Lina

Mycket att göra och lite tid

Publicerad 2009-01-28 22:59:45 i I huvudet på Lina,

Sjukt kul i helgen med Fille och Linda, tror inga bilder togs.. isåfall har jag inte sett varken kameran eller bilderna. 

Annars händer mycket: jobb, skola och träning. När jag väl är hemma orkar jag inte sitta framför datorn, utan jag läser eller spelar tvspel istället. 

Någon gång kanske jag får ett ryck och skriver ett fantastiskt roligt och intressant blogginlägg.. Men räkna inte med att det kommer inom en snar framtid...

Ps. Vår lärare på kursen är typ 150 bast och uttalar "work" som vök

Nytt personbästa!

Publicerad 2009-01-21 22:31:05 i I huvudet på Lina,

Ojoj vilken dag!

8-12 extrainhopp på jobbet på frukt och grönt avdelningen pga att ordinarie personal vab-ade (Vård Av Barn) Hade sjukt mycket att göra och på toppen av det kom det fram en man och var halvt hyper "dom där grabbarna, jag såg hur dom stoppade på sig saker, och nu ska dom gå ut!" Jag skred direkt till verket, lämnade en pall+palldragare mitt i en gång och meddelade kassorna (jag viste vilka grabbar mannen menade så jag kunde ge signalement) så de skulle kolla väskor och fickor om dom gick ut innan jag hunnit larma jouren. Så letade jag upp jouren som på en grisblink stormade iväg och hämtade en chefskollega och på två röda var de ute i butik och jag pekade ut dom. Sen var mitt arbete utfört och jag gick för att hämta pallen jag lämnat. Efter bara en liten stund ser jag hur dom tar med grabbarna på lagret! VICTORY! :D

Sen kl 12 fick jag gå hem (eller ja, 12.03 eller nåt när jag lyckades komma ut kassan som jag fick hoppa in i) Hemma slappade jag en stund och drog sen tillsammans med PP på gymmet och sprang en sväng (så svängigt det nu kan bli på ett löpband) . Gick hem själv och duschade samt gjorde mig redo för omgång två.

17-20 (17.00-20.10 för att vara exakt) Hade jag mitt första snabbkassepass! Oh yes, det var premiär idag för våra snabbkassor och det var SUPERKUL att få bjuda in kunder som tvekade och sen visa, förklara och se hur glada dom blev när dom förstod! :D Så härligt också att få en så bra kontakt med kunderna också, det blir inte lika stelt som i en vanlig kassa där allt är på rutin. Nu blir varje kund mer unik! :D KUL Haha, och jag tror att alla i personalen som stått i snabbkassorna idag tycker att det är superkul, ingen vill gå därifrån :P Det var rätt roligt också när marie som satt i ordinarie kassa ropade till mig "Lina, vet du om att du redan har slutat?" haha, nä, det visste jag inte, och jag kunde knappt ta mig därifrån... kändes oartigt att bara gå iväg när det kommer en kund och frågar om den får pröva :P Men tillslut så!

Sen väl hemma blev det en långpromenad med fina PP och kvällsfika på det, and here I am nu, snart ska jag sova!

och förresten, ang rubriken... idag har jag gått över 31 000 steg! Nytt personbästa!

Andning? var tog du vägen?

Publicerad 2009-01-18 20:54:21 i I huvudet på Lina,

Haha.. Jag kunde fått det lugnare, men icket.
Eftersom hemköp(vår granne) har stängt pga ombyggnad till willys så är det sjuuuukt mycket folk som handlar hos oss! Igår medförde det att jag som jobbat heldag från 6-15 måste stanna och jobba tills det lugnat ner sig lite= till kl 17. 6-17 bidde det igår alltså. Jag som tänkte dra och dansa på kvällen... HAH säger jag bara, jag var så trött att jag nästan somnade när jag stod upp! La mig tidigt och klev upp kl 9 för att sedan jobba kl 11.30-19 och idag fick jag faktiskt gå hem på utsatt tid. Däremot ska det bli spännande imorgon då jag är extra inkallad 9-19 för att det är utbildning för snabbkassorna på G (som jag ska gå på i övermorgon) Alltså, typ halva personalen på utbilning och massa folk! Men vänta nu, kan det vara så att willys öppnar imorgon? hm, isåfall blir det nog lugnt ... skönt! ;)

jobb jobb jobb, okej, tråkigt... men det är det enda som surrar i huvet på mig just nu...

PP och hans pappa har iaf fixat och donat i lägenheten, så nu har vi hatthylla, spegel i hallen och ett soffbord!!!! :D yeah! (och så har vi inget stopp i handfatet längre heller ;) )

Ok, nu vet ni att jag lever! Får jag sova nu? :P

ps. Jag ska läsa Förebyggande socialt arbete 15hp (50%) på universitetet den här terminen, därav registreringen :)

Tillbaka! Får jag andas nu?

Publicerad 2009-01-15 21:30:14 i I huvudet på Lina,

Kom tillbaka till örebro igår kl 08.16 och möttes av min älskade PP på perrongen!

Sen dess har jag(utan inbördes ordning):
*Satt upp tavlor
*Gått på stan och inhandla nya träningskläder och ett stoppur
*Varit på universitetet och registrerat mig
*Fått tillbaka 550 kr på träningskortet
*Haft mitt första cardioboxpass!!!! (det var superkul och jag fick mycket bra respons, yeeey!)
*Fått coola instruktörskläder av ÖUIF
*Börjat jobba på coop igen (faktiskt väldigt kul!)
*Fått julklapp av företaget och mina premier från medmera-kampanjen!
*Spelat massvis med Guitar hero så jag är alldeles öm i vänstra underarmen!
*Gått på Hinkes cardiobox-pass SKÖNT att slå av sig lite!
*Fått massa kramar och pussar av PP
*Fått en kram av Sandra!
*Tittat på första avsnittet av the 4400 (vars complete series-box jag nu är stolt ägare till!)

hm... ja det var det jag kunde komma på nu sådär på rak arm ;)
Det är alltså det som hänt sedan 08.16 igårmorse!


 UNDERBART!
Jag känner verkligen hur bra jag mår och hur det har gjort mig gott att få vara hemma och rekreera mig i en månad! <3
Ps. Har verkligen haft superkul under mina veckor i norrland
Tack FAMILJEN! Ni är bäst och jag kommer alltid sakna varje sekund jag inte är med er!
Tack NINA som lånade ut sin och Ronjas lägenhet och söp ner mig i luleå, som satt och väntade när jag klippte mig och som simmade med mig på badhuset inte mindre än två gånger!
Tack MALIN! Malin oh malin! som jag inte träffat sedan studenten -07, fiina malin som jag saknat massor! Tack för att jag fick bo hos dig under en helg och tack för att allt var precis som vanligt, det är så det ska vara underbara du! :D
Tack SARA för dom allt för få timmarna vi fick tillbringa tillsammans, nästa gång får vi se till att det blir lite längre... kanske med en film, ett sexpack folkcider och IPS! :D
Tack MOSTER för att vi tog den där långpromenaden, (trots att jag var lite bakis) men det var kul att få prata på tu man hand!
Tack MORMOR & LENNART för den härliga julhelgen och för att jag kunde vara några timmar hos er och sen också få skjuts till Umeå. 
Tack ANDERS för att du tittade förbi umeå ändå så jag fick ge dig en kram, dessutom var det häftigt att hänga med dig och Malin samtidigt! Som på gamla dagar!
Tack alla andra som gjort min lapplandsvistelse till det den var! Och Tack igen till min underbara familj!! Jag älskar er!

Idag bär det av!

Publicerad 2009-01-13 12:58:44 i I huvudet på Lina,

Nu är min "semester" (eller jo, semester var det nog) alldeles snart sluut!

Sitter hemma helt ensam och väntar på att klockan ska bli 14 så jag får brumma iväg till bussen.

Imorse kl 6.30 tog jag det första avskedet (fast avsked låter så sorgligt) av Pappa då han åkte till jobbet. Kl 7.30 var det dags för Lillebror då han åkte till skolan. Kl 14.30 blir det dags att säga hejdå till Mamma som ska följa mig till bussen. och sen kl 19.40 blir det adjö till Lillasyster som jag ska hänga med i lycksele mellan mina två bussar (tre timmar)
Jobbigt med fyra avsked istället för ett med alla samtidigt! :(

Jag har hur som helst packat ihop mina grejjer (är förvånad över att allt "rymdes" måste bära två kassar också, men men :P) och snart är det alltså dags för avfärd.

SÅ, mina örebrovänner... imorgon är jag tillbaka med buller och bång! ;)

Frukta ej, ty det du en gång förlorat kan dyka upp efter ihärdigt letande!

Publicerad 2009-01-08 13:20:51 i I huvudet på Lina,

Yeey, hittade mina täckbyxor idag! Så nu kan jag gå ut i snöstormen och skotta lite så att pappa slipper! :) Han är sjuk stackarn och är hemma med mig idag. Eller, tja, han ligger mest i sin säng, men vi har druckit en kopp te tillsammans i alla fall.
Det där med att skotta när det snöar kanske inte verkar så bra, men jag DÖR om jag måste sitta still! Har gjort det alldeles förlänge nu! Enough is enough!

Att få dra till umeå imorgon känns otrooligt skönt måste jag säga! Äntligen får jag träffa mina kära väninnor och äntligen får jag något att göra!
När jag kommer tillbaka på söndag har jag bara .. tja.. söndagen och måndagskvällen kvar med min familj! Känns mycket konstigt att veta att jag ska lämna dom ett tag nu när jag varit hemma så länge! en månad, fattar ni?? :O det gör inte jag. Som tur är har jag ju min underbara sambo i örebro och vår fiina lägenhet, mitt jobb(hoppas jag :O har inte fått nått nytt schema än :S ) mitt nya jobb som cardioboxtränare som drar igång den 15 januari! (kommer hem den 14e, snabba ryck)  och alla fina vänner :) Tjoooh.

Trots allt detta är det ändå alltid jättejobbigt att ha så stark kärlek på olika ställen så långt ifrån varandra! Hur jag än gör känns det som att jag får dåligt samvete gentemot någon av parterna. Familjen som alltid funnits för mig, mamma, pappa, elin och albin. Jag missar så mycket av mina syskons uppväxt! När jag flyttade hemmifrån vid 16års ålder var elin 12 år och albin bara 7 år. Nu är dom 16 och 11. Så mycket som jag missat. jobbigt. But what's a girl to do? Jag var ju tvungen att skaffa mig ett liv.
Sen är jag säker på att ödet förde mig till Örebro och till min underbara Per-Philip! :D så nu är jag "fast" ;) Kärleken till honom och det vi skapat tillsammans är obeskrivlig och aldrig någonsin att jag skulle vilja ha det på något annat sätt. 

Trots att det stundvis kan vara fruktansvärt jobbigt att balansera familj och kärlek med 100 mil, skulle jag aldrig, aldrig ändra på något om jag fick leva om mitt liv igen! Ialla fall inte hittills ;)   

och btw, kämpar som attan för umeå höst 2010, och då kommer jag inte ensam heller! :D

kram!

Tittut!

Publicerad 2009-01-07 10:54:59 i I huvudet på Lina,

Senaste veckan har jag varit LAT, lat lat lat! Har inte tränat och inte bloggat och.. ingenting :P

Bara varit hemma, suttit på röven och glott på tv! Så skönt det ska bli att komma hem till örebro och inte ha tillgång till tv, det är som en drog! Helt meningslös och gör mer skada än nytta.

Ska dock dra till umeå och träffa min kära MALIN i helgen, och förhoppningsvis kan kära LINNÈA också komma! Det skulle vara helt fantastiskt roligt :)
Inte lika kul att busstiderna hem inte verkar vara någon höjdare... måste nog be mamma eller pappa komma och hämta mig i storuman (7mil hemmifrån) annars måste jag vänta på busstationen där (som stinker, bokstavligt talat) i två timmar. Det vill jag inte!
 
NU, tillbaka till TVn ... yeeha...

Välkommen 2009

Publicerad 2009-01-01 19:39:01 i I huvudet på Lina,

Jag har inget bloggsug här hemma i det kalla vinterlandskapet även kallat Lappland.

Det ska dock bli spännande att se hur det går för mig med mitt nyårslöfte (godis- och annat slisk-förbud) samt att 31 december 2008 för evigt kommer bli ihågkommet som dagen jag tog ut min navelpiercing! HEMSKT! Ville verkligen ha kvar den, men efter 1,5 år bestämde sig kroppen för att stöta ut den.. jävla skit... men men.

2009 börjar alltså fresh and klean!

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela