Lina

Avatar

Publicerad 2010-01-08 00:58:12 i I huvudet på Lina,

God kväll!
Jag och PP är nyss hemkomna från en härlig "bara för att umgås och mysa"-kväll!
Vi inledde kvällen med varsin go'-pizza på pizza hut som ligger på andra sidan stan ungefär, alltid kul att upptäcka nya delar av stan! :D (Min pizza hade massa bea!!) Efter att vi blivit runda och goa rullade vi iväg till stan för att gå på bio!
Sjukt bra film!
SE DEN!
Underbara färger, riktigt bra gjord alltså! ;)
Handlingen... well... Vit man 1 förstör, vit man 2 hjälte... typ. Inget att hänga upp i julgranen, men man hänger med, blir gripen och sitter förtjust och hejar på medan avataren springer genom den neonbeströdda skogen för att rädda sitt nya folk.
Hehe, efter bion åkte jag och PP på vip-taxa hela vägen hem, 90 kronor för en resa som skulle kostat oss ca 130 minst, he he he.  VIP is the shit.
Nog svamlat nu, ska upp i ottan imorgon!

Kommentarer & tankar

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela