Lina

Att ta sitt jobb på allvar

Publicerad 2013-02-28 23:38:18 i I huvudet på Lina, Resan mot polishögskolan,

Idag blev jag lite oväntat placerad på vår hissjour. Kortfattat tar jag emot felanmälningar på hissar och rapporterar det. Idag tyckte jag (vilket jag även nämnde för kollegorna) att jag fick ovanligt många samtal från folk fast i hiss. Därför utbrast jag glatt av förtjusning när jag snubblade över dagens mest passande dokumentär på svtplay. 
 
 
-FAST I HISSEN-
 
 
Var tvungen att se den och blev mycket positivt överraskad! Visserligen hann jag bara se hälften men kan verkligen rekommendera den!
 
 
Träffade en kollega på jobbet som också söker PHS. Fick veta att han tyvärr inte gått vidare från förra omgången men han söker igen, och med all rätt! Han kommer bli en tokbra polis en dag! Han vet att jag gärna önskar läsa på PHS i Umeå, och han själv reste dit för att göra fystesterna. Därför var hans respons på min kommentar  "vi får hoppas på att bli kollegor... I UMEÅ", riktigt träffande; "Umeå är en fin stad... Men jävligt kall!!"
 
Imorgon får jag finbesök! Syster dyker upp! Nu tackar jag för mig och lämnar två dagars hårt arbete bakom mig!

Kommentarer & tankar

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela