Lina

Veckans brott

Publicerad 2013-03-12 11:01:00 i I huvudet på Lina, Resan mot polishögskolan,

Har börjat följa veckans brott den här säsongen. Jag är ofta motståndare till tv-serier, både fiktionella och de med mer realistisk bakgrund som exempelvis veckans brott. Främst för att jag vägrar boka upp en tid då jag "måste sitta framför TVn". Jag vill inte att TV ska få styra över min tid. Nu i modern tid har jag tvingats erkänna att den anledningen inte håller.

Svtplay.se.

Och så har jag insett att all TV inte är av ondo. Viss tv kan faktiskt ge mer än tillfällig underhållning. Till exempel veckans brott. Dock försöker jag ta herr GW med en näve salt. Håller med honom i mycket rent faktamässigt men vissa slutsatser han drar om saker och ting kan man diskutera. Ändock ett bra program, speciellt den här säsongen alltså.

Ni vet den där delen i programmet, de första åtta avsnitten tror jag det var... Hur som helst, där man fick följa kriminalteknikerna från Örebro... En av dom är referens för mig i min ansökan till PHS.

Har även fått förmånen att bolla mitt personliga brev med denne person! Kommer evigt stå i skuld till denne om jag kommer in denna omgång ;)

På fredag är sista ansökningsdagen! PIRR! 

Kommentarer & tankar

Postat av: AnnaVUrryH

Publicerad 2018-08-25 14:20:32

10 million users
The average daily turnover at Binance, which was launched just a year ago, is about $ 1.5 billion. The number of users of the platform has increased from 2 million, which were at the beginning of the year, to 10 million today, according to Bloomberg. Join the successful ...Binance registration

Postat av: HenryFop

Publicerad 2019-08-22 07:19:54

4 Pack - Amope Pedi Perfect Wet & Dry Rechargeable Foot File, 1 ct, Regular Coarse

No Boundaries Wristlet Front Pocket Pouch


http://pegasbaby.com/com/shop/view/121530/

Dela med dig av dina tankar!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Jag är en helt vanlig person som drömt stort och siktat framåt. Flyttade hemifrån som 16-åring, drog en si sådär 100 mil hemifrån efter studenten och fann kärleken i både min nya stad och i han som blev min make. När något går mig emot finner jag på nya sätt att ta mig framåt, jag jobbar nu med mitt drömyrke och är precis där jag vill vara. Problemlösare, ihärdig, feminist, dansare och kärleksfull är några ord som kan beskriva mig. Livsmotto: "He hannel int om å rå ve, he hanne om å ta i tills he följ ve!"

Kategorier

Historisk tillbakablick

Prenumerera och dela