Lina

Sjukvårdare igen

Publicerad 2010-06-19 17:51:59 i I huvudet på Lina,

Tjohej!

Idag fick jag leka sjukvårdare på jobbet då en kund ramlat och fått knät urled. Spännande! Allt gick bra och min kollega (som jobbat i branchen i typ 100 år och går i pension till hösten) sa: Gud vad duktig du är Lina, det där hade jag aldrig klarat!

Stolt!

I övrigt är allt bra, karln är i Fjällbacka men kommer hem på tisdag. Själv jobbar jag och mår bara fint.Skål för vår KRONPRINSESSA och hennes gubbe! :D

soffpotatis

Publicerad 2010-06-15 21:37:31 i I huvudet på Lina,

Efter att ha jobbat massor ser jag fram emot en ledig dag imorgon!
Storstan here I come!

Förresten, är det bara jag eller har brasilien snubbeltrubbel mot nordkorea? Haha, ja allt kan hända :)

Lägesuppdatering

Publicerad 2010-06-05 22:52:33 i I huvudet på Lina,

PUH! Säger jag bara!
Jag skulle kunna rabbla hur jag jobbat och vad jag gjort emellan, svischat hit och dit, men för att göra en lång historia kort...

NU tror jag att jag snart börjar komma i balans igen, tre nätter på nya jobbet, åtföljda av tre kvällar på gamla jobbet ger ger ca 55 timmar HITTILLS! = Lina är upp och ner, men GLAD!


Egentligen ska jag jobba tre timmar imorgon också, men PPs familj ska till Motala för att hälsa på mormor och morfar, och de ville att jag skulle haka på. Det kändes som ett riktigt bra alternativ till att jobba :) Så, jag gav bort mitt tretimmarspass till bättre behövande och tar en ledig dag istället (thank god).

Ni är säkert nyfikna på hur jag har det på nya jobbet :) och jag kan säga så mycket som att det fortfarande känns bra, lagom nivå på allt och trevliga kamrater. Det kommer nog bli riktigt bra det här tror jag! Det är riktigt nice att ha två jobb som skiljer sig så otroligt mycket från varandra. kanonbra erfarenhet!


Jag fick ett ryck nu i afton och har storstädat kök och hall, bara torka golven kvar. imorgon efter motala blir det att ta resten av lägenheten då det är städdag!
Har intresseklubben antecknat allt? ... Fint! Vi hörs!

Första dagen (natten) på jobbet!

Publicerad 2010-06-01 14:44:25 i I huvudet på Lina,

Godmorgon!

Klockan är nu ca 14.40 och jag vaknade för en liten stund sedan. :) Jag har nämligen jobbat natt, första passet på nya jobbet! Riktigt spännande och roligt! Hela tolv timmar långt är ett nattpass men det bara shwishade förbi! Trevliga människor och sköna arbetsuppgifter måste jag helt ärligt erkänna att det är. Det är en riktig kontrast att sitta i en "bunker" och jobba utan kundkontakt. Jag får tugga tuggummi, äta och lyssna på musik när jag jobbar, om jag vill! Freeedom, haha! :) Det kommer bli riktigt nice att varva coop med detta under sommaren. Lite av det bästa. Nu återstår bara att se om jag kommer sakna kunderna, vem vet, (låter otroligt) men jag gillar kundkontakt. :P SKÖNT med omväxling och att få testa på ett annat jobb dock! YES!

Nu tankar jag in en ljudbok i lurarna (Det blir Ondskan av ni vet vem) och sedan blir det mat och förhoppningsvis lite volleyboll innan det är dags för nattpass numero 2.

Ha det bra, hälsningar en glad Lina!

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela