmysmysmysmys!!!

(sen att jag börjar jobba kl 6 imorgon blir ett senare problem ;)


What's up with that lixom..

Publicerad 2008-07-14 08:33:15 i I huvudet på Lina,

Kollade telefontider till distriktsläkarna på tybble vårdcentral, OK mellan 8.845 mån, ons, fre. Bra, det är måndag idag. Sen tänkte jag att jag inte orkade sitta i massiv telefonkö prick klockan 8 så jag ringde nyss i stället, strax innan 8.30. Vad får jag för svar? jo en mekanisk röst som säger: "alla telefontider är tyvärr slut för idag" HALLÅ? Till 8.45 stod det ju! eller finns det en regel som jag inte vet om och som inte eller står på hemsidan; typ "läkaren tar bara emot 5 samtal per dag"  ???

What's up with that lixom??

Jag tog en ipren.. jag är vek...

Publicerad 2008-07-13 20:54:45 i I huvudet på Lina,

Har haft ont i ryggen en vecka nu, mamma gissar på en inflammation och vill att jag ska ringa doktorn, får väl göra det och höra vad denne säger...

Jobbade ju idag och trodde jag skulle klara mig, men kl 16 stod jag inte ut längre utan tog en ipren. VEK. Jag är av den uppfattningen att piller är för mesar (mensvärk undantaget!) och tar helst inga verktabletter, min kropp fixar biffen själv. Och oftast går det bra utan dessa små vita. Men ack nej inte nu. När det går ut över kunderna och jag knappt kan le, då är det illa. Så, efter knarkandet så var jag mitt vanliga jag igen.

Tillbaka hemma och efter en riktig middag! (Har inte ätit nåt riktigt alls sen PP drog känns det som... det är inte kul att äta själv och så är jag inställd på att äta ur min frys=tråkmat + snålt om cash, lönen kommer på tisdag) Nåja, Unnade mig riktig mat idag i alla fall!

Nu är det jag och flyga drake som gäller medans jag väntar på tvätten som jag satt igång.

Välkommen till en ny dag!

Publicerad 2008-07-13 08:17:37 i I huvudet på Lina,

Det är söndagsmorgon, klockan är strax efter 8 och jag är uppe och studsar.

Så, vad göra till kl 11 då jobbet stundar?

Jo, läsa Flyga Drake som jag valde ut igår! :)

Ha en bra och härlig söndag!


Dagen i kortkort och bokfunderingar

Publicerad 2008-07-12 22:42:53 i I huvudet på Lina,

Vill bara säga att jag är trött och seg men har ändå massa energi!

Fest igår, kul att umgås med nya människor! Riktigt trevligt var det och jag fick till och med skjuts hem! :D Raglade in hemma ca 2.30 inatt och sov till uppskattningsvis kl 13-14 hehe... Jag var riktigt seg, men efter en dusch och en brunch var jag redo för jobbet kl 17. Jag hann till och med städa och byta sängkläder innan jag for på jobbet :D

Nu är jag hemma efter 17-22 jobbandet, har bytt söndagen med sandra som av någon anledning ville ha kortare dag imorrn, så jag tackade ja till massa extra timmar och OB ;) 11-19 är jag over there.

Hm, mer då? Ikväll, slappa och fundera över vilken bok jag ska börja läsa :D Har läst ut sagan om ringen triologin nu (jag vet, jag är lite efter.. men men .. ) Så nu står det mellan alla mina nyinköpta pockets:

Förklädd till man - Norah Vincent

Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också bra) - Martina Haag

En helt annan historia - Håkan Nesser

Gåtornas palats - Dan Brown

Flyga drake - Khaled Hosseini


Så.. vad tror ni? Where do I begin? :S Så mycket bra!

Sa jag förresten att Bitterfittan av Maria Sveland är helt underbar? :D (tack Saya för boktipset!)

Dagens ros

Publicerad 2008-07-11 18:45:26 i I huvudet på Lina,

TILL MIG!

Jag FICK en blomma av en kund idag! hahahah! En äldre herre i slips som gav den till mig "Den här ska du ha" HAHA!
och nej, tyvärr var det inte av uppvaktningsskäl, utan det varkade vara av ett "hm, det var kul att jag plockade den här bloman från busken här utanför, men nu vet jag inte vad jag ska göra med den.. orkar inte dra omkring med den... Aha, jag ger den till kassörskan i kassan jag råkade hamna i, så blir jag av med den!"-skäl



Gulligt var det i alla fall! :P

Nu är Jessica här och jag ska fixa till mig det sista och så ska vi på "personalfest" hos M  och sen utgång, blir spännande :P

Jessica hälsar till er alla, ha en bra fredagskväll!!

tjopp

Publicerad 2008-07-10 23:06:49 i I huvudet på Lina,


Stan och systemet sen sällskap med Jessica, hennes syster Therese och vän My på en filt på tärnvägen. Jenny och Elias slöt upp senare och vi gick in till jessica och therese och käkade jordgubbar och jag fick äntligen se hur jessica bor :P

Sen hem och mat, och efter det snabb uppskrubbning av korridoren och samtal med Ajla som fyller år imorgon, grattis!

Nu SOVA, imorgon jobb och partaj!

snart så...

Publicerad 2008-07-10 14:03:02 i I huvudet på Lina,

snart har jag ätit upp mitt godis, vilket är bra... för då kan jag inte äta mer :P

Som tur var köpte jag inte så mycket igår (jag känner ju mig själv) men trots det så hade jag ändå kvar imorse, och har kvar ända tills snart :P Det är bra att jag börjar kunna lägga ner godis osv när jag inte vill ha mer... förut var det mer Åh, godis *GLUFS* slut.. Jag är inte helt fri från godisbegär, men det är absolut inte lika illa som förut.

Sen ska jag träna lite idag igen :) + ev gå omkring med jessica, vi får se vad som händer :)

Kommer inte på nån intresseväckande rubrik till mitt alldagliga inlägg

Publicerad 2008-07-10 09:54:24 i I huvudet på Lina,

Godmorgon, har haft en riktigt härlig sovmorgon idag! Ledig dag! Yeehaw

Planerna är att ta det lugnt, ska nog en sväng på gymet och sen hänga med jessica när hon slutar kränga jordgubbar (det är sista dagen för säsongen) Efter kl 15 idag alltså.

Igår myste jag och köpte billigt godis på coop, såg sen att eli stone skulle gå på tv och tänkte; det verkar ju vara en bra film, den kan jag se. Såg den och tyckte att det var ett himla märkligt slut... innan jag fattade att det ju var en serie och inte en film som jag trodde först... jaja...

På fredag blir det personalfest :) ska bli himla kul och spännande :P jag har inte festat nåt sen helgen innan midsommar och kommer nog ta det rätt lugnt imorrn, har inte tänkt röjfesta.

PP ringde igår från mallorca och vi pratade i hela 5 minuter. Saknar honom massor. Men mest av allt längtar jag tills han kommer hem :)

Ha en bra dag alla!

Grattis lillasyster!

Publicerad 2008-07-08 20:10:19 i I huvudet på Lina,

Elin fyller 16 år i dag! :D Yeah, stora damen ;)

Nu har PP meddelat att han är i London.. känns knäppt att tänka att jag pussade på honom i morse och nu är han så ofantligt långt borta, och mer ska det bli :(

Fick ett telefonsamtal nyss och ska ut på promenad med Josefin :D jobbarkompis, ska bli kul kul. Hon känner också en korridorssambo till mig, sebbe. hehe, världen är liten :)

Jag är lite frusen av mig och längtar tills jag får träna imorgon! Tänkte ta lite armar och ben eftersom jag körde kondition +mage och rygg idag. Mjukstart förstås eftersom det var ett tag sen.

Jag har fått mitt liv tillbaka!

Publicerad 2008-07-08 11:29:45 i I huvudet på Lina,

Och nu syftar jag inte på att PP drar iväg till mallorca en vecka :P utan att jag har kommit igång med träningen igen!

Har i ett par veckor känt mig som i en dimma, inget var riktigt bra och det började när jag åkte hem i början av juni... först trodde jag att mitt "tillstånd" berodde på att det var så mycket nytt och annorlunda att jag inte kunde greppa det (resande och jobb osv) . Men nu har jag tänkt, och kommit fram till att det började dala när jag åkte hem, och där tränade jag inget. Sen när jag kom tillbaka till örebro blev jag sjuk= ingen träning. När jag väl blev frisk kom familjen och hälsade på (<3) men då blev det ju ingen träning heller...

NU däremot har jag fixat gymkort och tränat både lite igår och ett ordentligt pass idag! HÄRLIGT!

Så det är alltså lite blandade känslor. Bra att jag kommer igång med träning som stärker min själ. Dåligt att PP åker bort. Bra att kontraktet för lägenheten är här nu! :D Men mest bra, för jag vet ju att PP kommer ha roligt och jag ska minsann ha kul jag med utan honom! hehehe...

Är pojkvänsledig nu, och har fått min drive tillbaka! Nån som vill hitta på nåt kul? :D höhö

Trött

Publicerad 2008-07-07 20:51:04 i I huvudet på Lina,

Idag sög musten ur mig.

Skulle vara ledig och umgås med min käraste hela dagen eftersom han drar till mallorca imorgon en vecka, för att komma tillbaka en dag och sedan dra iväg till fjällbacka och vara borta några dagar till....

Så klev jag upp tidigt för att hinna träna innan käraste vaknar och vår dag ska börja. Precis när jag står i dörren påväg ut i regnet till första gym-dagen på tre-fyra veckor så ringer telefonen...

"Hej det är *personalchef*, Kan du jobba klockan 12-20 idag?"

"...Ja, egentligen KAN jag ju det..."
suckar jag och tackar såklart ja till jobbet för pengarnas skull...

Kände mig som en svikare sen eftersom det skulle vara min och PPs dag... på gymmet kunde jag inte slappna av och bara träna så jag var bara där i ca 20 min.

Jag är en svikare... Men han verkar inte tagit illa upp i alla fall, han förstår ju att jag måste. För om jag börjar tacka nej när dom ringer in mig så kommer dom sluta ringa, och vi är många som slåss om dom där stackars extratimmarna...

Jag är nog ingen svikare ändå, men det kändes så imorse, fy tusan... och dessutom var det spöregn! huvva...

Ja justdet.. som droppen över i eller vad det nu heter så lånade PP min cykel igår = den stod hos honom = jag ringde och väckte honom kl 11 och tvingade ut honom i spöregnet fram och tillbaka.... min älskling :(


Nu blir det iallafall MIDDAG! vi ska göra spagetti och köttfärssås :)

Nädå, jag lever :)

Publicerad 2008-07-05 14:50:03 i I huvudet på Lina,

Har bara besök av familj här, imorgon åker dom hem och då kommer jag återvända till mitt normala tråkiga liv och hinner blogga... eller nåt :P


Tills dess, ha det bra alla!

FAMILJ!

Publicerad 2008-07-03 16:30:31 i I huvudet på Lina,

SNAART är dom här i örebro, ända från Lappland och sorsele :P

Idag var jag och PP på mariebergs köpcentra och köpte fräsha täcken och sängkläder, jag köpte också en ny kudde! HÄRLIGT! Dessutom inhandlade jag två par skor och PP ett par. WONDERFUL!



VARMT IDAG


Pratat med hyresvärd numero två och kontrakt kommer nästa vecka!! Jeehaw!


Life is, life is, life is gooood!


Ps. Ellos är en guldgruva

Tre ynkans enheter kort!

Publicerad 2008-07-02 11:57:48 i I huvudet på Lina,

SUCK

Blodvärdet "för lågt" för att bli blodgivade med TRE enheter! Man måste ha minst 125 i blodvärde för att man inte ska ha förlite när man går därifrån, och jag har 122.

De tyckte att jag hade superbra armar att sticka i och jag kan utifrån det bli både blod-och plasmagivare. I dagsläget kan jag bli plasmagivare för det påverkar inte blodvärdet lika mycket, så det är ju bra!

Jag frågade dock om det fanns något jag kunde göra för att höja upp blodvärdet till dom där ynkans tre enheterna, så då fick jag järntabletter! :D Sweet, ska tillbaka om en månad ungefär (dom hör av sig) och kolla blodvärdet igen, då är också mina prover klara (dom tog blodprover nu för att se så jag inte har nån konstig blodsjukdom eller nåt :P ) Men men, det gick i alla fall väldigt bra, dom var supertrevliga och nålsticket kändes inte alls! Det gjorde mycket ondare när jag piercade mig, då gjorde det ju ont, det gjorde det inte nu :)

Dessutom fick jag en festis! :D

Har snackat med hyresvärd igen och imorgon ska jag snacka med hydesvärd numero två som ska skicka kontraktet! Yeah!

Pirrigt och spännande

Publicerad 2008-07-02 08:48:12 i I huvudet på Lina,

Snart ska jag ge blod för första gången! Hoppas det går bra och att dom sticker rätt och att jag inte svimmar :P

Håll tummarna för mig! Eller som man säger "over there"  Fingers crossed!

Jag mår bra!

Publicerad 2008-07-01 23:38:04 i I huvudet på Lina,

I betydelsen att jag inte känner mig sådär sjuk längre! Det går åt rätt håll!

Jobbat och varit med och stängt idag! fick den stora äran att ropa ut i högtalarna "Ett kundmeddelande, klockan är nu 21.50 och *butiksnamn* stänger om tio minuter"

Nä nu har jag pratat i nästan en timme med Anders som fyller 20 idag, (ja, fortfarande några minuter kvar av den stora dagen) och nu vill jag bara sova...



IMORGON SKA JAG GE BLOD!!


Säng vs. bäddsoffa, the fight goes on...

Publicerad 2008-07-01 10:21:37 i I huvudet på Lina,

Just nu verkar sängen leda framför bäddsoffan i allmänhetens mening. Men jag och PP lutar nog ändå åt bädsoffan trots allt, anledningen.. Utrymmet, vi har ett så knepigt vardagsrum/sovrum att det inte går att avgränsa sängen.. För Har man sovrum/vardagsrum vill man ju ha nån slags avgränsare, bokhylla eller draperi osv. Kolla här på min ypperligt fina skiss:


Ja, F-fönster och G-garderober, vägfasta.. Ser ni hur sängen mest troligt kommer sticka ut och ta över allt... Vi behöver mäta och fundera innan vi kan avgöra om vi kan ha en säng där eller inte... Bäddsoffan däremot blir perfekt enligt skissen och då kan vi ha ett skrivbord mot väggen där nu sängen står... hänger ni med?


Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela