Lina

Dagens outfit!

Publicerad 2011-06-23 16:48:31 i I huvudet på Lina,

(...eller egentligen de nya plaggen jag just fått hem som jag sitter och myser i just nu. Tänker byta om ifall jag ska sticka näsan utomhus idag)

De här plaggen kom hem idag och är delvis en födelsedagspresent från MY! Och så här glad blev jag!Hade jätteroligt med självutlösaren!Bjuder på en klassisk "nelly"-pose (där kläderna är beställda från)
VARFÖR hänger alla modeller med axlarna på nästan varje bild? Kolla in hemsidan och förundras över hur de står, sneda axlar, svankande ryggar och allmänt taskig hållning. Till och med bland sportkläderna. Otroligt!

(mycket obekväm pose, pröva själv)

Kommentarer & tankar

Postat av: My

Publicerad 2011-06-30 23:15:45

Mycket snyggt! Hoppas de går bra att träna i också (: KRAM!

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela