Lina

Fantastiskt!

Publicerad 2010-04-08 13:52:21 i I huvudet på Lina,

Idag har jag invigt min 5,2 km slinga runt oset! Att springa på morgonen med solen i nacken och fågelkvitter i öronen måste vara det bästa som finns! Dessutom tangerade jag nästan mitt personbästa! :D Oh yes!

Jag har jobbet nästan 24 timmar om dygnet i 9 dagar nu känns det som, mycket händer och jag trivs rätt bra med livet. :)

Thumbs up!

Kommentarer & tankar

Postat av: My

Publicerad 2010-04-08 21:05:51

Wihoo bra jobbat du är ju snudd på en riktig elitlöpare! Jihaa bra att du trivs med livet, så ska det vara! :D (minus för förmycket arbete, du får ju inte slita ut dog på det) KRAM!

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela