Lina

Löpning och lycka

Publicerad 2013-03-01 11:27:04 i I huvudet på Lina,

Vaknade av en glad sambo som tyckte att det var dags att stiga upp, solen sken och jag kände mig mer utvilad än på länge! Idag väntade jag på ett bud som skulle dyka upp mellan kl 08.00-16.00 och ni vet hur det är... Men redan strax efter 9 dök hen upp! Toppen. Drog på mig löparskorna efter det och var ute i det sköna vårvädret i en timme, det blev både rask promenad och löpning. Riktigt välbehövligt!
 
Nu är det en snabb avskrubbning i duschen som väntar och sedan ska dagen spenderas i förberedelsernas tecken. Det bjuds på god mat och trevligt sällskap här hemma då en av mina absolut käraste kommer på besök! 

Låt mig presentera min lillasyster Elin genom denna lilla bildserie:

(Ber om ursäkt för pixlig bild)

Mycket likt henne, både i utseende, stil, beteende och till och med vår gamle katt curry (nu bortgången tyvärr) är med. Han och Elin hade ett speciellt band, kanske gillade han också böcker? Han var i alla fall helt klar ett stort fan av Elins hårsnoddar, vi tror att han hade ett hårsnodds-beroende :( 


Kommentarer & tankar

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela