Lina

För att hålla humöret uppe!

Publicerad 2013-06-02 23:23:38 i I huvudet på Lina,

Just nu är jag, precis som jag är lite då och då, inne i en intensiv jobbperiod. Räknade ut att kommande vecka (mån-fre) kommer bestå av ca 55 timmar jobb, lägg på ett styrelsemöte plus restid mellan jobben vissa dagar. Betänk även att jag påbörjade en jobba-7-dagar-i-rad-streak i lördags (två avklarade, fem kvar!) bestående enbart av långpass och/eller dubbelpass. 
 
MEN
 
Ljuset i tunneln börjar skymta. På lördag-mitt-i-natten åker jag till Arlanda för att ta ett flyg som går på morgonkvisten mot NORR!
 
FINT!
 
Ikväll när sambon med bror såg NHL låg jag i sovrummet och hade skrattattacker till Pew Die Pie. Pewdiepie. Kolla upp den killen på youtube om du behöver skratta! Se några videor med öppet sinne för att förstå grejen. Sedan, upplev dig fastna i "bro"-träsket! Tiden flyger förbi när man har roligt! Skönt att få ladda ur med att skratta så tårarna rinner!

Kommentarer & tankar

Postat av: Sabina

Publicerad 2013-06-13 09:41:36

Jag skulle nog också behöva åka till norr och andas lite norrlandsluft! Hoppas du haft det bra, kram!

Svar: Ja, norrlandsluft kan man inte få för mycket av :) Hade det toppen!
Lina

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela