Lina

Pussel

Publicerad 2013-02-26 23:06:43 i I huvudet på Lina,

Hängde en stund idag med Jessica hemma hos henne. Vi hade riktigt trevligt som vanligt, pratade och tog det lugnt. Insåg inte förrän senare komiken i det vi sysslat med. Med ett fniss slog det mig hur det skulle verkat för en utomstående. Först drack vi kaffe, Jessica bjöd också på hembakta veteknytten med pärlsocker på. Mums! Sedan flyttade vi oss från köket till vardagsrummet där vi spenderade resten av tiden med att socialisera över ett pussel! Japp, ett hederlig gammalt 280 bitars analogt pussel med okänt motiv. (Det blir mer sport om man inte kollar på lådan).
 
Hoppas PRO har platser kvar i klubben, jag och Jessica är redo!

Kommentarer & tankar

Postat av: jessica

Publicerad 2013-02-28 09:52:01

haha jag tänkte inte på hur "pensionärigt" vi bar oss åt :P nästa gång vi ses får vi göra något mer ungdomligt, typ.. dricka läsk och.. eh.. skvallra?

Svar: Ja! Hur unga ska vi vara? Tonåriga skvallertackor som dricker häxblandning? För vi vill ju inte vara FÖR unga genom att dricka saft och typ... Lägga pussel... Eh..
Lina

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela