Lina

Att klä av sig!

Publicerad 2012-01-21 18:59:32 i I huvudet på Lina,

Det är så härligt att kliva innanför dörren, släppa allt man har i händerna och ta ett djupt andetag. Ännu bättre blir det när uniformen åker av och mjukisarna åker på (det går fort kan jag lova) UNDERBART!

Har haft en utmanande dag, ronderna har gått rätt bra, men det svåraste har faktiskt varit att ta sig från A till B utan att ta en stor omväg, men tack och lov för GPS :)

Nu har jag slängt mig i soffan med en liten huvudvärk som sällskap. PP och hans far är här och ska precis börja borra i betong. Suck.
Förhoppningsvis går det fort och vi får äntligen upp gardinstängerna.

Har i alla fall fått köra automat hela dagen, så det var lite konstigt att köra min bil hem ;)

Kommentarer & tankar

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela